Help!!!!! - cresa
Dragele mele,
nu credeam vreodata ca o sa apelez la o cresa, insa situtia de acasa se inrautateste pe zi ce trece (unele dintre voi stiu in mare ce se intampla).......simt ca numai pot, ca bebe nu trebuie sa auda in fiecare zi cum dracuie si injura bunica lui (soacra) pe mine pe bebe pe sotul mei, stiu ca ar trebui sa plec de acolo insa acum nu am unde, nu intru mai mult in amanunte.
Cert este ca mi-e imi trebuie o cresa buna cu program zilnic,in zona dorabanti (aici lucrez eu), daca vreuna din voi stie va rog nu ezitati sa imi spuneti.
explodez,
madalina mama Anei Cristina - 7 luni si jumatate
va pup
Raspunsuri
Bobita spune:
Cristina, la cresa sunt primiti copiii dupa domiciuliu, deci daca vrei cauta o cresa in zona in care stai.
Pe Mariutza nu a primit-o la cresa (acolo unde vroiam sa o duc) pina nu mi-am facut mutatie in sectorul 2.
Asa ca in ce sector locuiesti?
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
ivonne spune:
draga cristinuca,
cresele sunt doar de stat din pacate si conditiile cam lasa de dorit. Eu n-am auzit inca de vreo cresa particulara sau de o cresa cu conditii elementare, unde sa poti sa lasi linistita bebele. Poate reusiti s-o mai temperati pe soacra, sau s-o mutati pe ea, cine stie? Poate daca ar avea alta ocupatie,ati avea si voi liniste. Sper sa se rezolve! Pupicuri
Bobita spune:
Ivone, de unde acesta parere ca tot ce ar tine de stat este si lucru prost?
Eu am fetita la cresa si sunt foarte multumita, si nu sunt singura de pe acest forum care are aceasta parere.
S-a discutat si despre gradinite de stat, si la fel s-a spus ca sunt bune.
Ce spui de un copil lasat cu o bona pe care o platesti cu 3 mil/luna, si te trezesti cu copilul oparit cu apa clocotita sau ars pentru ca a pus mina pe fierul de calcat incins.
Asa ca te rog nu mai face afirmati neverificate.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229
isabela spune:
In Parcul Floreasca o mamica ce avea 2 gemene spunea ca in toamna le va da la o cresa( de stat) de pe Venezuela, si dupa cate stiu eu aceasta cresa este in zona Pietei Dorobanti, mai precis pe una din stradutele de pe langa Ambasada Germaniei.
Dar eu am stat pe langa liceul Jean Monnet si-mi duceam copilul la cresa "Ciobanasului" care era tocmai la Piata Muncii, deci nu cred ca se tine cont de sectorul in care locuiesti.
AdrianaB spune:
Chestia cu domiciliu-gradinita/cresa/scoala e cam ciudata. Eu am locuit in sectorul 1 si am avut fetita la cresa Ciobanasului sector 2. La inscriere n-am avut probleme poate si din motivul ca firma la care lucram era inregistrata in sectorul 2. Pe usa cresei apareau din cand in cand anunturi: "Cei ce nu au domiciliul in sectorul 2 sunt ...". Am auzit ca cel putin pentru scoli chestia cu arondarea nu mai este valabila. A intrebat cineva la minister. Dar, cu toate astea la inscriere prioritate se da celor "arondati", iar tu esti rugat sa revii dupa ce se finalizeaza sa vezi daca a mai ramas sau nu un loc liber. Nu vreau sa insinuez dar cum suntem in Romania asta te indeamna sa te gandesti la o "atentie".
Legile nescrise s-ar parea ca sunt mai tari ca cele scrise.
Adriana