Stelute de ianuarie februarie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
loremunteanu spune:
Nadia, dar ce rochita avem... 4.5kg, eu zic ca-i bine; arata foarte bine. Pupam printesa frumoasa. 
Nu mai stiu daca pozele din maternitate pe care le-am facut cu aparatul nostru, le aveti si voi. Daca nu, sa-mi zici sa ti le trimit. Ai reusit sa te programezi la Tutu? Cand mergi?
A propos, de Roni... Imi rupe mainile; cand il mut de la un san la altul, mai mult il tarai pe pat/picioare ca sa-l intorc (cand ii dau sa pape, stau in pat, rezemata de perna). Nu stiu ce-oi face mai tarziu. Noroc cu tati care mi-l ia la ragait si mi-l mai muta el, cand e acasa...
Alina, cu lohiile, la mine e cam asa: 3-4 zile picura cate ceva de diverse culori (maro, rosu, roz...), apoi alte 3-4 zile nimic si tot asa. Chiar ma intrebam cat mai tin?
Fetelor, in principiu, daca alaptam, n-ar trebui sa ne vina ciclu, nu?
Cu ceaiul... eu ii dau infuzie... ii fac 100mil, dar nu bea mai mult de 20 pe zi. E gaura mica, mica la bibe si nu curge decat o picatura si asa mai mult ne amagim cu ceiucul... Ii dau in special intre mese cand plange tare sau cand cere papa inainte de doua ore... suge ce suge si adoarme...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
gio spune:
BUna fetele,
La multi ani pt puiutii de astazi!
Eli, multumim pt urari! o sa punem si poze de ieri, dar mai lucram la asta!
Mariana, ne-ai lipsit. Auzi, e fata ta slabuta cu 4,5 kg la o luna? Pai a mea are 4,9 si are 2. Cat despre faptul ca ai mai vrea alt bb te inteleg; in alte circumstante as mai vrea si eu cel putin unul. Pana la urma nu stii ce-ti rezerva viata...
Ce ma distreaza cand citesc de programarea sexului! Pai da, eu am rogramat-o pe Eva dupa calendarul chinezesc, de pe DC. Care mai apoi am aflat ca era gresit si in varianta corecta am programt-o la fix - fetitza
..
Am fost si noi la babyexpo si in afara de firmele serioase (gen HUmana, Avent) care aveau reduceri restul erau cu japca. Pai costumasele de la BambiKid pe care le iau cu 17 ron erau 22 si tot asa. Am luat cate ceva dar oricum slabutz rau.
Aelita, pai tocmai d'aia am Augmentin in casa, ca are spectru larg. Sa-ti spun si in ce circumstante l-am folosit - eram de Revelion la munte, departe de orice oras civilizat, Taisia face febra. Si o tine asa toata ziua - sunam dr, ne spune antitermice tra lala . ea face in continuare, scade doar la antitermice si ne-a spus ca daca in 2 zile nu trece si e tot peste 38,5 sa-i dam Augmentin. Dr n-o putea vedea, acolo nu era nimeni de incredere s-o vada asa ca i-am dat dupa 48 de ore antibioticul asta cu spectrul larg ca n-aveam de unde stii ce si cum este. Si nu exagerez, dar dupa prima doza nu mai avea copilul pic de febra. Acum, nu sunt fan antibiotice, si nici dr ei, dar nu stii niciodata pe unde te prind bolesnitele, vorba Messei!
Acus ma uit la pozici si lucram si la ale noastre!
cristiana70 spune:
Na, ca
nu doarme, spuneti si voi ce esteapta sunt...
A mancat de la 7:30 la 8 cu chiu cu vai 80 ml.
Am venit la calculator sa vedem ce faceti.
Ne-am dus inapoi si am mai stat putin in brate la mami.
Mami s-a gandit sa ne mai dea un pic din bibe.
Am vomitat tot (pe mami, binenteles).
Mami a schimbat pampersul.
Daca tot am primit pampers curat am facut un ditamai pateul verzui-argintiu (pe care l-am continuat in chiuveta, ha, ha).
Acum stam in carut si ne plangem de mila, dar nici nu vrem sa mai mancam.
Ce sa facem?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
gio spune:
Poze aici
Vazut pozici - Erik e smecheras rau, Adinush, Catalina, aveti niste bbi pe cinste! Lidia e o scumpica, si mai vedem niste pozici in continuare.
Pupici
marinar spune:
bai adina vad ca ayleen l-a cucerit pe matei... ce sa facem daca e mai aproape de el decat emma!
goi sunteri doua dragalase.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gabriela_s spune:
adinush felicitari pt botez!asteptam poze cu micuta si cu frezuta ta cea noua -ma bate si pe mine gandul unei schimbari drastice desi mai bine incep cu kilogramele,chiar daca e mai greu...nu stiu.
sa stii ca pozele alea cu ayleen si matei mergeau la "mari iubiri"![]()
ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu bebelusi spalaciti,fi-mea nu mi seamana deloc,e satena si are si ochii deschisi la culoare.e fata lu tac-su.
cu kaki bubu sta bine,in ultima vreme s-a redus frecventa,face cam 1-2 ori pe zi ,dar face zilnic si zic ca e bine,mai ales ca arata normal,nu s-a schimbat nimic in sensul asta.dimineata e mortala cum ne trezeste ea cu basinelele ei,se chinuie cate 10 -15 min pentru un fas mic dupa care rasufla usurata,asa ii tihneste...!e mai mult decat comica pitica ,desi mi-e cam mila ca se chinuie asa...dar o las ca vad ca se descurca singurica,nu intervin cand nu e cazul.
la multi ani pt fetitele Flaviei!!!4 lunite...oau,ce trece timpul!am vazut poze cu ele la baita,iti vine sa le mananci
,nici nu ai zice ca au fost asa micute cand au venit pe lume!
Maryella imi poti spune te rog unde ati facut tortuletul pt botez si cat v-a costat?
fetelor am facut astazi o incursiune prin vechile mele toale,am atatea si asa frumoase
...si ce ciuda imi e ca nimic nu ma mai incape
toate costumele mele sunt masura 38-40 iar eu acum port 46-48
.cautam ceva sa imbrac la botez,am o gramada de toale de ocazie si cucu...tot ce am gasit sa imi vine mai bine e o camasa neagra si o fusta...tot neagra...si desi negrul e elegant parca n-as vrea sa fiu all black...dar na,asta e.ma gandeam sa imi iau pantofi si geanta intr-o culoare de contrast...????am vazut ca se poarta rosu...voi ce ziceti???all black si cu niste perlute frumoase sau cu ceva contrast?cum va imbracati la botez?na...ce griji am si eu la ora asta...........................................macar sa ma vad eu ajunsa acolo!
poftiti niste poze cu familia de strumfiam mai crescut si noi si facem ochii mari la mami

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
marinar spune:
gbriela suntetii o fam frumoasa. sper ca i-a venit mintea la cao strumfului sef ![]()
cat despre haine de botez... si pe mine ma apuca pandaliile cand ma gandesc ca tr sa-mi iau ceva si nimic nu o sa se aseze bine...ufffffff
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
seara buna fetele, multumim de complimente, vad ca e bataie pe matei. io zic ca e loc pt toata lumea (daca o fi crai ca ta'su ...). nu stiu sincer ce sa mai fac cu pozele cu mine, la mine apar publice si unele dintre voi parca le-au vazut, nu?
super bebei si pe la voi. maryela, fi-tu cam aduce cu al meu ... cred ca e cazul sa ne intalnim. :)
apropos de lacrimi in ochi ca parca loredana zicea. miercuri am fost in parc cu matei si era un "tata" cu un pusti sa zic ca avea vreo 4 anisori, bai, ii cara ta'su la palme peste fata! cu o mana il tinea de o mana si cu cealalta ii cara palme. am vrut sa chem politia dar iesea din parc cu copilu' prinde orbu' scoate-i ochii. bai dar mi s-au taiat picioarele.
noi raportam cur in sus, in mare parte datorat unei vizite la niste amici care aveau in casa o suta de grade celsius. mi s-a facut mie rau, d-apai lui matei ... .
cam asta e, ma duc la meci.
Pupici
furnicusa spune:
Buna mamici,
Vazut pozele, foarte frumoase toate stelutele. O sa atasez si eu in curand, sper sa ma descurc.
Ajutati-ma si pe mine va rog, cum se foloseste nenorocirea aia mult laudata de batista bebelusului? La ce putere se fixeaza aspiratorul? Si voi cum o folositi efectiv, cat timp o tineti la o nara, etc.? Am incercat in seara asta, insa nu am reusit sa scot nimic si asta in conditiile in care se intrezarea ceva in nasuc si am pus si ser inainte.
Eu am constatat ca bebelina mea este fornaita, adica are ceva intre nas si gat asa ca oamenii mari. A mai patit cineva asa ceva?
Va multumesc anticipat si va pup.