Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
kateryna spune:
Sa va zic ce am facut eu in dimineata asta. Am luat lista de mamici la rand si am facut o lista cu toate datele noastre de nastere. Lista am trimis-o pe mailul comun. Lipsesc destul de multe date de nastere din dreptul mamiclor, dar daca vor sa ni lea dea le vom trece si pe ele. O sa postez pe prima pagina la forum sarbatoritii lunii martie, urmand ca la inceputul lunii aprilie sa modificam...si tot asa.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
anis spune:
'neata...
La noi e pe dos.Adica Iarina a dormit , eu m-am invartit in pat pana la 5 dim, bine ora 4...si prin urmare acum vad fantome, nu stiu...aseara si asa aveam o stare aiurea...pe urma am mai stat si cu ochii in tavan fara sa pot adormi...poate ca am ajuns la un nivel prea mare de oboseala..cine stie.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinuk spune:
quote:
Alinuk, ce fel de aparat era cel care ii masura nivelul bilirubinei. Nu ii lua sange din deget? Am vorbit la un lab de analize si mi-a spus ca daca ma hotarasc sa ma duc luni sa ii ia sange dar imi recomanda sa ma mai gandesc. Cred ca ma voi consulta cu dr de fam.
Mihaela siEva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Pt masurarea bilirubinei a procedat asa (iar bb nu a avut de protestat sau suferit):
Cu un pix (ca cel cu care se masoara glicemia) i-a facut o piscatura pe calcai si apoi a tamponat locul cu o banda mica de sugativa, pe care mai apoi a introdus-o intr-un aparat. Toata tarasenia dureaza 2 minute maxim.
Feteeee,
am terminat sesiuneaaaaaa!! am avut opt examene: un 9 si sapte de 10...ca sa zic asa cam mult pt ce am prestat
Sunt buna acum de multe, lungi si fara griji plimbarici!!!!
pup fete cucuiete!
Un weekend linistit in continuare!!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
gabriela_s spune:
neata!!!!
catalina hai sa ne luam de manuta,ca nici cu mine nu -i usor de trait...si eu ma mai dau la monser urat de tot,odata tot la o faza din asta cu biberoane,cand se mosmondea si asta mica tipa din gura de sarpe si nu ii mai ajungea nici titi nici nimic...de dormit insa nu a dormit niciodata pe canapea,iar de dus duminica la servici ar fi ceva f bizar pt 'mnealui.eu zic sa il lasi omul in pace,cand se intoarce comporta te ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...altfel zic ca risti sa ajungi la o cearta mai mare si inutila.
eu una sunt satula de polemici....
despre alaptat si kaki,eu pe asta mica o hranesc mixt,adica mai intai o tin la san cam 20 min ,pana se enerveaza ca scade debitul si atunci trec si ii bag bibe cu lapte praf.si apropos de ce zicea anis eu ii dau topfer lactana si imi place cum ii merge cu el,face bine kk,nu are tot felul de alergii,creste frumos,e vanoasa,energica,nu are aspectul ala de bebe obez cum se mai intampla la cei hraniti cu formula.pana acum sunt multumita.oricum,incerc sa nu renunt la alaptatul normal,sper sa reusesc macar pana la 6 luni...anis parca tu foloseai Nutrinatal?E bun?Am comandat asta +extract din flori de soc,sper sa reusesc cu combinatia asta,ca vad ca la GAlactogil nu mai am rezultate...
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
anis spune:
Legat de diversificare.
Se recomada inceperea diversificarii la 6 luni pt bb alaptati la san, pt ca se considera ca atunci stomacul lor isi creaza cat de cat enzimele de digerarea a mancarii si implicit a asimilarii.
Adica , noi putem sa-i dam si acum daca vrem, dar ii dam degeaba,mancarea va vizita pur si simplu stomacul.Plus ca la varste sub 6 luni riscul de alergii e mare.
Pentru copii alimentati artificial se recomada inceperea diversificarii la 4 luni, dar cu lucruri usoare, nu pt ca ii va face cine stie la stomac, ci pt a putea stomacul sa faca fata la macerarea unei altfel de mancare decat laptele.
Sub cele 4 luni nu se recomada inceperea pt ca intr-adevar stomacul nu are toate functiile necesare pt a prelua mancarea sia stfel, poate sa-i creeze arsuri, dureri ,balonari etc..si de aici pot aparea si unele probleme.
Acum fiecare copil e altfel.dar eu zic sa va interesati si voi inainte de a incepe ceva.Si cel mai important sa faceti cum simtit voi ca mame,nu sa va luati dupa mama, soacra,vecina etc., chiar si unii dr..care au ramas cu conceptia "lasa mama da-i ca ce, si eu am dat la copii mei"
Sper ca am fost coerenta ,la cati pitici si umbre vad de la oboseala..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gabriela_s spune:
aoleu cata acum vad ca pana si aceleasi expresii le-am folosit...tu i-ai zis si lui "bai ce te tot mosmondesti acolo?"ca stiu ca pe al meu il enerveaza rau...(cum el,barbatul familiei se...mosmondeste??????????????????????????????
)
alinuk mama ce note...OAU!felicitari...eu sunt restantiera,sa imi fie rusine...
ce faceti astazi?al meu vrea la tara,dar la cat a plouat zilele astea cred ca s niste noroaie pe drum.............plus ca e urat rau afara,nu merge de gratar,de nimic...si nici n-am chef sa dau ochii cu socriciunile.........

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
anis spune:
gabriela, da eu i-au nutrinatal , din ziua in care mi-a aparut laptele.La mine merge.Altceva, mai beau si ceaiul ala de urzici cu felii de planta d efenicul, deci proaspat si galactogil.Asta e combinatia.
daca fac ca scade productia,asa cum am patit-o acum 1 sapt, o pun mai des la san,chiar daca nu cere.Sau ma mulg mai des de 3 ore si daca nu se satura cu ce se mai face pana cand ii e ei foame ii dau si ce am muls cu bibe.Si cam in 3-4 zile se vede ca a crescut cantitatea.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
alinuk spune:
quote:
Originally posted by Catalina
La multi ani bebicilor, sa fiti sanatosi.
Mai fetele, voi stiati ca azi trecem la ora de vara? Io habar n-am avut, am vazut la teve ca e alta ora si am tras asa concluzia.
In alta ordine de idei eu sunt ffff suparici ca de vreo doua zile suntem in certuri mari cu tati. Nu stiu, nu am fost niciodata o persoana rabdatoare dar parca acum am pierdut si dramul ala pe care il mai aveam. Recunosc la orice ora ca sunt o persoana cu care e f dificil de trait. Din pacate seman cu tata, caruia i-am reprosat o viata intreaga ca e vesnic cu curu in sus si nervos. Si n-am invatat nimic din asta, fac exact ca el. Offff ... Ma enervez repede si critic si al meu se supara rau pe chestia asta. Ma enerveaza ca nu se grabeste cand il rog sa faca ceva, ca nu vede & apreciaza ce fac eu prin casa toata ziua sau ca ma cam trateaza cu curu cand am ceva important sa ii zic. Si il critic. Si aseara am pus colacu peste pupaza cand am sarit la gatu lui in vizita la prieteni (copilu urla ca din gura de sarpe si el statea si se moshmondea la un biberon - de fapt cica il incalzise prea tare la microundele alora ca era alt cuptor). Ei bine, aseara s-a culcat in sufragerie. In 8 ani nu a facut asta niciodata.
Acum a plecat la serviciu, cica urgenta. Aveam program azi, sa mergem la Ayleen la botez, si sa vina nasha lui Matei la masa, acum le voi face pe toate astea singura. L-am intrebat ce se facea serviciul fara el daca eram plecati din Bucuresti sau io mai stiu ce si mi-a zis ca nu se ducea ... Deci sa inteleg ca acum ... a fost alegerea lui? Ca nu pot sa cred ca a uitat complet planurile ... .
Ce sa va zic, am inima tare grea azi. Si imi pare rau ca mi se intampla asta chiar in Postul Mare.
Of!
Pupici
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
Catalina imi pare rau sa aud de neintelegerile aparute
Cred ca ar fi bine sa te gandesti ca poate limbajele voaste de iubire sunt diferite. Ceea ce pt tine e apreciere/dragoste/iubire pt el poate sa nu fie ci cu totul altceva sa aprecieze si sa considere dovada de iubire....
poate incercati sa va iubiti "pe aceeasi limba"...
rabdare si intelegere...
nu-l mai critica, lauda-l si motiveaza-l
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
sraluca spune:
neata
mersi katy de felicitari
daca m-ati vedea acum a-ti muri de ras: la calculator cu sterimar in fata, servetele, aspiratorul langa mine si eu in nas cu "batista bebelusului". am furat echipamentele lui fi-miu![]()
Trage ceva dar in situatia mea trebuie sa stau toat ziua cu aia in ans ca produc la greu.
eu nu pot momentan sa imi critic barbatul ca e "mama eroina". a stat ieri cu asta mic, in conditiile in care a avut sa ii dea si medicam, acum iar e cu el ca eu sunt
(cu batu-n nas) asa ca azi "ciocu mic". las ca revin maine
katy chestia aia de amprente e tare haioasa, are niste poze pe post de indicatii si atat![]()
cum te asteptau ai tai baieti acasa?
poate imi scot creierii pe nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
anis spune:
gabriela ca mi-am adus aminte.
Da, asa e cu topfer lactana bb nu sunt umflati fata de alte formule de lapte, care ii umfla, adica i-au mai mult in greutate peste cat s-ar lua la san, peste ceea ce ar fi in limitele medii.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID