Andreea Marin atacatä?
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Super haiosi. Mie imi place cum il imita pe Becali. Cit despre mironosita surpriza, , nu trebuie sa o desfigureze parsul, se descurca sa se strimbe si singura, n-ati vazut cum face cu gura?
Gabriela19 spune:
quote:
Super haiosi. Mie imi place cum il imita pe Becali. Cit despre mironosita surpriza, , nu trebuie sa o desfigureze parsul, se descurca sa se strimbe si singura, n-ati vazut cum face cu gura?
Natasa!!!Putin cam cu invidie o tratezi pe Andrea Marin?!Ai face tu mai bine emisiunea ei??
CORNELIAP33 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela19quote:
Natasa!!!Putin cam cu invidie o tratezi pe Andrea Marin?!Ai face tu mai bine emisiunea ei??
Desi n-o cunosc personal pe Natasa nu cred c-o poate depasi cineva pe ZANA in materie de strambaturi!!!
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
simply spune:
Of, of, of, ce brave suntem noi cele de pe margine Sau invidioase? Macar de am face cel putin pe sfert binele pe care il face ea... Sau ramanem numai la strambaturi
CORNELIAP33 spune:
Simply draga, binele nu-l face ea personal... Ea este doar un fel de "purtator de cuvant", careia o atitudine mai naturala (fara strambaturi) i-ar prinde bine!!!
Cat despre cat bine si/sau rau fac unii si altii, n-ai de unde sa stii tu!?!? Asa ca...
Si oricum suntem la forum-ul "Barfe"
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Natasa spune:
Gabriela, invidia nu-mi sta in fire, slava Domnului, dar nu trebuie sa fii invidios ca sa constati ca o persoana e falsa si se strimba ca toate cele. CIt despre intrebarea ta, daca as face mai bine emisiunea ei, eu imi fac bine meseria mea, imi sint martore generatii de elevi, nu inteleg ce relevanta are! Imi pare rau ca te-ai suparat ca m-am luat de ea, daca iti e ruda sau prietena, fa-i un favor si spune-i sa se schimonoseasca mai putin!
Gabriela19 spune:
Nu m-am supärat , dar mie draga asa cum e ea.....si nici rudä nu imi este dar se barfeste peste mäsurä despre ea, la urmä isi face si ea meseria cum poate mai bine.
Scuze te rog NATASA !!!!
simply spune:
ea nu se stramba, asa sunt unele expresii ale fetei ei... dupa cum nici noi nu suntem perfecte. Numai ca de noi nu are cine ce zice - aici - ca nu ne cunoastem personal, ... si profitam
Scuze ca mi-am spus parerea... ma retrag si va las sa spuneti in voie:)