Piticlonti de iulie-august 2004 (216)
Raspunsuri - Pagina 19
leeloo2004 spune:
Bre, nu mai speriati omul care isi face ginduri de bb2...![]()
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
Gabi, las' ca stiu eu ca nu te sperii tu asa usor ![]()
Fetelor, va salut ... nu stiu daca mai am timp sa intru azi ... iar maine chiulesc de la servici ... ma duc sa-mi sustin copilul la un concurs la care participa cu gradinita: cor
si dansuri ebraice
...
Sa ne tineti pumnii sa castigam faza locala si sa mergeme mai departe la concursul pe judet
...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
roberta04 spune:
Hello!
Eu am o stare de aia de ne-chef, daca ma intelegeti, nu am chef nici de mine, noroc ca Matei e super-cuminte, mananca singur, cere la oala, se uita la desene, se joaca si nu ma deranjeaza cu nimic
. Casa e cu josu'n sus dar eu fac chestionare pentru scoala de soferi (la care nu m-am inscris inca dar m-am apucat de invatat teoria).
Despre mancat- eu l-am invatat sa manance singur lasandu-l la inceputuri sa pape el dupa ce ii dadeam eu mai bine de jumatate de cantitate, ca sa fiu sigura ca are ceva in stomac, lasandu-l sa se murdareasca, sa faca dezastru in jur,incurajandu-l mereu, dar uite ca a prins metoda si acum mananca foarte frumos si cu lingura si cu furculita. Si scutesc astfel o gramada de timp, eu ii pregatesc castronelul, el aduce scaunelul lui (are un scaun din rachita pentru copii, care e foarte confortabil, usor si practic), pe post de masuta e un taburet de bucatarie si papa singur, nici nu mai accepta hranit.
Asa ca am trecut la categoria "copil mare", nu mai stim de scutece sau biberon
iar de hranit noi il hranim doar cand trebuie pacalit sa inghita anumite alimente pe care nu le vrea in momentul respectiv.
Cam asta, chiar ma simt aiurea, aaa, am vazut poze cu copii frumosi, cantecele, am citit tot dar nu ma simt in stare sa raspund.
Cred ca principala cauza e ca mama mea e foarte, foarte bolnava si nu pot sa o ajut 
mitzura spune:
Gabi, sorry, n-am vrut sa te sperii, ideea mea e ca e greu la incepu, dar apoi lucrurile devin mai normale.
Robi, sanatate mamai tale! Si felicitari pentru baietelul cela mare. Deci mai sunt copilasi care mananca singuri.
Si eu chiar mi-am propus sa-l educ pe al meu independent, asta dupa ce am vazut copil de patru ani hranit cu lingurita. dar uite ca in vartejul problemelor n-am mai dat atat importanta.
Si eu am vazut poze, cu Radu, Philip, Ilinca, cu Luca acum cateva zile, ii pup pe obrajori pe toti!
(Azi mi-au dormit amandoi copiii trei ore la amiaza, de aia am avut atat timp de net
).
kim222 spune:
Latest news:
-am avut primul interviu (din sirul evaluarii vorbirii)...si dupa o juma'de ora concluzia a fost ca nu ne incadram pt a primi o evaluare...deoarece Uka nu are nevoie...este absolut in targetul vistei lui..dar tipa cu care am avut inteviul s-a oferit sa prezinte cazul superiorilor si luni voi fi anuntata care este decizia finala...
-analizele mele au iesit bune cu expceptia problemelor mele hematologice ..asa ca dupa 7 ani in sfirsit am fost trimisa la hematolog.
Camen am uitat sa te felicit..pt mincacioasa Ilinca!
Robi sanatate multa mamei tale!
Irina ce misto iti sta asa ! Wow...super culoarea! ..si Raducu a crescut...
Lia nu te speria si mai asteapta...se poate sa nu fie nimic...Dar cu siguranta mucii nu sint cauza...asta este doar o poveste....nu ajung in tractul digestiv..
Gabi, ce veste buna!
Alice ,bravo pt Florin!
Monica...hang in there....mai este putin!
Adela nu cred ca l-ai vazut pe Luca in poze.. nu-mi amintesc sa mai fi pus de curind poze aici..
Io ti-am mai scris nu stiu daca ai citit...toate se vor rezolva de la sine cind veti merge la gradinita...Imitatia este cea mai buna metoda!
mitzura spune:
ba da Olivia, ai pus niste poze cu Luca si cu colegii de gradinita, nu mai stiu ce mestereau ei acolo cu niste recipiente si niste nisip colorat (eu parca asa am vazut) si la pescuit pesti magnetici
. Dar am zis ca le-am vazut acum cateva zile, numai ca atunci n-am apucat sa mai zic. Acuma cate zile or fi fost, nu mai stiu sa zic...
da si eu ma gandesc ca gradinita ne va ajuta cu multe chestii, DACA trecem de marele hop de la inceput, cand va plange la greu (asa anticipez eu stiindu-l cum e de mamos)
Andries spune:
al meu a invatat sa manance singur la gradi. dar daca nu vrea el...se alinta ... si tati pune imediat mana pe furculita si il indoapa. ![]()
apropo de bb2... sa stiti ca si eu ma gandeam ca abia pe la varsta de 5-6 luni a lui bb2 vom avea cat de cat liniste in casa.
Andries
kim222 spune:
Adela....erau poze de la un party...io credeam ca le-am sters...hmmm...De plins o sa plinga categoric..acum depinde cit de repede ii trece!![]()
g_ioana spune:
Buna seara cucuietele,m-am gandit sa-mi trag un pic sufletul...pe forum desigur!
Caro intr-adevar sunt matinala de voie de nevoie,dar azi este ziua plina de ore....noi facem galerie si tinem pumnii pentru Felicia,sa vi cu poze si vesti bune!!!
AndreeP chiar ma pregateam sa intreb de ce ai chiulit in week-end,foarte frumoase poze,pupam frumusetea de Pupi
Ina,tare frumusel si cuminte este Raducu
...si mie mi se pare ca seamana foarte bine cu Uka,numai ca este mai blondutz..
Leeloo pai atunci spor la treaba si sa iasa bb2 mai repede!!
Cristalina multumesc pentru atentionarea cu gemeni,da'la noi nu este ceva numa' in apa ci si in sange,ca bunica mea este din gemeni si a si facut gemeni,asa ca....![]()
Alice si Maria tot la mare s-a invatat sa manance bucatzele si singura,la restaurant mananca si cu furculitza si cu ligurita si ca o maimutza ce este se sterge tacticoasa cu servetelul,acasa doar seara nu are astampar si apelam la desene..si a mai invatzat de la verisorii ei..care verisori,asta s-o incurajez pe Mitzu
,pana la 7 ani, nu au mancat singuri si nici nu s-au imbracat singuri(la gradi se descurcau singuri,dar odata ajunsi acasa nu mai faceau nik singuri
Roberta multa sanatate pentru mama ta si multe 
pentru tine
Olivia ai vazut ca Uka este perfect normal,cum de altfel sunt toti piticlonti,noi mamele suntem mai anormale![]()

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
g_ioana spune:
Pun si io 2 poze cu noile achizitzii ale mandrei de care este tare mandra![]()
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762391855046/photo/294928804301011733/27
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele