Aradence petrecarete (65)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioana rules!!! love u!

poze

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, nu am dat nicicum de Pediatra. Astept sa vorbesc cu alta pediatra. Da cred ca totusi stam si azi, mai vedem maine. Iti zic eu dupa ce vorbesc cu careva mai amanuntit.

Ada, asa m-as duce la tine la curte , da cu alta ocazie cand nu suntem bolnaviori. Da, Ioana mi-a spus ca asa se manifesta viroza asta si eu bleaga cand am fost la spital mi-a zis aia de diaree si Hidrasec da eu nu stiu ce am avut ca parca nu am fost atenta la asta ca am zis ca nu are diaree. A stiut dr aia ce a stiut.

Mergi la inceput

Vladutz a adormit la mine in brate. Iulia e tot pe afara. Ma duc dupa ea. E superba vremea!

poze

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Ada aici sunt PREZENT. Ce ma bucur ca mi-a simtit cineva lipsa

Am facut o mica pauza ,ca m-am pus sa fac curat ,am terminat de spalat geamurile ,ca au venit ai mei dupa David si s-au dus la casa ,ca altfel n-aveam nici o sansa sa fac curat cu "teroristul" langa mine.
Ce faina e vremea de cand am asteptat asta ,de-acum vom sta toata ziua in curte

Doar atat fug inapoi la treaba ,ca-mi vine imediat sotul si mergem si noi afara ,pana seara .

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Acum m-am uitat la pozele Alinei de la intalnire. Clau tu mi-ai trimis aceleasi poze, nu? Merci oricum. Sa nu-mi lasatzi voi tricoul cu SpiderMan...mey, mey

poze

ada

Mergi la inceput

Sal Ildi. "Teroristii" mei dorm amandoi acum. Voi stati la casa? Sau stati in curtea altcuiva?

poze

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

A si inca ceva tot pt Ada ,la ce ora se culca Vladut ,ca si David maxim pana pe la 7 doarme ,dar el asa s-a obisnuit ca la pe la 8;30 cel tarziu 9 seara doarme ,am incercat sa-i schimb programul dar n-am putut ,am incercat sa-i fac baie mai tarziu dar surpriza n-am mai apucat sa-i fac deloc ,ca a adormit .Si am incercat nu odata dar nu rezista sa stea mai mult treaz .

Acum chiar ma duc ,revin mai spre seara sa vad ce-ati mai scris ca n-am apucat sa citesc din urma

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Ildi, Vladutz se culca seara intre 9 si 10. A mai adormit el si mai devreme uneori...si mai tarziu...dar tot acolo suntem dimineatza!

aaa... Carmen, spor la tricotat. Si eu am tricotat, chiar si Iuliei i-am tricotat o vesta anul trecut. Imi place...dar nu prea am timp.

poze

ada

Mergi la inceput

De cateva saptamani m-au invadat si pe aici reclamele. Banuiesc ca si pe voi...

poze

Ada, mami de Iulia(10 iulie2003) si Vlad(6mai2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutare! prezent si "big mama"
dupa o saptamana de orizontala m-am hotarat sa ies si eu la targul de pasti ca am anchilozat in pat.si am venit tare desumflata .dupa parerea mea tare slabutza atmosfera....
eu tot cu dureri,nopti nedormite,contractii la greu dar miercuri merg la dr .am deja 5 saptamani de la ultima ecografie si abia astept sa vad starea colului ca nu mai ajung la el singura sa-l controlez.
imi pare rau ca sunt micutii bolnaviori asa ca multa sanatate lui bogdi si pofta de mancare adelinei.
eu va tot citesc dar nu prea am ce sa scriu ca am o activitate....adica lipseste cu desavarsire.
eu dc-ul l-am gasit pe net acum un an cand ma pregateam de nunta si de facut prunci.am gasit subiectul asta din prima dar imi era ciudat sa intru si sa ma bag...va citeam,ma bucuram ca va intalniti si ca va intelegeti asa fain.tin minte ca am scris cateva mesaje bune si le stergeam inainte sa le trimit.apoi mi-a fost mila de fata ai cersetoarea si mi-am facut curaj si a aparut primul meu mesaj aici...
luni ma duc sa-mi fac testul de tolerantza la glucoza,adica sa stau 3 ore la bioclinica.
va doresc un weekand placut si va pup ce drag pe toate!

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput