Piticlonti de iulie-august 2004 (216)
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
Mitzu si Lia - 

io una nush ce as face, sigur as fugi de`acasa.
Cu mancatul cu lingura: eu ii pun bavetica si peste bavetica inca o stergura pe care o intind si pe care asez boulul de supa. Apoi n`are decat sa pape, Giulia nu ne lasa sa i dam noi. Si am invatat o cum papa kinezii, adik sa bea zeama ca n avem toata ziua la dispozitie 
Kro -
noi n`avem, voi aveti ? ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
alice2004 spune:
Daria, apoi sa inteleg ca Giulik sta cumintica la masa, ca la noi daca as pune castronelul cu supa pe un servet legat de gitul lui Andrei, in secunda urmatoare ar fi tot pe jos !! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Lio ciocarlio, trece-ma si pe mine pe lista de la petrecerea aia...:)))
Maria cat a fost micuta a facut kk in toate felurile posibile, de la verde padurar la mustar cu bobite si mucus prin el. In nemernicia mea nu m-am dus la doctor sa-l intreb pe principiul ca ..."daca nu arata ca o doare inseamna ca nu e problema"...:)
Eu am remarcat ca incepem sa debordam de optimism care frizeaza prostia, atat eu cat si John (ca el ma mai tempera un pic)..
.
Ma surprind seara contempland o Maria care face ca o caprita si pe taica-su invatzand-o tot felul de prostii si radem unul la altul spunandu-ne ce bine o sa fie cu doua...Cred ca e un fel de a ne incuraja singuri ca sa nu ne apuce plansul...hehehe
Avem niste prieteni in Iasi, au un baietel si acum ea e insarcinata cu gemeni (Ioana, cred ca e ceva in apa la voi acolo...
...vezi daca te apuci de a doua tura sa fii pregatita pentru surprize).
Ei bine, John o baga p'aia marcatoare aseara ca "iti dai seama ce misto sa-ti iasa asa doi din prima, din 9 luni ai rezolvat-o..."
Cum va spuneam, optimismul la noi frizeaza prostia...![]()
O fi mai bine ca Lia, ca noi cand o sa dam cu capul o sa facem cucuie d'alea cu vinetiu in varf...:)))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Alice - cand o apuca foamea se cere singura sus in scaunul ei si masuta ei, inainte isi cauta tacamurile, cana si flaconul de apa minerala, bavetica si gata, asteapta mancarea.
Ie mare fuoamea la noi, intelegeti voi ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
mitzura spune:
Deci mananca tot timpul asa cu furculita. Bravos! Baiat cuminte! 
De Giulia stiam de mult ca e experta la papat, dar ma gandeam ca ea e fetita si fetitele invata mai repede toate cele...
Trebuie sa facem si noi progrese in domeniul asta, ca vine gradinita pe noi...
alice2004 spune:
Cristalina, lasa, mama, ca e mai bine asa cu optimismul !!
De altfel, teoria zice ca in lumea asta toate au o rezolvare ... totul este ca ea sa iti fie si pe plac !
Mitz, multam de aprecieri !!
De regula, felul II il maninca cu furculita si de regula la prinz este in scaunelul lui ! Seara cind intru eu in "schimb", mai il las sa zburde prin casa si vin cu farfuria dupa el si atunci ii dau eu. Uneori cere singur scaunelul, ca Giulia, si se aseaza cuminte in el, alteori mai se joaca si vine sa isi ia portia ... eu nu am acceptat treaba asta cu alergatuil dupa copil cu mincarea, ca numai de asta nu aveam timp si chef si am zis ca Andrei sa se invete cu masa si cu statul cuminte in scaun ... dar ma mai apuca si exceptii, ca mai vine verisoar-sa si incep amindoi sa se joace si sa alerge prin casa, si daca il duc pe gizmo in bucatarie la masa, nu are rabdare sa stea si vrea sa fie cu ea !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
carmenp spune:
lio, subscriu la ce zice alice, nu te ruga sa treaca;)) si-n plus la ce zic fetili cu intilneala mai adaug ca peste ani ai sa zimbesti si-ai sa-ti zici "ui` la alea (adeka noi) nu fura nebune";))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
cristalina spune:
quote:
Originally posted by carmenp
.... "ui` la alea (adeka noi) nu fura nebune";))
Cu unele exceptii!
Alice, Daria...si nu numai (ca stiu ca mai sunt pitici care mananca singurei), toata admiratia. Noi tot la stadiul de bebelus de 1 an am ramas...Imi pun in farfurie, ii dau si ei o furculita, o pun in fata ei ca sa ajunga si ea imi da tot mie sa mananc! Daca incerc sa-i dau si eu ei intoarce capul si daca insist fuge...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Monicule, sa stii ca si eu am avut anul trecut o perioada in care ma gindeam ca Andrei va minca numai pasat, ca orice incercare de a trece de faza asta era incununata cu un mare esec !! Cum dadea copilu de bucatele mai mari cum se inneca si scuipa tot ! Numa bomboanele si biscuitii si pufuletii din mina ii minca bine merci, far de probleme ! Si apoi am plecat la mare pentru doua luni ! Si ma gindeam io ce naiba o sa fac cu gizmoul mofturos atita vreme, ca hai, o zi doo mai merge, dar doua luni ??!! Si uite asa a invatat al meu copil sa manince foarte frumos bucatele mai mari ... adevarat, ca in primele zila a cam facut greva foamei, ca nu vroia de nici unele, ba refuza si laptele de imi venea sa ma impusc rapid si eficient derect in cap !! Dar incet-incet s-a dat pe brazda si minca fripturi de toate felurile cu noi, si salata bulgareasca si pizza ... ca la restaurant nu aveam cum sa cer mincare pasata, iar de borcanele nu s-a mai atins nicidecum !! Si plecasem cu ceva arsenal in bagaj (acum le-am pus fromos in camara si ma gindesc sa le maninc eu cind nu am chef sa gatesc, hahaha !!).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
mitzura spune:
Cristal, apropos de ce va fi dupa
...
La inceput e greu, n-ai ce sa faci, dar uite eu cam pe la 3-4 luni ale Marei, am inceput sa simt ca parca ne revenim la normal. In sensul ca si-a facut si ea un program (ca la inceput si somnul si suptul erau haotice), ca i-au mai trecut lui Tudor bazdacii provocati de gelozie, mi-a mai trecut si mie oboseala.
Asa ca acum e o perioada destul de ok, probabil pana incepe Mara sa mishune, cand va trebui sa alerg in doua directii opuse.
Deci curaj! ![]()