FIV 111

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineataaaaa!

Oana scumpa te felicit inca odata si aici!!!Cand am vorbit ieri la telefon si mi-ai spus valoarea la bhcg m-a luat o emotie si un tremurat ca nu pot sa iti explic in cuvinte!Ma bucur nespus pt tine,DD e cu tine si dupa atatia ani de asteptare si incercari s-a hotarat sa iti fac cel mai frumos dar,multumeste-i zi de zi de acum incolo,fii fericita si ai grija de tine si de bebelasi care daca sunt doi,trei e minunat , sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Imi pare tare rau ca aseara nu am putut sa vin la intalnire,dar cred ca ai simtit ca am fost alaturi de tine cu gandul si cu sufletul,cum de altfel am fost de cand ai inceput FIV-ul.Nu pot sa uit cat de sceptica erai cand ne-am intalnit la cafenea ,inainte sa incepi si eu incercam ( pt ca eram sigura ca vei reusi) sa te determin sa fii mai optimista ca ai toate motivele....de acum incolo sper ca ai sa incurajezi fetele mai putin optimiste,tu esti un exemplu clar ( la fel ca si alte gravidute de pe aici) ca...se poate!
Astept detalii cand ai timp si un PM cu tratamentul urmat ( daca e cel al lui Sheri sau ai improvizat??!! ).Te cu mare drag si multi pt bebelasii premianti!
Sherica multumesc mult pt mesaj! si mai spune-mi despre tine si bebe!!!!

Madalina M stiu ca e greu sa vezi aici atata bucurie pt Oana,cand in sufletul tau e atata tristete,dar ai incredere in DD ca pana la urma ne va zambi fiecareia,totul e sa nu il abandonam,ci sa credem cu staruinta in EL!

Fetelor pt cine facem urmatoarele galerii ca sunt cam somnoroasa la ora asta si inca sub efectul emotiilor provocate de fata mosului?Pussi tu urmezi,liliana care e in plin tratament si...cine mai e in focuri ,scuzati-ma fetelor,mai bine am face listuta pt fiecare luna cu fetele care fac FIV in luna respectiva, ce ziceti?Putem face noi listuta si dana_p doar sa o puna pe prima pagina?!Apropos de danuta,ce mai faci graviduto, e totul ok?Cand te treci pe listutaaaaaaaa???????

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Kora cat mai este AMR-ul? Iti tin pumnii sa fie bune analizele si sa incepi stimularea. Bafta

Mergi la inceput

Gabitule drag, mai am 4 zile de AC fara ziua de azi...incet-incet ma cuprind emotiile,dar luna asta pe langa faptul ca voi face tratamentul vom avea mereu musafiri,vin ai mei de Pasti la noi,azi vine cumnatul meu din Norvegia si sta acasa vreo luna si tot asa...asa ca sper sa treaca mai usor....iti tin si eu pumnii si te urmaresc peste tot,sa fii sigura

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

MadalinaM, imi pare nespus de rau.... Iti doresc sa ai puterea sa o iei de la capat cat de curand. Nu lasa timpul sa treaca prea mult si sa-si faca de cap, pentru ca inapoi nu mai vine! Ai grija de tine.
Kora, buna idee cu lista pe fiecare luna. Trebuie insa sa avem in vedere si fetele al caror tratament pica la sfarsitul/inceputul unei alte luni. Suntem destule in situatia asta.
toate fetele fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Deliutza, Lianoo, Antosit, Cris, Zouzou, Andicule, Pussica, DanaP, Aldolina, Galuscutza, Madalina28, Mirela, Avalon, Ioana, Gabitzule, Andrado, Mikisor, Carma, Cristinici, Adina1067, Kitto, Venera, RO ANA, Dariela, Koricika

Scumpele fetei Mosului continui sa nu realizez ce mi se intampla. Atata amar de ani nu am vazut niciun test pozitiv, atat de mult soarta mi-a intors spatele, incat acum, cand usa raiului s-a deschis, nu cutez sa pasesc, parca nu pot sa-mi fac inca bagajelul (fizic si psihic) catre Odisee, parca imi tot vine sa ma ciup/scuip si sa intreb daca chiar EU sunt PERSOANA, ca daca e vreo coincidenta, zau daca ma supar, ca doar mi-s obisnuita cu situatia......

Aseara chiar a fost o atmosfera incendiara, ma simteam ca Nasa Mare, mi s-a si urat LA MULTI ANI! de catre un Domn bine, de simteam ca mi-s in ziua nuntii, pe post si de Miresica, in cadru festiv s-au predat broscutele, s-au oferit cadouri cu medicamente norocoase indelung ambalate, langa noi niste pustani trageau un chef adolescentin, de ziceai ca una dintre noi (cred ca tot iou ), taman isi serbeaza majoratul, decorul a fost romantic, iar chelnarii au tot incercat sa faca rost de zeama de varza, fara rezultat, dar gestul conteaza, mai ales intr-un local cu spirit latin, unde atmosfera e incendiara, indiferent din ce unghi privesti. Veti avea parte si de poze (Madam Sherica raspunde de organizare si difuzarea lor, eu deja am avut prea multe roluri, desi eram coplesita bine de tot de evenimet, iar somnul dantuia si el in mine in ritmuri latine, dar n-am ascultat de poftele lui).
Aniast pentru faptul ca ti-ai plimbat burtica din Ploiesti, pana in Bucuresti, pentru "nunta-majoratul meu" sufletelul meu iti ramane recunoscator.
Nu mai incape indoiala ca si pentru Kitisor, stapana actuala a broscutelor, Carmenica/Natasica/Avaloana, DanutzaC, venita pe de pamanturi americane, Shericutza, venita de pe aripile vantului, Lachiuta cu cele 2 gemene cucuiete, Mirelusa, cea in focul asteptarilor de dupa ET, Danyalo, fata mereu optimista, AndradaP, in curand vecina mea de carut pe aleile Aviatiei sufletulul meu nutreste aceleasi sentimente.
Multumiri deosebite am si pentru DanaP, Ramica, Ioana, Koricikaia cu care m-am conversat telefonic si pentru Stuart, englezoaica alaturi de care maine voi sarbatori minunea pe care inca nu o constientizez.

Ma intorc si cu amintirile din trecut, de cand cutezam sa visez la o reusita prin FIV, insa mi-s cam coplesita de prezent, stati sa dorm cateva minutele si ma intorc.

Aaaa, DanaP poti trece in dreptul meu : (desi eu inca nu constientizez, zau, pe onor, parol!), iar pe frontispiciu poti trece: A dat Dumnezeu si a lasat-o Monsenior Marinescu si cu Buna Dascalescu gravidutza, la Giulesti, in frumoasa luna a martisorului, anul de gratie 2007.

Mergi la inceput

Aldolina,asa e,ai dreptate,m-am gandit si eu la acest aspect,deci putem face lista de genul FIV aprilie-mai: Kitta,lilianaFi,eu,etc etc etc,apoi FIV mai-iunie, ce parere ai?Si indreptul fetelor care fac ET specificam acest lucru,iar in dreptul fiecareia dr.-ii si locatia.Astept si parerile celorlalte fete!

Oana iti mai spun doar atat....uneori cele mai frumoase vise devin realitate...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

MadalinaM, imi pare foarte, foarte rau ca nu a iesit de data asta, pentru ca la drum am plecat impreuna cu tine si cu Oana si am sperat sa fie bine pentru toate trei.Din pacate viata ne ofera si lucruri pe care nu le dorim noi, dar trebuie sa fim puternice si sa trecem peste piedicile care ni se pun. Eu sper ca intr-o buna zi sa simti atingerea ingerilor.

In legatura cu lista, eu nu ma trec acolo decat atunci cand o sa-i vad inimioara bebelusului la echo, pana atunci mi-e frica sa ma bucur.Atunci am sa scriu si cum am ajuns sa fac Fiv.

Va tin pumnii la cele in asteptari sa veniti cu vesti bune.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor asa cum au spus si Kitta si Oana, intalneala de aseara a fost super! Din pacate nu am putut sa stau foarte mult dar chiar si asa, am plecat cu bateriile incarcate si plina de optimism pentru urmatoarea incercare. Intalnelile astea de FIV-oase fac cat 100 de sedinte de terapie! Dupa ce am plecat, eram plina de energie. Imi venea sa alerg, sa rad, sa plang...
Shery, Lachi, Aniast72, Kitta, Oana, Danyalo, Mirela1

MadalinaM imi pare foarte rau ca vestea ta nu este una buna. Stiu exact ce simti acum si sunt convinsa ca in curand se va implini si visul tau!

Pussi cum stau bebeii?

toate FIV-oasele, fara exceptie!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
MOana acum esti cu patalama la mana asa ca nu iti mai ramane decat sa crezi si daca tu nu si nu ...avem noi grija sa iti amintim, asa: FELICITARIIIIII MAMICO!
Kora si mie imi place ideea cu listuta, asa ca daca te apuci sa o faci trecema si pe mine ca pe 03.04 incep la Giuly cu echipa Niculescu-Cocei! Si daca poti da-mi si mie un PM cu preturile de la Diphe si Menogon de la Dona!
Zouzou ai 2 PM , ca m-ai bagat rau in ceata!
Pussi tu nu mai zici nimic? Simptome ceva ? Eu nu ma las si fac galerie ...pt. puiuti de data asta:!++
Moni unde te-ai ascuns?

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dimineata dragele mele am avut musafirii si nu am mai apucat deloc sa citesc pe la voi,am avut 5 min libere si m-am uitat asa in mare ce sa mai intimplat.
DANA SI OANA felicitari inca odata,ma bucur pt voi acum urmeaza sa ne indrumati si noua celor noi pasii sa va urmam la odisee
KITTA sa sti ca nici eu nu am primit carticica,oare daca iti mai dau mailul odata mai incerci,te rog,sunt asa de ocupata dar vreau sa string si eu cit mai multe informatii despre FIV.
MRL scuze acum ma duc la histeroscopie si vad ce ai intrebat,daca vrei sa iti spun ceva anuma da-mi te rog un mail si iti spun absolut tot
MADALINA M ce sa mai spun este foarte greu dar nu te da batuta,trebuie sa vina si ziua noastra
FETELOR VA PUPACESC PE TOATE SI SPER CA DE MIINE INCOLO SA FIU MAI LIBERA SA POT LUA NOTITELE DE LA VOI
Sunt intr-o criza de timp extraordinara nu am luat nici fiolele de diphereline si luni plec din tara,sper ca voi gasi la Giuly oricind.

Mergi la inceput