Piticlonti de iulie-august 2004 (216)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Meyyy, pai conform gepeseului, si eu ... tot sub birou !! Inghesuiala mare pacolo vad !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

NORICO, vad ca ai facut furori pe aici cu GPS-ul!
DARIA- nu ai vazut sa nu-i sufle nimeni in ciorba Giuliei mai tarziu?? Pupici de la noi! Matei imi tot spune "Mami, vleau catzca", adica casca de cand a vazut pozele Giulicai si eu il tot santajez ca ii iau cand va pedala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by Nora

quote:
Originally posted by alice2004

Caro, sa indraznesc sa intreb pe unde erai ??? Sa nu imi spui ca ... in birou, ca nu creeeeeed !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Era sub birou...n-auzi ca are pereti de sticla?vrei sa moara husbandul de inima?

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Alice ...nu mai raspund ca vad ca ti-a raspuns Nora deja

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Meyyy, pai conform gepeseului, si eu ... tot sub birou !! Inghesuiala mare pacolo vad !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Beeeyyyyy...ce catatzi toate sub birou?Pai daca e pe asa...incep sa ma intreb...oare ala... e sigur mascul?

Nora

Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Noraaa, !!!!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!

Diana - stai linistita si Stefan are 92 cm si e baiat(adica ar trebui sa aiba mai mult ca fetele...). O sa incerc sa-l programez si eu saptamina viitoare ca nu l-am mai masurat si cintarit la dr. de ceva vreme...
Nora - multumesc de grija - am si eu zile mai bune si mai proaste, ca toata lumea, ma mai amarasc, dar imi revin ca eu pe structura mea sunt tare optimista!
Rox - sa-mi dai de veste daca gasesti body-urile! Ce bine de mine ca nu pot sa vad torturile - iti dai seama ce mai pe aici pe la birou...

So, sa va zic cum a decurs ziua mea pina acum...
M-am sculat cu noaptea in cap sa ma duc sa-mi fac niste analize (cerute de dr. Badiu si pe care le tot amin de o saptamina incoace pe motiv de CM si sculat devreme...) - Stefan evident se scoala si el - asa ca a trebuit sa-i dau laptele, sa-l schimb si sa-l imbrac. M-am imbracat si eu si pe la 7 am iesit pe usa. Ajung la Fundeni, intreb in stinga si in dreapta, dau de laborator, imi ia singe o asistenta si imi spune ca am rezultatul miine (deci mai trebuie sa fac un drum pina la cuca-macaii...). Plec, iau drumurile la calarit - deja e balamuc mare in trafic si ma indrept catre Corbeanca sa-mi platesc impozitele. Ajung la Primarie - o atmosfera miserupista, vorba Liei, stau o ora la coada sa intru la biroul de impozite si taxe. Intru in birou - o tantita si un nene. Doar un calculator. Ii spun tantitei ca am venit sa-mi platesc impozitul - ma intreaba in ce an am cumparat terenul. Pai zic 2003 sau 2002. Pai nu stiti sigur? Ca trebuie sa caut dosarul...Cauta ea in 2003, il gaseste, bun. Cit trebuie sa platesc o intreb - pai stati putin ca trebuie sa introduca colegul in calculator. Aha, zic eu. Dar colegul e ocupat, apoi pleaca sa faca o copie, apoi il suna primarul sa se intereseze de nu stiu ce teren cumparat de o matusa, etc. Intr-un tirziu imi baga dosarul in calculator, imi spune suma, tantita imi taie chitanta si plec in sfirsit...Iar in trafic. Daca tot ajung in Baneasa ma gindesc sa ma opresc si la Ikea - acum ori niciodata... Nu e lume, macar atit noroc sa am. Intru putin, dar nu am dispozitia necesara (aici trebuie sa sta cu orele, sa te uiti atent, sa te inspiri...), ma enervez ca un lift nu functioneaza, taburet verde de care vreau eu nu mai au, iau 2 cutii, o razatoare care mi-a facut cu ochiul, dar de care evident nu am nevoie, platesc si ies... Macar e frumos afara, asa ca ma urc in masina si o iau la goana pina la birou...unde ma asteapta 100 de mailuri, 10 telefoane ratate si multa plictiseala...Cam asta a fost ziua mea pina acum...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by diana21

Ha, ha, ha! Super tare, Nora! Chiar imi era dor de scrierile tale...
Mai, Daria, pai si Ianca era asa, dar s-a mai schimbat de cand e cu bona. Iar fetita unei prietene era mai rau, plangea neconsolat minute in sir dupa faze din astea. La un moment dat, ma-sa s-a enervat si s-a apucat sa invete copilul sa se apere. Intr-o zi, s-a apropiat timid de Ianca, impins-o usurel, apoi a fugit la maica-sa si i-a zis victorioasa: "M-am luptat!"
Marcela, multa sanatate puiutului!

Acum io, cu piticii mei! Mai sunt copilasi care au doar 92, 93 cm la doi ani si opt luni?

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/

Noi suntem in categoria pitici,cu mentiunea ca Maria este Doc!
Noricico merci ca m-ai trimis dis de dimneatza pe sub birou,ca nu era asa mare aglomeratiune

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by g_ioana

Noricico merci ca m-ai trimis dis de dimneatza pe sub birou,ca nu era asa mare aglomeratiune

Excelent, asta chiar ca este REPLIKA ZILEI !!!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by g_ioana
Noi suntem in categoria pitici,cu mentiunea ca Maria este Doc!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele

pai nah...daca mi-ai fluturat 'potentiala nora' pe la nas...am zis sa te favorizez oleaca,sa nu iei coaste in stomac,de aglomerat ce e...si macar sa stii cine sta cu GPS-ul la spatele tau

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor, multumim pt urarile de sanatate! lia pui se simte mai bine. a avut ceva probleme si cu ochisorii care s-au iritat si au inceput sa aiba o scurgere galbena. asa ca am pus picaturi de garasone - acum pot sa spun ca a luat si ea primul antibiotic (si sper sa fie si ultimul). acum am intrat eu la tura a doua de gripa, mi-e rau si am frisoane, abia mai pot sta la birou. daca nu mai rezist am vorbit cu al meu sot sa ma duca acasa.
daria - si lia facea la fel cu jucariile pana de curand. nici acum nu riposteaza ci doar protesteaza (plange si spune ca e jucaria ei, sau daca cineva incearca sa ii ia ceva din mana tine strans). eu am incurajat-o mereu sa isi imparta jucariile, educatoarea la fel. mi se pare foarte bine asa si nu cred ca o sa aibe o influenta negativa (simtul proprietatii e oricum innascut).
cu olita eu zic ca o sa reusiti sigur pana in toamna. la noi a durat cam o luna, a mai avut o perioada de cateva saptamani in care a mai facut in chilotei, si gata. acum plecam oriunde cu ea fara pampers (mai ramane sa ma mobilizez sa i-l scot pe cel de noapte, dar nu ma simt in stare sa ma trezesc noaptea sa o pun pe olita). succes!

atata sunt in stare sa scriu. se invarte camera cu mine. sper sa fi fost coerenta...

Mergi la inceput