Mamici de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 25
X-ray spune:
'neatza! trezirea!ma doare stomacul de mor,nu ma arde ma doare de-a dreptul,ma duc sa mananc ceva,ca aseara nu am mancat....da nici kg nu am mai pus pe mine de o saptamana
.
alina
22+ cu bb Elisa
Simo78 spune:

Ma intorc la ale mele

o zi...
Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
liadorian spune:
Buna dimineata, burtici!
Azi avem o zi plina - trebuie sa mergem la control, sa vedem daca a folosit la ceva tratamentul si statul la pat. Tineti-mi pumnii! Sper sa-mi schimbe un pic schema de tratament si sa nu ma interneze. Daca de maine nu mai apar pe forum, fiti sigure ca sunt cu Simona in Dubai!
![]()
Lia
S22
Simo78 spune:
Lia, joi mergem, ca azi nu o punem la calcul, daca a inceput e ca si terminata
. Asa ca du-te linistita azi la medic, maine iti faci bagajele si poimaine 
o zi...
Simona
20+
Matei Hisham
liadorian spune:
Simo, tare esti draguta!
Tare ma tem ca "Dubaiul" meu va fi un salon luminos la spitalul judetean, unde n-avem umbrelute, dar servesc aia niste coctailuri injectabile, mama, mama! Si inca ceva: nu iau pe nimeni cu mine, sa fie clar!!![]()
![]()
Lia
S22
X-ray spune:
lia sa dea DD sa ai o sedere scurta la un asa "dubai"![]()
simo daca intru diminetza la 4 pe DC sa inteleg ca de vineri bem cafeaua impreuna?
alina
22+ cu bb Elisa
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
simo daca intru diminetza la 4 pe DC sa inteleg ca de vineri bem cafeaua impreuna?
alina22+ cu bb Elisa

o zi...

Simona
20+
Matei Hisham
nikole spune:
Salutare si de la mine...eu am abandonat cafeaua, beau un cei doar doar oi vizita si eu baia azi...
m-am trezit in vesti azi...m-a sunat cardiologul, sa-mi zica ca inima mea functioneaza perfect, nu insa si ficatul...o sa imi trimita rezultatele in mail sa vad exact valorile, ca desi mi le-a spus nu am retinut nimic, somnoroasa cum eram ...fug la primarie acum ca al meu face ture pe langa mine...
22+
haine gravidutzaaa
otim spune:
Buna dimineata si de la noi . Mie un soooommmnn ....
Am citit din urma tot , utile sfaturi foarte utile . Ma mai intreb cum am sa tin minte tot ( cu neuronii mei plecati la plimbare ) .
Oricum
pe butirci si la bebici .
21 saptamani
Laurentiu