Mamici de iulie-august 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
Samurai-lady spune:
OTIM-cum el e japonez:) tre sa-i traduc eu si oricum zice:aaaaaa,nu te cred.Iar medicii de aici nu prea dau sfaturi dinastea,ei sunt al naibii de pudici:).Asa ca eu astept pana dupa nastere:)
Samurai-lady
21 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
otim spune:
Antoanela23 - felicitari pentru
si sunt sigura ca o poti trece pe lista nu de alta dar daca te uiti pe pagina vezi deja cati petitori suntem ..... si ma bucur din suflet ca esti bine .

21 saptamani
Laurentiu
Anya20 spune:
Anto, felicitari pentru fetita!!! in tine mai aveam speranta unei perechi
. iti tin pumnii sa duci sarcina la termen sau cat mai aproape!!! de obicei fetitele sunt mai rezistente, asa ca fii increzatoare!
felicitari Nikole si Catralu pentru baietei! sa fie sanatosi si voi la fel.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
aylin_tarcan spune:
am pierdut de doua ori mesajuuul 
poate acum mere...
andra, de ranitidina, mai multe nu stiu, poate stiu fetele mai mult.
no spa e safe, asta e clar. dar la ranitidina mie nu mi-a sunat bine. uite, da-i un search pe google "ranitidina prospect" si o sa gasesti mai multe variante. eu am mai intrebat-o si pe soacra-mea, care e farmacist.
betadine ovule....interesant. si eu abia astept sa merg vineri la doctor sa vad ce imi da pentru micoza mea, ca ma omoara. daca iar nu imi da nimic, eu iau clotrimazol ovule. sper sa fie ok. ca sunt atatea variante de antimicotice pe piata , si fiecare medic da altceva, incat nici eu nu stiu care e mai bun.
daca poti sa imi zici si mie ce scria pe analiza de secretie la tine poate o compar si eu cu a mea sa mai vad ce dau medicii...la mine scria de leucocite (o data rare, o data frecvente - la 2 analize distantate in timp) si levuri.
in alta ordine de idei....am fost acum si mi-am luat 5 ghivece de flori (care mai de care, de toate culorile si toate tipurile)...
Aylin,
19+ 
liadorian spune:
Anto, felicitari pentru fetita!
Trebuie sa fii tare fericita! De-acu mai trebuie sa stam cumintele ca sa ducem bebeii cat mai aproape de termen!
Ce fain ca ti-ai convins sotul sa-ti faca el injectiile! Are cumva pregatire de specialitate sau a invatat de nevoie? Noi trebuie sa facem de 2 ori pe zi antispastice injectabil si platim o gramada de bani sa vina o doamna la noi sa ma intepe! Costa mai mult injectia decat fiolele... Sotul meu s-a lasat cu greu convins ca ar putea sa-mi faca el injectia. Pana mai si trece la fapte... Ramane de vazut!
Lia
S22
Ioana75 spune:
Mona, bine ai venit!
Vivela, catralu, nikole felicitari pentru
!
Simo, felicitari pentru eco de vineri
!
Lavinia
. Cum sa fiu suparata?
witchy, eu am Chicco Trio de acum 2 ani, nu il chema enjoy
. Nu-i lipseste nimic, e f bun, il recomand, doar ca e pe caroserie model mai vechi decit gama de CT-uri de la Chicco.
Anto
, copilul meu din burta inghitea la eco de 20s fix, deci la 24s ale tale nu e prea devreme pentru inghitit
. Nu mi te pot imagina tunsa baietel, satept poze
. Felicitari pentru rezultatele bune de la amnio!
M-am programat la Iosup la 24s, astept cu nerabdare sa treaca 3 saptamini. Sint curioasa daca rezist, ar fi cea mai mare pauza dintre 2 ecografii, 4 saptamini
.
Noi ne intilnim periodic cu copiii cu 2 familii cunoscute pe forum (aici sint niste poze de ieri de la mine). Asa ca intreb de pe acum, sint mamici in zona Vitan doritoare de impins caruciorul impreuna la toamna?![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
Anto, dar chiar clexane????? eu stiu ca se da doar la stare de hipercoagulabilitate data de sindromuri diferite. dar un aspenter/zi cred ca ar fi fost mai indicat. oricum, nu face rau nici clexane (doar sunt atatea gravide care fac). stiu ca se face intradermic, si ti le faci singur sau ti le face sotul, ca in cazul tau. dar asa e la clexane. toate mamicile si le fac singure. stiu ca ustura daca nu faci incet, stiu ca trebuie sa stai cumintica 5 minute dupa aia ca altfel te doare de nu mai poti, stiu ca nu se sterge cu vata cu spirt dupa aia tot pentru ca ustura rau. daca ma luam dupa analizele facute la fundeni, si eu faceam clexane. bine ca nu m-am luat dupa ele (a stiut nenea doctorul ce a stiut)
andra, si eu subscriu la varianta maalox (daca au aceeasi actiune). ranitidina e pentru gastrite, ulcere....maalox se da in sarcina pentru arsuri...mai multe insa nu stiu.
Aylin,
19+ 
Chriszta spune:
Fetelor si eu am niste arsuri cumplite, parca imi iau respiratia.
Maaloxul ma linisteste, dar se poate lua putina zeama de lamaie in apa calduta sau otet din mere si miere in apa.
Contrar ideei ca sunt acide actioneaza ca si neutralizant.
Fetelor am cumparat tot felul de lucruri pt fetita mea. Herghelegiu a zis sigura ca e fetita cu "labii prezente" etc. As mai putea avea vreo surpiza si sa nu fie fetita ca am comandat si mobila pe culoare de fetita. 
Pupici pe burtici si bebici si mai ales sanatate si voie buna...
Cristina
23+ si
Eva Alexandra
claucia spune:
Fetele dragele, mi-am gasit caruciorul visurilor noastre! Si sper si al copilului. La Chicco si e 3 in 1, adica are si landou pt nou nascut, scaun pt masina (cel mai important pentru ca era destul de scump) si carucior transformabil in carucior sport pentru pana la 36 luni adica 3 ani, adica pana nu mai vrea copilul sa stea in carucior.
Astazi ma duc cu sotul sa il vedem si sa il si cumparam. Abia astept. Si cel mai important, se pliaza sistem umbrela cu o singura mana si e si usurel.
Felicitari fetelor cu fetite si baetei, eu tot am un ghimpe undeva departe ca nu sunt 100% sigura ca bebele meu e fetita. Adica Iosup asa a spus de 2 ori, la 15 si 20 saptamani fara dubiu dar cum nu prea e f vorbaret nu m-a convins... plus ca nu mi-a scris nicaieri ca are labii, nu radeti. ![]()
Fetelor, eu am un patut gen tarc f dragut cu salteluta si de toate insa nu are sistem de prindere la jumatate a saltelei. Voi stiti sa se gaseasca separat acest sistem? Pentru pat standard de lungime 120 cm. Parca aveau la Miniblu dar nu mai au, voi stiti pe unde gasesc?
Anduzy felicitari pentru doctorul cel minunat, si eu fac tuseu la fiecare vizita sa vada consistenta colului si nu am avut nici o problema pana acum.
Ca si activitatile mai placute de care vorbeati mai sus...![]()
Va pup
Clau
22+ 
bb mic