Mamici de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 28
Chriszta spune:
SORRY. MERSI FETELOR, am reusit sa recuperez cele 6 pagini cu care ramasesem in urma.
Mersi de informatii.
Felicitari fetelor care au fost la echo si au raspunsuri pozitive si culori de carucioare...
Cristina
23+ si
Eva Alexandra
Ioana75 spune:
Carmen, sigur ca nu zilnic, macar o data la 2-3 saptamini daca ne-am intilni intr-un parc la mijloc ar fi fain
! Putem sa-i socializam si pe piticii mari, desi nu stiu daca Stefi se uita la "mucoasa" mea
. Si eu tot fluturi simt, si am 21s azi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
arhdy spune:
Multumesc mult fetelor. Sunt asa fericita ca simnt ca plutesc. Acum parca s-a concretizat mai mult sarcina. Parca mi s-a luat o piatra de pe inima. Acum abia astept sa o tinem in brate.
Diana 22+ si
Alexandra Maria
Simo78 spune:
Ioana
....cum a ramas cu bona?
o zi...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
AndraZ spune:
Ioana, in ce parc mergi tu cu pitica ta?
Eu stau in Titan, exact langa magazin si tare m-as baga la un plimbat in grup ca singura....nu prea imi vine....
Andra
21+ 
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
taedi spune:
Buna fetele
Am lipsit cateva zile si am avut de citit 5 capitole
,aveti spor la scris nu gluma.
Felicitari tuturor care au aflat culoarea caruciorului

,sa aveti bb-ici sanatosi si voiosi

.
Noutati nu am doar ca am fost f.racita si am stat acasica mai mult in patut dar acum suntem bine.
In legatura cu infasatul si nescos bb afara mi se pare o prostie si trebuie sa fim tari si sa nu bagam in seama toate aberatiile babelor si sa facem totul cum vrem noi,cui nui convine sa faca altfel dar cu copilul lui.
Simo nai loc si pt noi in Dubai.
Vacanta placuta .
Pupici la toata lumea.
Edith
23+ si Andreea
claucia spune:
Carmena, Chicco are magazin propriu pe str Episcopiei - daca stii unde este La mama din spate de la Eva, e pe aceeasi strada, de fapt se cede de la La mama (sau e langa Turabo cafe daca stii unde este) - in fine, in spatele magazinului Eva.
Pupilici tuturor.
clau
22+ 
bb mic
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by cristina26
Luna1 la voi nu se face circumcizie la baietei? Aici se face la majoritatea baieteilor (98%) inainte sa iasa din spital.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet23+
poze cu fetita si cu mine
Cristina nu, aici se face doar la cerere. Se merge foarte mult pe natural, adica daca i-a dat Dumnezeu/natura preput il lasam acolo. Asta e parerea lor iar eu nici nu agree, nici nu disagree. Ma adaptez la sistem.
Acum eu am o alta dilema: aici se face imediat dupa nastere vitamina K la bebel ca sa previna blood clot (Nu stiu cum se treaduce, please help cine stie). Ai voie sa refuzi insa intrebarea mea e, are vreo contraindicatie ca sa refuz? Se mai face pe undeva? Mama de Anya si Arina ai vreo opinie? Aici cica au fost cazuri de blood clot (din cate am inteles este ca un fel de blocaj al sangelui care poate ajunge la creier si...stiti urmarea) si de aceea au decis sa faca vit K la toti bebelusii.
Luna
20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc