Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Multam mult Laura.De cozi de cirese si de matase de porumb stiam si eu,dar cum nu sunt o mare bautoare de ceai iti dai seama ca nu ma tin de cura.Dupa prima mea pietricica doctorul mi-a zis sa beau 4 litri de apa pe zi.Am facut treaba asta timp de o saptamana si dupa aia m-am lasat pagubasa ca ma scapam pe mine oriunde ma duceam si imi era deja lehamite sa plec de acasa.Acum sunt bine nu ma mai doare,dar ar trebui sa ajung sa imi fac o ecografie sa vad daca se mai formeaza ceva pe acolo.Nisip stiu sigur ca mai aveam pe rinichiul stang.

La multi ani de Florii tuturor cu nume de floare!Este cineva si in grupul nostru?M-am uitat, dar nu am vazut pe nimeni.

Maine suntem prezenti in parc daca vremea este ok.
Ceva pacaleli pe ziua de astazi?Ca doar este si 1 aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Salutare ploiestencelor!

Desi am descoperit acest forum prin februarie, peste voi am dat abia acum cateva zile dar n-am apucat sa va scriu.Asa ca iata-ma, sau mai bine zis iata-ne:eu si cei doi bazdacosi Andrei[1 martie 2005] si Costin[26 octombrie 2001]

Si daca tot suntem din Ploiesti putem sa aparem si noi in listuta voastra?

Am vazut ca stabiliti intalniri, acte caritabile! E super interesant!

Costin [5 ani jumate] si Andu [ doar 2] prichindeii mamucai Daniela-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Elena, bine ai venit! Te-am trecut pe listuta. Te asteptam maine la intalnire!
Laura, noi azi am iesit afara, dar la Slanic, am facut gratar de peste si Tea a mancat pamant de pe jos (a incercat si cu un melc mare, dar nu i-a mers).
Alexutza, si noi plecam de obicei cu toata bucataria dupa noi (pentru 2-3 mese, depinde cat suntem plecati), dar asa ne-am obisnuit de cand s-a nascut...
Miki, eu l-am pacalit pe al meu ca avem un soarece in baie! Iti dai seama cum s-a baricadat in baie cautand fiara...
Abia astept sa ne intalnim maine, sper sa fie vreme buna, va pup.

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Eu am scapat nepacalita , hihihihi!!Faza cu soarecele e tare !

Elena , bun venit !

Miky , pai si eu trebuia sa beau la ceai de ma umflam da ala de papadie e bun si la slabit asa ca induram induram ...

Ieri am stat toata dupa amiaza in parc cu picele si cu biata Lady pe care au alergat-o zuzele mari de a sforait toata noaptea apoi !

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata..O servim si noi???? sper sa fie frumos azi, sa reusim sa ne vedem...eu sincer de abia astept!!!!Aparatu' foto este pregatit , numai sa se tina de cuvant grasanu' sa se scoale in timp util si sa manance rapid ca sa putem fi punctuali!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si eu am aparatul pregatit si copilul in curs de imbracare , hihi ! Are ceva daca voi fi in tinuta sport?Ca doar e parc , nu?

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Bun venit Elena!!Vezi ca am stabilit azi o intalnire la 11 in parcul de la Mihai viteazul.Poate reusesti sa vii si tu cu puiutii.
Laura esti belea!!Eu te rog sa ma onorezi la costum altfel nici nu ma uit la tine!!!Si noi tot sport.

E super vremea,asa ca avem mare noroc.Sper sa ne intalnim toate de pe listuta.Acum incepem sa ne echipam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

neata!

noi im inceput sa ne pregatim; ne vedem la leagane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Ce faceti fetelor,ce va fac puiutii? Al meu doarme de 2 ore,cum am ajuns acasa a mancat putin si dus a fost.Mi-a parut bine ca am putut sa ajung astazi la intalnire sa va cunosc.Sunteti dragute si cu bebici pe masura.
Multumim medeea pentru poze si scuze ca ti-am murdarit jucaria.
Laura cred ca si Sandra a dormit bustean.
Elena-bine ai venit si la cat mai multe postari.Sa-ti traiasca flacaii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, scuze ca n-am mai ajuns azi...din pacate Mara a tras curent, s-a trezit cu un ochisor lipit si n-am dus-o la gradi, dar nici de intalnire nu era...imi pare tare rau, mai ales ca am ratat ocazia de a o cunoaste pe clyo, care stiu ca e super ocupata si la alte intalniri in timpul saptamanii, ziua, nu ar putea veni...sorry

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput