Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice merci ca mi-ai satisfacut curiozitatea!..deci Gizmo se arunca in neam!!
Dana inteles...deci cam ce zici tu mi s-a intimplat si mie...ca sa nu ma simt ultima bucatareasa ..O astept pe experta noastra sa vina de la Bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani cu intazriere si scuzele de rigoare roxanei si tot ce-ti doresti, ba chiar si ceva in plus
am vazut julita care e o minunata si cantaretul de andrei. pupici amandurora
duminica am fost la aniversarea unui pustiulica de 1 ani, petrecere de mexicani. aici poze:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762393976570/photo/294928804300238258/18
nora, bine ca ai revenit ca maaare tristete se abatuuse pe forumul nostru. sunteti zau haioase rau, numai ca eu n-am timp sa mai fac misto cu voi
pupici si poate ne mai auzim in we

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pur si simplu nu mai am timp si cad in nas de oboseala, pupi a fost bolnav si n-a prea dormit noaptea, eu pe langa el, cautam casa, punem oferte, vizitam si ne razgandim, la munca treaba buluc si nu prea multe beneficii dar nu-mi pierd speranta, eh, sper sa vina vremuri si mai bune. mi-e tare dor sa va savurez macar daca nu si sa scriu, chestia e ca n-am timp cu zilele si-mi raman de recuperat gramada de pagini dar nici ca ma las. imi sunteti dragi, prietene virtuale
marcela, sanatate multa
cristal, las' ca mai e un pic si apare samburica, noroc ca ti- gasit cin'[ s-o spele:)
gata, fug sa ma intind ca-s franta, mi-a ajuns pe azi

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Mey, gagici, pe unde umblati ? Venii primavara si mergeti cu toatele pe jos la job ?? Ca la traficul care este , chiar ca e mai bine asa !!
Olivia, da, Andrei cred ca ne mosteneste pe amindoi la treaba asta cu cintatul, are ureche muzicala si retine cintecele foarte bine ! Florin se tot jeleste ca nu prea e rentabila meseria asta, hahaha, el zice, care nu ar face altceva in viata lui ! Am sa incerc sa il filmez odata pe Andrei cum cinta o melodie a lui Mike Oldfield ... acum e preferata lui si numai pasta mi-o cere (de stiut o stiam eu si mi-era draga, dar dupa o mie de ascultari, deja o stiu pe dinafara !!).
Andreea, am vazut pozicile, cred ca v-ati distrat la petrecere, iar sarbatoritul era taaare haios !! Pupi e un dulce, dar unde erai tu ?? Tineai aparatul ? Zile usoare la munci iti doresc si la cit mai multa odihna, bafta si cu gasitul casei ! Si sanatate multa pentru voi toti acolo !!
Sint pe aici ... o zi linistita va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi dupa o noapte dormita rauuuu. Copilu are muci, a fornait toata noaptea si s-a foit. E intr-o perioada de crize puternice de personalitate si pare a functiona doar pe doua programe: ff cuminte, fff isteric
Duminica am fost la teatru de papusi si am avut un soc. Glume cu aluzii sexuale, muzica lui Marius Dragomir (pe care niciodata nu m-as fi gandit s-o cataloghez drept muzica de copii), la final ma intrebam daca am nimerit unde trebuieCopilu invata cu ocazia asta un cuvant nou-"prost"
Am zis ca mai fac o incercare, duminica asta e "Pestisorul de aur", daca e in aceeasi nota ma las pagubasa.
Alice-cat timp iti ia sa strangi ce-am vazut io insirat prin pozele alea?
Am pus si cateva poze facute in gradina botanica din Cluj:
http://community.webshots.com/user/ina32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

M-ati binedispus de dimineata cu GPS-ul si statul pe sub birouri...hihihi

Carmen, prea tarziu, am vizionat torturile din prima...:)))
Gabi, tinem pumnii sa iasa analizele bine. Si eu mi-am facut trombofiliile dupa ce am pierdut sarcina si au iesit analizele cum trebuie.
Andries, sanatate! Eu am luat si la Maria si la samburica antibiotice cu sacosa, de prin saptamana 7 am inceput. Important e sa treaca. Nu te nerva ca nu face bine...

Azi e ziua unei colege si bag prajiturici...din nou...Deja sunt cat o balena supraponderala. Or fi si din alea...:)))

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna dimineata ! ... Ce liniste pe aici ... se vede ca Roxana e plecata, nu ne-a dat trezirea ...Ioana, tu pe unde esti, ca si tu erai matinala ?

Alice - la Tandarica au spectacol si sambata, la ora 11 .... Vezi ca au pagina web (www.teatrultandarica.ro) unde gasesti detalii... Si sa stii ca si noi am fost duminica fara tati (care s-a simtit rau noaptea dinainte si l-am lasat sa se odihneasca).... binenteles ca am ajuns cand spectacolul deja incepuse de cateva minute - de, am plecat de acasa pe la 10.30 (din afara Bucurestiului, noi locuind in Popesti-Leordeni), am mers cu maxi-taxi si apoi cu metroul ... rezervarile noastre - binenteles - nu mai erau valabile la acea ora , am luat bilete fara loc asa ca am vizionat piesa asezate "comod" .... pe jos, in mijlocul culoarului .... Si apropo de asta ... nu va zic ce incantata a fost Ale de plimbarea cu metroul ... doua zile numai de asta a vorbit... Pupici multi lui Andrei ca-l vazui in poze si in filmulet ...

Andreea .... l-am vazut si pe Pupi ... e un frumos ...si se vede ca s-a distrat ... Si tu foarte ocupata ?... Of, cred ca e "boala" secolului ... Bafta la gasit casa ...

Olivia ... merci pt. incurajare ... Trebuie sa o fac si pe asta, nu am de ales ... Bravo, felicitari pt. schimbarea de atitudine ... si eu imi propun de mult timp asta ...dar nu prea imi iese

Dana ... sanatate lui Vicu ... Marcela ... si tie la fel

Andries ... imi pare rau de ce ai patit ... tinem pumnii sa se termine totul cu bine

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna! (oare?)

noutati: Andreea face kk zilnic, galben floarea soarelui si cremos. Asta de la verde beton bobite inainte cu cateva zile. Ia biotics de 1 saptamana si ceva, poate de aia, plus ii mai pun ceai babycalm 30 ml, in loc de apa, in lapte. dar azi a facut cam imprastiat si cu urme de mucus pe alocuri. am gasit-o manjita pana la buric aproape la 8 dimineata cand i-am pregatit lapticul. A trebuit s-o sterg si apoi si bagat la chiuveta urgent. noroc ca era apa calda bine. (oricum la 9 s-a intrerupt apa, se lucreaza la tevi pe afara, prin juru blocului) sa ma panichez, s-o duc la dr. oare? mucusul ma cam sperie

in rest, toate idem. Dani ne uimeste cu "perlele" lui. Mai nou face pe maturul si adopta niste mimici si gestici, expresii verbale teribile. Ii spune lui sora-sa "Tzuchi, daca nu papi, nu mergi in parc. Si ramai si mica"...ca mai nou o strigam Tzuchi, nu stiu de ce...poate pt ca rade tare cand ne aude apeland-o asa

am incercat aluatul fraged al Mitzurei, parca a iesit cam beton, nu stiu ce i-am facut aiurea, poate ma lamureste ea ...

Gabi- bafta!
sa va zic ceva, cugetarea zilei (la mintea cocosului): e floare la ureche sa cresti UN copil. Acum imi dau seama ca ma vaicaream degeaba cand il aveam doar pe Dani. Totul tine de mobilizare si organizare. Cu DOI copilasi (MICI), devine mai complicat. Acum cand pleaca Dani cu taica-su la plimbare si raman numa cu gogoasa mica sau sta seara sau in weekend cu Andreea taica-su si eu cu Dani, sau amandoi cu amandoi, fluier, la propriu. Cand raman singura home alone cu amandoi, adica zilnic cate 20 ore, devine mai greut, dar sa fie ei sanatosi. Ma cam simt vinovata ba fata de unul ba fata de altul, cand ii aman pe unul in favoarea celuilalt, ba pe unul cu joaca ba pe altul cu stimulatul si ganguritul. Altfel nu m-as plange. Uneori ii zic lui Dani sa se joace si singur cu tona de jucarii ce o are ca e baiat mare. ASta ca raspuns la intrebarea lui "Cine ma joaca cu mine acum?" Sau o las pe Andreea sa scanceasca nu sa planga pana ii rezolv lui Dani treburile.
Dar poate ei saracii nu percep asa rau situatia. Sper!

hai ca fug sa cetesc de la ce e mucusul

o zi faina va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Caro, multumesc pentru adresa teatrului ! Chiar ca nu imi trecuse prin cap sa caut pe net ... batrinetea, bat-o vina ! Stiu faza cu statul pe culoar, de multe ori am stat si eu acolo !! de altfel, lucrind la Tandarica, stiam toate spectacolele pe dinafara, chiar imi placea sa stau la repetitii, mergeam la sunet si la costume, ba uneori faceam si pe tehnicul si aprindeam luminile si supravegheam sala ! Chiar ca am dati cind mi se face dor de perioada aceea, cel mai fain era ca in holul de la intrare aveam un pian si puteam cinta la el cit imi dorea inima !! Nu mai spun ca facusem o pasiune pentru unul din actorii de acolo si in fiece zi mergeam cu mare drag la servici !!!
Cristalina, pofta buna la prajiturici !! Las ca balenele nu se supara de comparatie !!
Ina, hahaha, avuserati norok cu spectacolul, sa inteleg ! Parca din ce au povestit fetele pe aici, la Tandarica nu sint glume proaste de acest gen ! Nu cred ca directoarea Tonitza ar permite asa ceva, din cite imi amintesc eu despre ea !
Pupici pentru Raducu si sanatate multa ! Am vazut si pozicile, ce mare a crescut !!
Ca vroiam sa intreb si aseara ... Dana-emma, ce mai faceti ?? Sinteti bine ?

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salut la toate !
Multa sanatate la copii, burtici si mamici !
Vazut pozici cu Pupi si cu Raducu, 2 frumosi Si pe Gizmo talentat !
Noi am avut o zi alela ieri ... Giulik a vomat de dimineata, apoi n a mancat decat a baut, iar aseara dupa parc a mancat o chifla cu cascaval rosii, castraveti si ardei, 2 boluri de paste si mai plangea dupa al 3-lea Da` io nu i am mai dat, asa ca si a cautat singura cereale sa le rontaie
In rest,m a dormit tare bine, doar dimineata a urlat ca vrea lapte cu nesquick Dupa care a mancat juma` de punga de cereale

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput