Aradence petrecarete (65)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

ca vad ca intre timp ai schimbat.

Mergi la inceput

Miha, ca de obicei frumos scris.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Noi

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

IOana, multumimmmmmmmm!!!!!!!!!

Miha, nu se strica ai sa vezi! Am mai avut noi certuri si probleme dar toate le-am rezolvat cu calm! acum probabil doar prin ignorare vor putea rezolva problema

Noi azi am avut o zi super incarcata, dar iar mama m-a ajutat sa trec peste si soacra mea. Soacra mea a stat toata dimineata cu pruncu, Clau a fost cal de cursa (curatenie, cumparaturi), io si mama la bucatarie. Seara am fost la Mc Donald's sa-l sarbatorim pe Raul. Imediat pun poze. Maine avem familionu la masa, doar vreo 14 suntem de toti Deci distractie la mxim

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Flavia, e bun si Hidrasecu dar Raul nu-l bea nici sa-l tai bucati In probleme de diareea/voma iti dai seama ca-s experta, ca la cate viroze intestinale mi-a facut Raul nici n-am voie sa fiu altfel

Acum vezi ce am scris, da??

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Uuups, am aparut si eu. Sper ca s-au linistit apele.Desi eu sunt una dintre putinele de pe-aici care am alaptat foarte putin, sunt pro alaptat si cred ca Ioana, Ada, Gabi, Clau au spus cam tot ce era e spus.
La multi ani,Raul! Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor.
Clau ce i-ai cumparat?
Flavia, sanatate lui Bogdi. Sa stii ca si Alexandra a facut putina diaree si tare cred ca de ala antibiotic( de fapt nu diaree, dar scaune moi...)
Alina.a, hai ca nu mai ai chiar asa mult si iti bebelina in brate.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Clau, cum e Claudiu? Ca vad ca zici ca umbla de mama focului. Pai leaga-l daca nu vrea sa stea cuminte la pat.

Raul
Sa cresti mare si sa faci muschi si mai mari .

Mergi la inceput

Cristina multumim.

Clau, VAD VAD.

Tuturor celor cu nume de flori.

Ildi ai gatat curatenia?

Carmennnnnnnnnn? Diana?????

Ioana, de Ducky mai stii ceva?

Mergi la inceput

Flavia, Clau acum are dezlegare de la medic sa umble! Am fost saptamana asta la control si pentru ca s-a tinut de tratament asa cum trebuie (mirare, cred ca s-a cam speriat, el niciodata n-a luat medicamentele fara sa ne certam ) piciorul se prezinta mai mult decat ok. Pana dupa Paste are voie si sa bea una-doua beri apoi ciuciu ca il baga pe ceva tratament tare, care dureaza de la 4 luni in sus si care ne costa pe luna 2,5 mil Asta este, sanatatea e mai importanta ca toti banii din lume!

Cristina, i-am luat o tabla cu picior si scaun. Stai ca acum incarc pozele si ai sa vezi cum arata!

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Clau, ma bucur ca e mai bine. Vezi sa se tina de tratament chiar daca o sa fie si mai bine. Banii vin si se duc, sanatatea e importanta.
Asteptam pozele.

Alinush unde ai disparut?

Mergi la inceput

Flavia, ma crezi ca in fiecare zi numar pastilele?? deja a devenit o obsesie Azi chiar mi-a zis ca vrea neaparat sa mai slabeasca, ca degeaba se trateaza daca tot greu e Pana acum nu l-au deranjat kg

Alina, nu stiam ca a patit Cami asa ceva cu Daria...offff, bine ca a intrerupt tratamentul. Eu am patit-o cu Raul sa faca bube si diaree de la antibiotic. Si acum am sticluta acasa ca sa nu uit la ce e alergic

POZE

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput