Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
kateryna spune:
Hai ROMANIA!!!
Ar fi cazul sa facem si noi macar un egal, ca la victorie...nu pot sa ma gandesc.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
gabriela_s spune:
da HAI ROMANIA!!!...hai ca sare asta al meu prin camera la fiecare faza mai promitatoare ,de parca are ardei iute in fund...mi-e sa nu ramana cu topaiala
ptii drace,sa nu mi fie cu pacat,dar ce negru e Banel asta...!!!!!
ce ma amuz de reactiile "consortiului" meu...mai are nitel si ia tv in brate

fi-mea e in patuc si suze dezetu intruna...nu se mai satura de el de vreo 2 saptamani,si-a adus aminte de vechile obieciuri ,ca o am filmata din burtica, pe la 24 de saptamani tot cu pumnul in gura

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
adinush spune:
Fii-mea ne-a tradat..e in portocaliu din cap pana-n picioare,la mine-n pat si cu niste ochi mari la teveu
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
nadiutapm spune:
Lore, la dr m-am programat pe 13 aprilie la 12.30, o sa mai sun sa vad daca nu a gresit cumva Ramona ora ca tare dubioasa mi se pare, si pe 14 aprilie ca si multe alte fete avem botezul o sa vad unde ma impart ca sa ajung si acolo ca al meu sot a zis ca nu se atinge de locu' cu pricina pana nu are autorizatie ca totul functioneaza perfect 

Gio, ai niste fetite fte dragalase iar tu arati bestial jos palaria 

Adinush, mare iubire mare, asta e cand fata are de unde alege ce daca. 
Gabriela, si la mine mi-au ramas mici toate hainele, si eu ma gandeam la o fusta neagra si vreau sa-mi cumpar o bluza rosie, si chiar astazi am ochit o pereche de pantofi si o poseta rosie, ce te faci cu gandurile astea vezi cum se potrivesc ![]()
Furnicusa, dupa ce atasez dispozitivul la aspirator i-si regleaza singur puterea cel putin la mine asa e si am facut test pe tati prima data si apoi la fata, eu chiar daca ii scot tot din nasuc se mai fornaie si dupa.
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
kateryna spune:
Haideti sa va arat si eu www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070324&ctime=082222" target="_blank">ce povesti imi spune bebe.
...si nu uitati! La noapte se da ora
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
gabriela_s spune:
adinush chiar...pai ayleen tine cu tac-su?
in loc sa arate si ea solidaritate cu partea romana a situatiei (ca oricum cred ca ne-o luam pe coaja).![]()
nadiuta si tu esti atrasa de combinatia cu rosu?eu una cred ca ma mai gandesc...sa vaz cum stau cu bugetul,ca nu ma vad purtand pantofi si geanta rosie zi de zi,si sa ii iau doar asa pt moft la botez,mai bine ma incalt in ce am si vad eu...![]()

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
anis spune:
***** Alinatxa, NU CRED CA CEAIUL O AJUTA SA FACA KAKA.I-am dat Iarinei pana cum cam tot ce e pe piata ,,,si niente,E doar sugestie zic eu..
Pe Ingrid am crescut-o pana la 6 luni doar cu lapte de la mine si facea nene kaka si de 6-7ori pe zi.Plus ca o auzeam pe mama sau socra-mea.."cum ?? da-i copilului ceai ca moare de sete' .Pai...tzatzica ce e.Primul lapte e apos , ala e apa lor, pe urma vine papa..da degeaba..acum la al doilea copil am scapat de sugestii de astea.
Eu cred ca depinde de conformatia fiecarui copil cu ce bagaj genetic vine.Acum eu sap prin familie , se pare ca bunicul are constipatie cronica..de cand se stie..deci..Asa ca fetelor cu probleme de kaka la bebei, intrebati si voi prin familie.Din ce am citi pe internet la alte mamici, la 6 luni cand se introduc alimentele solide, deci fibre etc ..constipatia dispare.Eu zic ca de aia m-am agitat si eu,daca copilul nu are nimik intern, ajutati-l si vedem ce se va intampla la diversificare.
Cat despre colici unii copii au , altii nu.Deci fii fericita ca nu are.Eu am mai zis si zic, cine descopera o solutie contra colicilor devine multimiliardar.Tot ceea ce e pe piata doar amelioreaza la unii copii, ca la atii ,nu au nici un efect.
noroc ca se intra in 3 luni si sa speram ca scap de uratiia stia de colici..si vin dintii..
de fapt tot timpul o sa fie cate ceva..![]()
***** Am citit pe aici ca indoiti laptele cu 10ml..hmm, nu cred ca e tocmai bine.Eu mai repede as schimba laptele praf ,daca e vorba de lapte praf, pana gasesc laptele cel mai bun pt puiul meu.Topfer lactana e cel mai apropiat lapte praf , apropiat de laptele de mama.Si oricum daca trecerea de la laptele de mama la laptre praf se face treptat , e f probabail ca bebe sa scape de constipatie.
**** Pt bubite va recomad, de la mustela crema pt iritatie, iar pt fata atoderm.Bubitele mai apar in perioada asta si din cauza mamei,daca bb e alaptat, cam in jurul varstei de 3 luni ale lui bebe, hormonii mamei incep sa revina la valorile normale, in afara de prolactina.Semne, caderea parului, unghii moi, pete albe pe unghii etc.Nu e obligatoriu sa fie, doar ca unele mame le au.Eu am fost cu caderea parului la prima sarcina..sper sa scap acum...aa si unghii incarnate pe la picioare,,,
Adinush vremmmmmm poze cu frezura....
Apropo de dinti, nu va mai ganditi ca ies acum , sunt f putine cazurile cand ies la 4 luni.Dintre mamicile cu bebei de la Ingrid au fost parca doar 3 bebelusi, din 100 si ceva..asa ca..Ingrid printre ei...asa ca ma astept si la Iarina.Lui tati ei asa i-au iesit, deci de aia , au iesit asa.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
mama mia am o stare...nu stiu ce am...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ALINATXA spune:
Anis astrele sunt de vina.Si eu am o stare de imi vine sa maa iau de par.Puiutza mea de azi noapte doarme iepureste nu prea a mai dormit profund.Nu plange ,sta cu ochii cat cepele sau daca adoarme si ii cade suzy din gura se trezeste.In concluzie eu nu pot dormi nici in noaptea asta.Ce bine cred ca e sa dormi.Si apropo interesante informatiile tale.Am auzit si eu de laptele ala insa imi e cam frica sa il schimb.In spital spuneau ca humana este cel mai apropiat de laptele matern acum vin astia cu alt lapte.Care dracu o fii adevarul.Ouuuuuu imi curgg saniiii ce naibii se intampla.Mi-o revenii laptele?
Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta
marybell spune:
mariana in primul rand vreau sa iti spun ca imi pare bine ca ai mai dat un semn de viata, imi dau seama cat de ocupata trebuie sa fii cu 4 copilasi. oricum sa stii ca ti-am simtit lipsa. referitor la cei 2 pampersi pe care ii pun copilului..ii pun fiindca lui Erik i-au smuls piciorusele, i-au dislocat soldurile in momentul in care l-au tras din burta mea in timpul operatiei, nu e doar o presupunere facuta suspectand pozitia pelviana a lui bebe, el mai mult a stat transversal in burtica. au recunoscut si doctoritele care m-au operat dar n-au uitat sa precizeze ca se intampla cateodata si asa ceva si ca nu e vina lor. ca au pus in balanta beneficiu/risc si e mai bine asa decat sa fi murit copilul. iti aduci aminte ca am povestit ce s-a intamplat in timpul operatiei si anume faptul ca au uitat aparatul de aspiratie deconectat si Erik s-a inecat cu lichid si sange, acesta nefiind aspirat corespunzator, iar ele s-au speriat si l-au tras repede cu orice risc...acum important este ca e langa mine, a crescut, rade, gangureste si o sa trecem noi si peste asta. nu pot astepta pana la 5 luni cu ecografia, fiindca la noi s-ar putea sa fie nevoie de chilotelul acela special cu bara intre picioare, si cu cat mai repede cu atat mai bine...
dana mersic pentru urari si aprecieri
, am mai dat jos un kg cu dieta "ta". super.
mirandolina pana la urma ce ai facut? te-ai dus la doctora cu cabinetul pe mosilor, de care ti-am spus eu?
mihacarm dupa sedinta aia foto, a adormit copilul pe loc. ![]()
marinar ti-am vazut printesica in rochita de blugi si cu ochelari, e o scumpica.
alinatxa mie mi-a venit "problema" la 7-8 zile dupa ce s-au terminat lohiile si m-a tinut 4 zile cu sange rosu, dar curgea destul de mult. eu zic sa nu te ingrijorezi deocamdata, vezi cum te simti si daca curge foarte mult dute pana la doctor nu sta...
nadiutamp sarumana pentru complimente, ti-am vazut si eu scumpica ta, e o minune...
catalina ce mandru era fitu acolo cu gagica langa el,
super pozele astea cu 2, 3 bebelusi unul langa altul.
laura_popy eu zic ca e deajuns 3-4 mil lei avand in vedere ca nu face nimic, si in plus fiind pensionara cred ca o sa fie multumita. eu stau in d-na ghica si pe aici stau multi chinezi care au afaceri pe la "Europa" si majoritatea care au copii platesc in jur de 100 de euro pe luna la babele de prin blocurile de pe aici ca stea cu copii lor, in aceleasi conditii descrise de tine., fara nici un alt ajutor decat stat cu bebe pana vine mama si il ia acasa.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik