pasta dinti Opalescence - unde?

pasta dinti Opalescence - unde? | Autor: Leta

Link direct la acest mesaj

buna. aveti idee unde pot gasi pasta de dinti Opalescence? Am primit una odata cu kitul de albire a dintilor, dar ma intereseaza sa cumpar separat...

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna,

Si eu am cumparat kitul de albire Opalescence de la Dentestet insa nu l-am folosit inca. Este dureros? Da ceva reactii adverse? Eu l-am luat pentru ca am destui dinti devitalizati care au tendinta de ingalbenire in timp. Mie nu mi-au dat pasta pentru ca nu mai aveau insa mi-au zis sa folosesc orice pasta de dinti pentru dinti sensibili, in special Sensodyne.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Moira, nu este dureros, dar dupa citeva zile dintii iti devin mai sensibili (la rece, la cald, la dulce). Este vorba de un efect temporar. Eu dupa 4 zile am facut pauza 2 zile si apoi am continuat... Pasta de dinti Opalescence are o cantitate mai mare de flour, necesara 'refacerii' dintilor in aceasta perioada.

Pe timpul tratamentului si vreo 2-3 saptamini dupa - nu tutun, nu cafea, nu cola, nu ceai negru etc.

Din cite stiu eu, 'dinti devitalizati' inseamna dinti fara nerv. Acestia au tendinta de innegrire si nu se pot albi cu Opalescence. Pentru albirea lor se introduce o substanta in interiorul lor (de regula atunci cind iti schimbi plomba).

Leta si un bebe
poze 2005
poze 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Cred ca poti sa comanzi www.heliosmedical.ro/index.php?page=shop.product_details&category_id=6&flypage=shop.flypage&product_id=135741&option=com_virtuemart&Itemid=26" target="_blank">AICI
Zici ca da rezultate?O voi incerca si eu

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mi-am albit si eu dintii cu gelul Opalescence,este foarte bun,am sa reiau tratamentul de albire in vara.Mie doctorul mi-a spus sa fac tratamentul in timpul zilei si nu noaptea si nu mai mult de 1 ora.Inghitirea gelului e periculoasa(e cancerigen),deci ATENTIE MARITA,nu va riscati,mai bine faceti tratamentul pe timpul zilei sa fiti sigure ca nu inghititi nici un pic de gel.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput