Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

era sa uit!!Dianocica,unde e magazinul lumea copiilor!poate dau si eu o fuga cand ajung la capitala.inteleg din cate ai luat ca au lucruri dragute???

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

aelita frumoase foc sunteti amindoua.multa bafta si la mai multe grame pentru sofia.dianocica super baiat ai si un grasan cred ca iti rupe coloana.daphna asa ii dau eu lasi noaptea cind se trezerste tot in patut ii dau ca altfel daca se simte luat in brate adio somn.cu rigiituldaca e agitat in intorc pe burta pina rigie si gata.

cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08-2004 virsta POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

daphna eu noaptea asa ii dau acum,culcate amandoua,adormim ca vacutele ,in patul meu,ma trezesc,simte si ea si incepe sa mai traga nitel..asa vreo ora.apoi ma trezesc iar,ea doarme de bubuie ,o ridic si o pun in coshul ei,nu zice nici car.deci nici ragaiala,nimic.toata noaptea asa,se trezeste si se foieste cand ii e foame,iar facem figura.
noaptea nu plange niciodata de colici.
si ziua are din ce in ce mai rar,defapt nu mai stiu daca sunt colici sau face asa de sclifoseala,ca nu mai face ca pe vremuri cand strangea picioarele.
acum..depinde de copilas..daca mai are sau nu probleme cu burtica.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

daphna lumea copiilor e pe 1mai, langa ciuperca. super ok si ieftine hainutzele....

raspunsul la ghicitoare e chiar foooarte fain, nu stiu ce am facut la poze, incercati aici

aelita ce ma buycur ca sofia suge la greu...nu te descuraja si nu mai lasa tampiti sa te faca sa te indoiesti de papusica ta. ea e maaare si bine,da?

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

La noi e o vreme tare mohorata, ba mai ploua ba mai sta, dar tuna neincetat. De 3 ore de cand m-am trezit stam tot intr-un tunet si cum cerul e foarte intunecat se vad si fulgerele.

Nu stiu cat timp am in tura asta, dar vroiam sa spun ca tinem pumnii stransi (Cristi by default) pentru David la eco si pentru Denis maine la cistografie. Sa mearga ursor si sa primiti rezultate bune!

Tema zilei cu ora de vara. La noi s-a schimabt ora de 3 saptamani si a fost si Cristi putin bulversat, in sensul ca timp de vreo 2 zile s-a trezit dupa ora veche.

luly, felicitari penru botez. Ce haioasa e poza cu "Nu vreauuuu"! Frumoase foc fetitele tale, sa va traiasca!
Chiar ce vroiam sa ma plang si eu de racnetele lui Cristinel atunci cand il pun in carut... e jale! Imi vine sa imi pun mainile in cap si sa s-o iau la picior! Am ajuns sa ma pregatesc cu groaza de plecare. E tot numai un zambet cand deodata incepe sa urle, nu mai stiu ce sa inventez. Of! Poate daca l-am facut de rusine pe aici se simte sa fie baiat de comitet de acum incolo.

carla, ai o cumnata... s-o ungi pe paine si s-o dai la caini! Mi se apleaca de oameni atat de nesabuiti!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna seara!
Vad ca majoritatea fetelor zic ca nu e bun laptele Milumil....Eu ii dau puiului meu, seara, Milupa HN25, pana cand o sa fiu sigura ca nu mai are probleme cu scaunele. Pe cutie totul e in lb. germana, iar deasupra e aplicata o hartie cu traducerea in lb. romana a instructiunilor.Nici asta nu e bun?? Si dupa asta vroiam sa trec la Milumil, ca pediatra noastra a zis ca e cel mai bun....ca si ea i-a dat dintr-asta copilului ei. In Romania nu se gaseste nicaieri Milumil veritabil? Sau...ce lapte stiti voi ca e mai bun, din formulele existente la noi?
Poate observa cineva mesajul meu si imi poate raspunde....Multumesc.
Iar daca vreuna dintre fete are timp sa-mi zica,pe scurt, cum pot scrie colorat aici, o rog s-o faca.Am selectat culorile, dar tot normal apare textul.

Bogdan Andrei (29.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

Iar daca vreuna dintre fete are timp sa-mi zica,pe scurt, cum pot scrie colorat aici, o rog s-o faca.Am selectat culorile, dar tot normal apare textul.

Selectezi cu mouseul partea care vrei sa fie colorata si apoi selectezi culoarea care o vrei!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

...am intrat si eu o fuga sa va pooop putin si sa va trimit o imbratisare...
...imi pare rau ca nu am mai avut timp sa va scriu...,dar sint foarte ocupata si vreau sa stau mult mai mult cu Claudiu...,pe 29 Martie,pleaca si ...mai avem citeva zile de stat impreuna,plus o mie si una de treburi de rezolvat si cumparaturi...
...azi am fost la vaccin si bubulina s-a comportat super,n-a miriit foarte mult...,sint tare mindra de ea...,pina acum nu prezinta reactii adverse...,sa vedem si de acum incolo...
...i-am spus dr ca nu maninca..,a zis ca nu-i problema...,asa sint unii copii...,"rabdare si tutun",(ca sa o citez pe Ruxandra)...,am cintarit-o,avea 6200g...,ne mentinem in forma buna ,pentru urmatoarea prezentare de moda...
...in rest doarme la fel...,nu plinge de foame...,se comporta foarte bine,este vesela si da din picioare non-stop...,ii place foarte mult sa danseze...,mor cind o vad...,pun muzica ,o iau in brate...si bagam...,ii place sa "rasfoiasca" reviste...,nu o mai pot lasa nesupravegheata fara sigurante...,ca se rostogoleste si isi schimba pozitia foarte usor...,la fel de cuminte...,asa ca nu-i motiv de ingrijorarea greutatea...
...o sa incep cu supa dupa vreo 6 zile de azi...,sa vedem cum o sa-i placa...
...familia A-deju,ne-a facut o surpriza,au venit sa ne vada asa pe fuga si ne-a adus un cadou super...,prima enciclopedie...a copilului...,am si inceput sa-i arat animalutele si pare interesata...
...nu am citit toate mesajele...,sint putin pe dinafara ,dar o sa am timp sa recuperez eu...
...miine plecam la Buc cu toate bagajele posibile...,s-au strins enorm de multe...si nu stiu unde o-r sa incapa toate...,da' vedem noi...

Ruxandra,
am vazut pozele si intr-adevar sinteti o fam frumoasa...,foarte frumosi...puiutii tai
Dianocica,
m-am gindit eu mai bine si chiar vorbeam cu Adeju...,sa ti-o dau pe fimea pentru o saptamina sa mi-o ingrasi...,ca laptele tau este super...si sa mi-l dai pe D ,pentru o saptamina,sa ti-l pregatesc de o noua prezentare de moda...,ce zici?Seamana din ce in ce mai mult cu tine...,foarte frumos,punkistul
Iuly,
vazut poze cu printesele ,foarte reusite ,sint doua minunatii de fetite si grasute...,mai ,mai...,sa va traiasca
Fatima,
apropo de cereale...,i-au placut din prima...,sint aromate...,i le fac cu Milumil...,ii plac tare...,dar mai mult de 60 ml ,nu vrea...,doar intr-o singura zi...,a mincat 100 ml...,nu stiu cum s-a intimplat...,venise motanul in vizita si cred ca a vrut si ea sa demnstreze ceva......,probabil pentru ca i le dau cu lingurita...si se plictiseste...,dar altfel...,nu am reusit sa i le dau...,daca Eva ia bibe...,probabil ca va minca mai mult...,Noi le folosim pe cele de orez de la Nestle
Auras,
ti-ai adus tu aminte de vaccin...,mai,mai...,multumim ca ne-ati tinut pumnii

...pooopam tare fetel frumoasele si bebeii cumintei...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Serios ca e prea liniste pe aici...ce s-a intamplat cu voi...imi e si frica sa nu fac mare galagie....poate va intrebati ce caut eu pe forum...ei bine...doarme Mark si eu nu am chef sa mai fac azi curatenie!
Cryket,Aelita....
Pe cand o sa apareti si voi Mark o sa se trezeasca!
Mai intru mai pe seara sa vad ce a facut Ralumat!
Poate pana atunci mai dati si voi un semn...Bambo,Asiza,Roxanica,Dandusa,A_deju....vezi daca ati chefuit.....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

Buna seara!
Vad ca majoritatea fetelor zic ca nu e bun laptele Milumil....Eu ii dau puiului meu, seara, Milupa HN25, pana cand o sa fiu sigura ca nu mai are probleme cu scaunele. Pe cutie totul e in lb. germana, iar deasupra e aplicata o hartie cu traducerea in lb. romana a instructiunilor.Nici asta nu e bun?? Si dupa asta vroiam sa trec la Milumil, ca pediatra noastra a zis ca e cel mai bun....ca si ea i-a dat dintr-asta copilului ei. In Romania nu se gaseste nicaieri Milumil veritabil? Sau...ce lapte stiti voi ca e mai bun, din formulele existente la noi?
Poate observa cineva mesajul meu si imi poate raspunde....Multumesc.

boon. cu laptele...n am habar ca nu folosim.stiu doar ca daca ai inceput cu ceva si ii place...poti sa ramai cu el....acum: in primul rand in stanga paginii la menu ai mesaje private.ar fi bine sa il activezi ca sa poti primi mesaje si fara sa vada tot forumu'....pt scris colorat, dupa ce ai ales cxuloarea, trebuie sa scri intre cele 2 randuri de paranteze patrate. dupa ce iti activezi pm iti mai dau detalii utile...

_
diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput