*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Nucutz ca bine zici!! Cu toate ca am cumparat deja Ova-mit nu o s il inghit!!!
mikilina “baga “ tu iubita mea schema…ca baba are minetea “varza” Mi-ar fii de mare ajutor!!
Avalonel -
Ioana Mai aveai un pic si faceai program de 8 ore la Giuli …
elara iti doresc sa-t impinesti visul!!! Eu zic ca ….cel mai bines a consulti un doctor. Eu aveam sangerrari in afara CM de la sinechie uterine sau de la polip endometrial…dar sper din tot sufletul san u fie nici una nici alta!!!
M I L I O A N E de ushori la pushtoaice !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Aaaa si daca nu mai iau Ova-mit...sa nu ii spun doctorei ??? Nu prea ma pricep la gogoshele!!!
Ii spun ca am luat????
AAAAAAAA...ce ziceti???

V A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Bey, iar a venit olteanca sa ne scoata la lumina.
Aici sintem, la datorie!
Copilutz, eu zic sa nu-i spui ca ai luat, ca dupa aia o sa-ti dea o stimulare mai puternica pt. fiv, ca o sa zica ca nu reactionezi bine. Parerea mea e sa-i spui ca te-ai mai gindit si ca n-are rost sa pierzi timpul si ca vrei fiv. N-are rost sa te feresti, ca vorba aia, pacienta ei, stapina ei (in principiu). Ca doar medici buni care fac fiv sint o groaza!
Miki, gata balconul?

Pupici la toati fetili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Copilutzu vezi ce zice la eco , cati foliculi si cat e endo si ea poate zice : "Vezi ca a fost bine ca ai luat Ovamit?" Au mai fost cazuri . Asa poate scapi de gogoshica. Dc nu..... zici ca ai luat doar maca pt ca ai vrut sa vezi ce iese cu naturiste ca de alopate te-ai saturat si oricum treci la FIV care e numai cu alopate tari. Schema o am de FIV si trebuie schimbata pt IA. Dc se ofera cineva sa ma ajute ar fi bine. Sa-mi dea adresa de mail pe PM sa ii trimit schema si apoi sa o discutam impreuna. Da-mi si adresa ta ca nu o am si ti-o trimit asa cum e pt FIV ca poate iti tb si pt faza asta.
Diminutivica

Miki

Mergi la inceput

Floricelele mele dragi!!!!
Va doresc multa sanatate !!!
O primavarutza plina de bucurii si cat mai multe burtici cu bebici!!!
LA MUUULTI ANI!!!
(valabil si ptr. sotziori - daca sunt tot floricele...)

Mikilina ti-am trimis PM . - Sa te rasplateasca Dumnezeu ptr. bunatatea ta!!!

V A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Miki-Miki i-ti multumesc ca ai facut tot posibilul sa ma ajuti. Pina la urma am facut doar una, gratie Lianei si a DaneiP. carora le multumesc si aici! Pina acum am avut impresia ca forumul DC inseamna doar informatie si suport emotional, insa atunci cand am avut nevoie de ceva, am gasit si fete care au sarit sa ma ajute si atunci am inteles cat strans suntem legate, desi ne intalnim doar virtual.
Copilutz ai dreptate!

P.S. Ieri m-am spovedit si azi m-am impartasit, iar acum ma simt ca un fulgulet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Dragele mele, n-am reusit de data asta. Am valoarea in z. 12 de 0,45. In ziua 10 a fost 8,7. Cred ca a incercat sa se prinda ceva sau habar n-am. Probabil e vorba de asa zisa sarcina biochimica. Am sa intreb dr. cand merg la control.
Voi ce mai faceti? Imi pare rau ca n-am mai scris de mult dar am fost coplesita de FIV. Data viitoare va fi mai usor, ca stiu ce ma asteapta.
Ioana, iti doresc un test cu II.
Nusyca, cand incepi? Iti tin pumnii.
Avalon, bafta la laparo. Am uitat cand o faci, sunt uituca rau. Te-am sunat acu' vreo 2 zile dar n-am mai insistat ca mi-a fost teama ca am notat nr. gresit.
Mikisor, tot cu negrisorul? Cand termini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirelus, ti-am tinut pumnii stransi si imi pare rau ca n-a fost sa fie...Imi place ,insa,ca esti curajoasa si data viitoare sigur vei reusi.Asculta de la mine un sfat! Sa nu incepi al 2-lea FIV fara sa ai progesteronul injectabil!Eu cred ca e cheia succesului!
La mine azi e z1,asadar voi incepe pe 20 aprilie(in z 21).Cu o zi inainte,pe 19, merg la ecografia de " OK" .Pupici!

Ioana: ceva simptome??? Hai ca eu ma rog la DD pt.tine!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Nusy, numai bine incepi. Mai e o luna f buna pentru ET, cica. Iti tin pumnii sa reusesti. Cat despre mine, cine stie de ce nu s-a prins. Poate sa fie si progesteronul insuficient (desi n-am nici o sangerare inca) poate fi si altceva, cine stie? Poate endometrul... Sau cauze necunoscute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Mirelus,mersi!
Azi mi-am luat si rezultatul de la restul analizelor pe care le mai aveam de facut ( secretia,ureaplasma,micoplasma, IG-urile la toxoplasma, citomegalovirus,rubella si listeria) si mi-au iesit bune. Toate negative,cu exceptia IGG-ului la CMV care a iesit pozitiv,insa IGM e negativ,deci e OK!

Si voiam sa linistesc cu ocazia asta fetele care au pisicute...eu mereu am avut( chiar si cand eram studenta si stateam intr-o camera mica de camin aveam pisica si stateam" bot in bot" cu ea) si ,cu toate astea...toxoplasma e NEGATIVA! Si IGG si IGM.Deci nici n-am avut vreodata si nici nu am. Si de "cutia" motanului eu ma ocup(bineinteles,dupa ma spal foarte bine pe maini). Asta a fost o paranteza..

Nusy

Mergi la inceput