Pitici de Ploiesti 3
Raspunsuri - Pagina 9
nana72 spune:
Buna fetele, ce ma bucur ca ne-am intalnit azi, parca-i altfel face to face. Am descarcat poezele dar nu stiu cum sa vi le arat
Ajutati-ma si eu sunt "open"
va astept sugestiile
nana
LauraNicole spune:
Asa e , Crys , nici n-a mai mancat ci a picat lata !
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
clyo spune:
Neata!
ce bine ca am reusit sa ne vedem!
acum putem asocia unui nume si o fata; alta viata!
astept pozele; si acum ma intreb de ce nu am luat aparatul.
Eliza, sanatate multa, sper sa ne cunoastem in curand.
o zi buna va doresc, io-s full azi, daca am tras chiulul ieri
gabi78 spune:
Buna!
Sunt o mamica noua si tocmai v-am descoperit! Ma bucur mult ca v-am gasit, pentru ca eu m-am "bagat" la mamicide martie-aprilie-2007 si acolo nu e nici o ploiesteanca. Vorbeam cam singura pe acolo.
Acum o sa va sicii pe voi. Sa nu dati cu pietre!
eu am un baietel pe care il cheama Tudor Stefan si care s-a nascut pe 1 martie 2007. E mici m ititel si e bucuria casei noastre. Asa cum va inchipuiti am mari nelamuriri, pentru ca sunt la primul bebe si toate-s noi si toate-s necunoscute!
Sa va intreb si eu o chestie care ma cam roade: o cunoaste cineva pe doctorita Andronache Doina? Pot sa am incredere?
Si sa imi spuneti va rog pe la cit ati inceput voi sa diversificati alimentatia. o sa ziceti ca e foarte devreme sa va intreb asta, dar vreau sa aflu cit mai multe pareri.
Va multumesc si sper sa ma primiti in grupul vostru
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
LauraNicole spune:
Bine-ai venit , Gaby!
.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!
Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264
roxana c. spune:
Scuzele de rigoare ptr ca n-am mai ajuns ieri. Am fost la dr Mertl cu cel mic, m-a programat la 10:45, dar am intrat mult mai tarziu, iar de-acolo am fost la Nord, unde-i doctorita de fam., am mai stat si pe-acolo si-am ajuns acasa aproape de ora 15, n-am mai venit pana in parc ca am presupus ca nu mai era nimeni .
Stiu ca ati mai discutat de dr. Mertl, dar n-am timp sa caut in urma. Voua cum vi s-a parut, ca mie nu mi s-a parut asa de foarte buna cum auzisem. Cand am ajuns ,era inauntru o mamica cu un bebe de 3 luni, careia-i spunea sa-i dea suc de portocale, care suc de portocale stiu ca se da dupa 1 an, ca si citricele in general.
Pe Calin l-a consultat, l-a cantarit, masurat....tot tacamul, si printre altele mi-a spus sa-i dau compot de mere indulcit cu putin zahar, in care sa-i pun putina faina de orez. Pana acum nu i-am mai dat nici compot ca stiam ca zaharul iar nu este bun acum, si nici faina de orez care oricat am cautat, scrie pe cutie ca dupa 6 luni se da, iar piciul meu n-a implinit nici 5. In concluzie, mi-e frica sa-i dau astea 2, mai ales ca nu mai stiu daca v-am spus, dar pe langa faptul ca tuseste, mai e si deranjat la stomac, si sa-i bag 2 alimente noi acum, imi este teama.
Bun venit Gabi si Elena!
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE
Medeea76 spune:
Gabi78, bine ai venit! Sa-ti traiasca piticul! Noi am inceput diversificarea pe la 4 luni, din cauza ca nu mai alaptam...
Eliza, sanatate multa Marei! La noi a trecut instantaneu aproape cu ceai de albastrele.
Roxana, orezul ajuta stomacelul daca e deranjat. Nu-ti face foarte multe griji: daca puiul accepta sucul de portocale, fara reactii adverse, e ok. Tea a facut alergie la mandarine, dar la portocale nu a facut. Ai grija insa ca nu e bine sa ii dai daca e derajata la stomacel. Cu orezul e ok si mai devreme, daca nu il mai alaptezi. Sigur ca tu ai mancat gris (de grau) de cand aveai 2 luni, si nu ai avut probleme din cauza asta. De la cereale se poate ingrasa excesiv, deci trebuie sa ai grija. Orez se da in cazul in care copilul e slabut, alftel nu are sens sa incepi diversificarea cu cereale. Oricum, orez poti sa ii dai de la 4 luni, asa scrie pe cutiile de Humana.
Alexutza, nu s-a trezit Gabi?
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Medeea76 spune:
Au participat la intalnirea de pe 2 aprilie: Tea cu mami Medeea, Sandra cu mami LauraNicole, Eva cu mami Fatima, Alexia cu mami CatXO, Aylin cu mami Clyo, Amalia cu mami Nana, Luca impreuna cu mami Miki, Cristian cu mami Crys. Invitati: Sebi cu mami Daniela.
Fetele, pozele sunt foarte frumoase, dar nu am timp sa le pun pe net, sunt in urma rau la capitolul curatenie. Incerc zilele astea...
Ma bucur mult ca am reusit sa ne intalnim in sfarsit! Cel mai mult mi-a placut de Crys, care ne-a dat tarcole muuulta vreme (ea nu-si anuntase prezenta), pana sa ne intrebe daca noi suntem! Revin cu amanunte si cu poze cand prind putin timp (mai mult). Va pup pe toate!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
nana72 spune:
Roxana c. parerile despre Mertl sunt impartite, eu nu o mai consider super-super iar la ce ti-a dat... chiar am indoieli. Uite de ce: fetita mea a fost deranjata la stomacel si i-am dat numai mucilagiu de orez care se da de la 2 saptamani, deci nu-i probleme la bebele tau si e super pentru stomacel iar compotul cu zahar... nu se da zahar daca e deranjat ci ceiut de menta amestecat cu ceiutul lui pe care i l-ai dat pana acum. Ca lapte eu i-am dat o formula speciala HN25 care exista si la Humana si la milumil etc. Pe perioada reglarii scaunului si apoi revii treptat la lapticul pe care il dai de obicei tu. Pentru raceala , e altceva... depinde ce a spun medicul, daca e neaparat nevoie antibiotic daca nu, chestii usoare, un siropel si atat. Asa ca doctorita asta... sa recomande suc de portocale la 3 luni...e dificil... fetita mea s-a deranjat tocmai de la acest suc de portocale. Eu zic... rabdare la citrice.
Gabi78 bine ai venit printre noi. te gandesti la diversificare... pai mai trebuie bebe sa pape ceva laptic. Daca il alaptezi nici nu te gandi mai devreme de 5 luni sa-i dai ceva (parerea mea) iar daca-i dai formula dupa 4 luni. Eu asa am procedat si o iei usurel usurel... mai vorbim atunci... nu are rost deloc sa-i grabim.
Medeea, nu stiu sa pun pozele dar facem asa, ti le trimit tie si le pui tu sa le vada fetele (Dupa Pste) OK? si MULT SPOR LA TREBURI
NANA
nana72 spune:
Fetita mea a racit .. ii curge nasucul rau de tot si mie asa mila de ea ca nu stie sa sufle si se chinuie si ma chinuie ca nu doarme deloc din cauza asta, nu poate respira. Medicul mi-a spus sa-i pun spray nasal Vibrocil si cam atat ca nu face febra. Cum sa-i mai scot eu mucisorii in afara de para aia aspirator nasal? Tocmai de sarbatori,,
Nana