Piticlonti de iulie-august 2004 (216)
Raspunsuri - Pagina 17
kro spune:
Ina ... ce mare si frumos s-a facut Raducu
... Imi pare rau ca e bolnavior... Si cand ai zis chestia aia cu fff. cuminte versus fff. isteric ... parca le-ai descris pe ale mele ... Cat despre teatru ... si eu am remarcat duminica o oarecare aluzie sexuala, dar ceva discret, greu de perceput in acest fel de copii (imparatul le inghesuia pe surorile vitrege intr-un colt ...ca sa le "gadile"
) ... Sper sa nu am surprize mai mari de acest gen la spectacolele urmatoare ...
Cristal ... baga mama prajituri daca samburica cere, dai tu jos dupa aceea cu doua piticloante in casa
....
Lia ... eu nu stiu ce sa-ti zic de Andreea, poate iti spun fetele mai pricepute ... Ce dragut e Dani cum vorbeste cu surioara lui ... Cat despre sentimentul de vinovatie fata de unul sau altul ... eu sunt experta ... dupa nasterea Alessiei am facut o depresie urata din aceasta cauza - in orice faceam m-i se parea ca o neglijez pe Feli ... Stiu ca e un sentiment neplacut, dar crede-ma, cu timpul trece... mai creste si Andreea si vor incepe sa aiba nevoi si preocupari asemanatoare, mai ales ca dif. de varsta intre ei nu e mare ... Hai curaj, totul va fi bine 
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
kro spune:
Alice ... super faza cu actorul
... Ma intreb ... o mai lucra pe acolo
... Si inca ceva ... Florin stie ? ...ca poate nu va mai lasa la teatru
... Referitor la piesa am uitat sa spun ca si la Tandarica s-a folosit (cam des) cuvantul "proasto" ... dar noi (din pacate) il aveam deja in vocabular asa ca am folosit aceasta situatie pt. a marca faptul ca doar personajele rele (cum sunt surorile viterge) folosesc asemenea cuvinte urate si cum noi suntem fete cuminti ... nu (mai) vorbim asa
... Sper sa tina figura ...
Pupici multi Giuliei ... poze noi nu mai ai
?
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
alice2004 spune:
Si ca ma intreba Ina, am devenit experta in strinsul jucariilor rapid, ca altfel riscam sa calcam pe ele, nu mai spun ca Andrei alearga prin casa si ma ia cu frig cind mai aluneca pe unele-altele !! Plus ca atunci cind vine verisoa-sa la el, fetita din poze, e jale, fiecare se duce intr-un colt si rastoarna punga lui cu jucarii, dupa citeva minute insa fiecare vrea altceva si toate ramin asaaa, imprastiate !! Si eu vin si le string ... ei le rastoarna iara ... si tot asa ! Norok ca-s sprintena ca o caprioara, inca !! ![]()
Lia, nici eu nu stiu ce sa iti spun despre problema Deei, dar nu cred ca e ceva grav, Mitzu parca se plingea de asa ceva relativ de curind, daca imi amintesc eu bine ! Ma bucur insa sa citesc despre minunile tale si ca Danutz este afectuos cu surioara lui ! Banuiesc ca si eu as fi in aceeasi pozitie, de a crede ca nedreptatesc pe unul dintre ei in favoarea celuilalt, dar vorba Carolinei, or sa creasca si fiind diferenta de virsta mica intre ei, o sa fie mult mai bine ! Pupici multi !! 
Daria, bine ca Giulik este Ok !!
Asa maninca in fiece seara sau ieri a fost o exceptie, avind in vedere ca sarise peste prinz ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Aaaaa, Caro, da, este vorba de Gabriel Apostol, si inca lucreaza acolo ! Era proaspat venit in Tandarica pe vremea cind lucram eu acolo, asta era in 1990 ... si tin minte o faza super de la un spectacol, apropo de stat pe culoarul salii, era inrtuneric si piesa abia incepuse, eu intrasem in sala si stateam pe culoar in spate si el a venit linga mine si mi-a soptit ceva la ureche !! 
Acu sa nu ma intrebati ce mi-a spus, ca nu-mi mai amintesc, dar senzatia aceea a rasuflarii calde in ureche o am si acum !!
Florin il cunoaste, culmea, omul e nascut la Tirgoviste, in orasul sotului meu, asa ca ... lumea-i mica !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
Dorsilia spune:
stitz cum numar eu? zic asa: "Andreea are acusi 3 luni jumate....mai sunt 8 luni si ceva si are 1 AN!!!" Si ma rog sa treaca cu bine lunile pana la Craciunul 2007 ce-l astept cu atata drag. Tot sper ca dupa ce va avea si ea cel putin 1 anisor treburile vor lua o cale mai normala, Danut va avea 3 ani jumate aproape...cat am fost gravida 8 luni au trecut pe nesimtite, acum parca nu e asa
Dana-roller- sa traim sanatosi si sa vedem, DACA o fi cum zici tu, adica daca peste ani o sa zambesc linistita si multumita la amintirea zilelor de acum, EU una, ma urc pe avion si trag un zbor cu toata famelia pan-la Bucuresti sa va dau o intalneala la
si
- it`s a promise!!!
alice2004 spune:
Lia, io una zic sa nu te grabesti cu dorinta ... acum Deea sta cumintica in pat ! Sa vezi cind o incepe cu mersu d-a busilea, si cind o incepe sa traga de toate cele, stii tu !!
Editez si eu - sa stii ca te-am notat cu petrecerea !!
Eu maninc muuult ... ca am unde pune !![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Gata, am luat rezultatul la analize - in principiu sunt ok, unele rezultate nu sunt in limitele normale dar dr. mi-a spus ca nu e o problema majora, doar arata ca am o predispozitie la formarea de cheaguri, dar se poate tine sub control cu un Aspenter pe zi. Important este ca rezultatul la antifosfolipidic e negativ - ca asta ar fi fost nasol sa nu fie asa. Astept acum sa ma duc la badiu pe 30 aprilie sa vedem ce imi mai spune.
Am vizionat si pozele cu Gizmo - ce imi place cum sta el tolanit in fotoliu sa se uite la desene!! 
Lia - sa stii ca nu uit promisiunea si peste ani o sa-ti amintesc de ea!!
Andreea a avut ceva muci? Ca poate mucusul din kk sa fie de acolo...
Edit: am vazut si pozele lui Pupi - ce imi place de el cum ii sta asa cu parul mai lung! Asa cald a fost pe la voi?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Neata!
Bate un vant pe aici...si eu trebuia sa sa cumpar o gramada de chestii.
Cu ce sa incep, ca vroiam sa scriu tot felul...
Lia, si mara a facut mult timp caca verde si cu mucus, dar medicul m-a tot linistit ca nu e nici o problema, zicea fac asa pana li se formeaza flora intestinala. Intr-adevar i-a trecut de la sine.
Legat de cealalta problema, si mie mi se pare la fel, ca era asa de usor cu un copil (nu mai inteleg de ce ma tot plangeam atunci), pentru ca e destul de criminal cu doi. Adevarul e ca si cu un copil (cu pimul), e greu, pentru ca e un fel de soc cultural, ca sa zic asa, fata de viata fara copii (lipsita de griji si in care faci numai ce vrei si ce ai chef). iar cu doi e un alt fel de soc cultural, legat de vinovatie, de faptul ca nu mai stii cum sa-i multumesti pe amandoi, de oboseala...la inceput cel putin...Deci da, si eu simt la fel, dar cred ca asta se atenueaza cu timpul, si anume atunci cand nevoile lor incep sa fie similare (mananca si dorm in acelasi timp, se joaca deodata, etc).
Apropos de tarta, si mie mi-a iesit mai tare, dar asa e el facut sa iasa, in plus, reteta e de tarta de fructe, si aluatul se mai inmoaie de la budinca respectiva. Deci daca il combini cu o umplutura de fructe se mai inmoaie. Si o corectie...nu e aluatul meu ca sa zic asa, il stiu de la Roxi.
Ma intreba cineva ce am mai facut cu concertul. Nimic...ma tot uit pe site-urile de bilete online, sa vad cand apare oferta. Si deocamdata nimic...
Na, ca urla...revin
mitzura spune:
Am revenit, sa vedem cat ma lasa...
Am uitat sa va spun ca tocmai incerc sa-mi revin dupa o criza de tantrum. N-am facut-o eu,
ci Tudor. Motivul: ca nu vrea sa plece pe afar cu buni. cand se trantea pe jos si urla ca un apucat, mi-a trecut o secunda prin cap gandul, ca asa va face la toamna, la gradinita. Da, l-am alungat repede (gandul), ca mi-e si groaza sa ma gandesc. Bineinteles ca intr-un final i-a trecut asa cum a venit...
Alice, l-am admirat pe Andrei cantand si mancand. Spune-mi te rog, ca sa ma oftic complet, mananca asa singur si frumnos tot timpul, la fiecare masa? ca la al meu copil inca ii dau eu in gura. Are si momente cand vrea sa manance singur, dar foarte rare, si recunosc ca nici eu nu am rabdare sa-l las si sa-l incurajez, pentru ca nu stiu cum sa-i dau mai repede de mancare ca sa fug apoi la Mara.
alice2004 spune:
Mitzule drag, acum pot eu sa te supar ??? Noooo, asa ca am sa recunosc cu mina pe inima ca meritul mincatului singur al lui Andrei este al lui Florin ! Baietii fiind singuri mai mult de juma de zi everyday, Florin l-a invatat si cu olita si cu mincatul singur ! Eu sint mai ... mamoasa, asa ca ii dau cu lingurita in gura ! Si cum nu am nici o tragere de inima sa il las sa se murdareasca incercind sa manince singur cu lingurita ... mai amin momentul ! Cu furculita se descurca bine, dar are un fix - ia o data, de doua ori si dupa propteste tacimul in farfurie ca sa aiba miinile libere, de parca ar obosi daca ar tine furculita in continuare in mina !!
Cit despre crizele care apar din senin si dispar la fel, cunoastem prea bine !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007