Pitici de Ploiesti 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

nana, eu am aspiratorul ala batista bebelusului..e super..scoate toti mucisorii in cateva secunde..eu l-am comandat pe net, dar am impresia ca-l gasesti la farmaciile helpnet..sau, daca vrei, ti-l imprumut..

roxana, dupa ce recomanda, e clar ca d. Mertl n-a mai fost demult pe la vreun congres d-asta de-al lor..dar sa stii ca exista si cereale de orez de la 4 luni..

hai fetele, abia astept sa vad pozele...

fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Buna fetelor!!
Asa mult ma bucur ca ne-am intalnit o parte dintre noi.Acum cand citesc mesajele imi amintesc si chipul vostru si stiu despre cine e vorba.Si micutii sunt niste dulcei si asa de cuminti!Nu prea am putut sa stau langa voi sa conversam pentru ca Luca e un mare spiridus si nu a stat o secunda locului.De cum am ajuns in parc l-am scapat o secunda din ochi si la busit un leagan.A fost putin vanat dar ia trecut.Acum o sa fie din ce in ce mai frumos si mi-ar face mare placere sa ne mai revedem si poate intr-un numar din ce in ce mai mare.

Gabi-bine ai venit,sa iti traiasca micutul Tudor.Noi diversificarea am inceput-o de la 4 luni,dar nu mai alaptam ci manca lapte formula.Daca mai alaptezi sa astepti si tu pana dupa 5-6 luni in colo.Dar mai e mult pana atunci.Mai bine spune-ne cum stam cu colicii si pe cand botezul.Ce frumos s-a nascut chiar de martisor!!Asta a fost martisorul tau pentru tine!!Doctorita piciului nu o cunosc,nu am auzit nimic de ea.

Roxana-noi diversificarea am inceput-o cu faina de orez bagata in lapte.Nu ia facut rau si stiam si eu ca exista pentru 4 luni,daca nu cumva m-a lasat memoria de acum vreun an jumate.Portocala i-am dat mult mai tarziu dupa ce bagasem deja supita de legume si mar copt,dar cred ca dupa un an e cam tarzior.Daca nu are efecte adverse merge si mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si poftiti la o !!!
Imi pare tare rau c nu am ajuns la intalnire...m trecut de luni si pana azi printr-un deces si o inmormantare...asta-i viata!!!!

Astept cu interes sa vad poze...macar asa sa pot sa va cunosc si eu...asa ma oftic, aveam totu pregatit....doar un telefon ne-a dat inapoi...asta e...next time

Gabi - bine ai venit, sa-ti traiasca baiatul!!! Noi am inceput diversificarea la 4 luni imediat dupa vaccin, cu faina d eorez de la Nestle introdusa la masa de la ora 17-18....apoi cu supica de legume intai zeama si treptat trepatat am transformat-o in piure...si apoi fructele...dar totusi la voi e devreme...oricum e bine s ate informezi...daca pot- oricand!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Doamne-ajuta , am terminat de smotruit in sfarsit !
Va pupicesc pe toti , sarumana pentru cafea si revin mai tarliu .

.............................
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata!
Intru cam rar ca n-am timp, de marti incep serviciul, asa ca voi intra si mai rar.

Calin e mai bine, nu prea mai tuseste, s-a reglat si cu burtica, dupa amiaza ma duc iarasi la dr Merth, la control, sa vad ce mai spune.
Trebuia sa ma duc si la medicul de familie, ptr vaccin, dar ma duc dupa Paste.

Medeea, Calin nu-i slabut deloc, la 4 luni cand l-am cantarit ultima data avea 8 kg. Acum -de cand cu diareea- cred ca n-a luat mai mult de 500 grame, dar nu-mi fac probleme.

Nana, mi-a spus si de ceai de menta amestecat cu ceai de colici si de mucilagiu de orez, dar m-a mirat faza cu sucul de portocala la bebe de 3 luni si compot de mere cu zahar si faina de orez ptr copil care-i deranjat la stomac si mai ales era prima data cand ii dadeam.
Ma rog, asta este, ma duc si azi sa vad ce mai spune si va tin la curent.
In legatura cu Batista bebelusului, am luat-o de la farmacia de la Prahova, Dona parca se numeste, sper sa nu gresesc. Si la fel ca si Fatima, sunt foarte multumita de ea.

Nu stiu daca voi mai avea timp sa intru, asa ca va spun de pe acum :
Paste fericit alaturi de cei dragi !

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Roxana , iti mai dau si eu un tips :ceaiul din frunze de smochin .A facut minuni cu fetele mele cand eram super disperata .Cand avea Alexa mea 4 luni , avera niste dureri de burtica de umblam cu ea noaptea pe strada s-o plimb s-o linistesc si m-a auzit o babuta , vecina cu noi si ea m-a invatat , fie-i tarana usoara .A dormit copilul meu de la 2 noaptea pana a doua zi la 12 si n-am mai avut treaba de atunci .

Dragerlor , ma bucur mult ca de data asta ne-am adunat mult mai multe decat prima data si mi-a facut mare mare placere sa va cunosc !

Clyo , multumesc pentru banutii pentru Laura !I-am trimis azi printr-un vecin de-al ei ca ea n-a mai ajuns la Inspectorat .

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. copiii abandonati!

Prietena mea cea mai buna poate muri!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97264

Mergi la inceput

Poze de duminica trecuta :

http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/first%20april2007/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Multumesc pentru primire!

Tudor a implinit o luna si am fost cu el la controlul periodic. Rezultate? 1,2 kg luate din 8 martie cind am venit acasa si pina acum si 4 cm!!! Deci acum are 4,5 kg si 55 cm!

Sunt super multumita!

Mie mi-a aprut o gilmuta de la operatie, dar bineinteles ca am uitat sa intreb doctora despre ea. Ce mai conta? Era baitul ok, eu... altadata. M-a facut sotul cu ou si cu otet si l-a sunat pe ginecoloc si mi-a facut programre saptamina viitoare. Bine ca are el grija!

Cu colicii stam bine. Adica ori nu are, ori nu il doare foarte tare. Doctora mi-a spus ca daca ii dau debridat, bea ceai de fenicul si chimen (granulat de la Humana) si tetina de la biberon este mica nu ar trebui sa faca colici. Asa o fi?
Am uitat sa va spun ca de la mine a papat latic doar 2 sapt si jumate si de atunci este exclusiv pe formula, care se pare ca ii prieste.

Botezul il facem pe 14 aprilie si sper sa avem vreme buna, pentru ca petrecerea o tinem la Sinaia. Oricum Tudor o sa stea la caldurica, dar ar fi bine daca ar fi cald sa traga un pic de aer si de munte, ca de aerul asta de aici ce sa zic... numai aer nu e. Dar el mititelul habar nu are de poluare si se bucura cind da cu nasul afara de nu se poate!
Il scot afara de la 2 saptamini si ii place la nebunie!

Despre diversificare va intrebam din curiozitate. Eu cunosc multe mamici care au inceput sa dea bebelusilor lor de la 6 saptamini suc de mere de morcovi si chiar de portocale, ajungind la 3 luni chiar la supita si piure de fructe. Ce e drept nu am discutat cu pediatra despre asa ceva si daca nici ea nu a pomenit nimic, e clar ca e prea devreme.

Batista bebelusului o gasiti la farmaciile "2na". De acolo mi-a luat sotul si mie, a dat 42,73 Ron si sa stiti ca merita toti banii! Pe Tudor nu il deranjeaza deloc nici zgomotul aspiratorului si are momente cind parca nu ar vrea sa ma opresc. Sta cuminte si parca vine cu nasul in intimpinare.

E o figura copilul asta! Iar eu sunt exact ca cioara: ca al meu nu e altul!

O seara placuta tuturor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Ce faceti fetelor? Zilele astea am cam umblat pe la cumparaturi iar ieri fiindca a fost asa de cald,am stat mai toata ziua pe afara cu Crys.Abia acum am reusit sa intru putin.
Gabi-bine ai venit si sa-ti traiasca puiutul.Si eu ca si celelalte fete iti recomand sa nu incepi diversificarea mai devreme de 5 luni. Nu-l grabi,e timp pentru toate.
Medeea-m-ai facut sa rad cu descrierea ta despre mine la intalnire...asa sunt eu. Ce face Teea?
Laura-ce bine ca ai terminat curatenia.Eu profit ca e sotul liber maine si il pun sa ma ajute.
Daca nu mai apuc sa vorbim,va urez la toate un PASTE FERICIT , sa va bucurati din plin de aceasta sarbatoare impreuna cu cei dragi.

Mergi la inceput

Si eu va urez Paste Fericit in caz ca nu mai vorbim pana atunci !

Gabi , e bine cat a crescut piticu tau ! Sa-ti traiasca si sa creasca fecior mare si mandru !

Mergi la inceput