*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mirela_1 i-mi pare tare rau iubita ca nu a fost sa fie!Stiu ca nu de asta ai tu nevoie acum, dar ma bucur ca esti in continuare optimista! Cheia succesului e perseverenta si vei reusi cu siguranta intr-o zi! Multumesc pentru urari, sper sa fie bine, dar nu-mi fac sperante desarte ca in alte dati, daca o fi sa fie - bine, daca nu, voi mai incerca, nu ma las! Vezi ca incerc sa seman cu tine?
Nusy tauras drag, ce ma bucur ca mai dai pe aici si ca ne aduci vesti bune. Ma bucur ca totul merge bine si i-ti doresc mult succes. Legat de simptome, nu cred ca am, sunt oricum abia in ziua a 5 a si in afara de ceva dureri usoare in burtika, nu am avut inca nimic. Te pupic si tin pumnii sa intri in linie dreapta pt. FIV cat mai repede, ca poate de ziua ta primesti cel mai frumos cadou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirela imi pare tare rau. Eu cred ca nu ti s-a dat tratam care tb.Cand te duci la dr spunei ca data viitoare vrei progesteron injectabil. Stiu ca nu e impotriva lui si poate iti face schema cu el. Imi pare bine ca nu renunti si ca te gandesti la un alt FIV. Eu tot in toamna cred ca o sa fac asa ca o sa fim colege. Te imbratisez si te .
Ioana imi pare bine ca am putut sa-ti fiu de ajutor. Poate luna asta se prinde bb si nu mai ai nevoie luna urmatoare. Eu asa cred ca ac IA facuta dupa histeroscopie o sa fie cu noroc. Taurica .
Diminutivica iti trimit acum schema. Nu stiu dc ai sa intelegi ce e acolo pt ca tu ai intrat rar pe DC si dc nu ai citit sub FIV nu o sa intelegi nimic. E vb de un tratament de sustinere in cazul procedurii FIV. Tu tb sa-l ajustezi pt IA. Ti-l trimit in forma asta.
Nusy felicitari pt analize. Parerea mea este ca nu ar mai tb sa umbli cu cutia motanului. La rubeola nu ti-au iesit anticorpi la IGA? Vezi ca Mirelush[ a tb sa faca vaccinul inainte de FIV. E bine sa ai anticorpi ca nu mai exista riscul sa faci pe per sarcinii (vezi CMV, Rubeola si nu mai stiu care sunt). Sa ma corecteze fetele dc gresesc ca nu-mi mai aduc aminte.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR...cu / sau fara nume de floare...un tren de ...pentru voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pentru toate aspirantele care isi serbeaza azi ziua numelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani florilor!!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Buna seara,pushtoaicelor si " La Multi Ani!" floricelelor!!!

Ioana: multumesc pentru urari! Sa dea DD asa sa fie,sa am un rezultat frumos,chiar daca nu va fi chiar de ziua mea( atunci voi fi in plina stimulare, daca totul va merge cum trebuie), ET-ul o sa-l am in jur de 15 mai..deci rezultatul il voi afla spre sfarsitul lunii.

Mikishor: nu am facut IgA, ci IgG si IgM. Astfel, la rubella,la IgG scrie " < 5 "( la limite asta inseamna negativ). La IgM scrie direct " negativ " ,fara a da vreo valoare.Asadar,ambele negative,nu? Eu nu mai stiu daca am avut cand eram mica ,dar acum sigur nu mai fac vaccin...mai am trei saptamani si incep FIV-ul,asa ca nu mai am cum..de amanat 3 luni in nici un caz nu-l aman.

Andrutza: intri pe forum si fugi repede,ai???? Da' pe mess de ce nu intri sa mai vorbim???? Ti-am dat buzz ca am crezut ca stai ascunsa si... nimic...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy draga, lasa ca-ti voi purta eu noroc, pentru ca il vei face aproape de ziua mea de nastere!
Liana30 pe cand un eco, ca sa stim si noi ce sex au bebeiii???

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Copilutzu, iti multumesc foarte mult pentru raspuns si pentru uarari.
Va doresc si voua tuturor acelasi lucru. Sa vina copilasii doritzi cat mai repede!

hai, bebitza, vino...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by nusy

Si voiam sa linistesc cu ocazia asta fetele care au pisicute...eu mereu am avut( chiar si cand eram studenta si stateam intr-o camera mica de camin aveam pisica si stateam" bot in bot" cu ea) si ,cu toate astea...toxoplasma e NEGATIVA! Si IGG si IGM.Deci nici n-am avut vreodata si nici nu am. Si de "cutia" motanului eu ma ocup(bineinteles,dupa ma spal foarte bine pe maini). Asta a fost o paranteza..

Nusy

CE MA BUCUR!!!! Ca si eu am sufletzel (vezi perlutza) acasa si tot bot in bot stam...Si ma gandeam cu groaza la analizele ptr. toxoplasma!!
Nusyca cam cat (aproximativ) dureaza analizele ptr. FIV ???
1 luna??? 2 luni??? ...Ma pregatesc sufleteste...

Offf... Miresush_1 imi pare sincer rau!!! Ma inspaimanta si ma dezamagesc aceste FIV-uri nereusite !!! Offf....
Uramatorul sa fie cu II Pup fata !!!
Tin pumnishorii stransi!!! -> si ptr. Ioanaaaa!!!!!

Mikishor taman ptr. FIV imi trebuie... Si sa stiiii ...ca m-am apucat de cetit tooot sobiectul FIV...mai imi arunc cate un oki pe subiectul actual, dar daca nu inteleg...fug iar unde am ramas....deh...ma roade curiozitatea...Dar ma sperie nereusitele... Sar'na si pe aceasta cale!!!
elara pupushori!!!
pushtoaicele mele dragi!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Saluatam pustoaicele! Eu m-am intors in tara si am reinceput lupta pentru bebe. Am efectuat analizele de ziua 2 si miercuri ma duc la un medic nou. Am cumparat tratament naturist pentru al meu si sunt pe baricade.
Ioanatugs, bafta multa si astept un semn de la tine!
Nusy, felicitari pentru analize, mai e putin si o sa fii mamica!
Mirela_1, imi pare rau ca nu ai reusit acum, data viitoare o sa fie bine!
copilutzu, sa inteleg ca te apuci de FIV? Bafta multa!
Pup toate pustoaicele

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput