*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 27
carmen94 spune:
IULIABRAILA..................moamaaaaaaaaaa,ce mandrete de baiat ai!!!sa va traiasca ,sa fie sanatos si papacios!!felicitari!!!!
Liana30...............
noi suntem bine chiar daca oboseala ne napadeste si nu mai am timp de mine mai deloc.sambata avem botezul si avem mari emotii.
vs pupic pe toate!!!!
Carmen de Darius
Liana30 spune:
carmen94 abaia astept sa vad poze de la botez..
Baraileancooooooo
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
gabiu spune:
fetelor, multumesc pentru pumnii stransi, si-au facut efectuf inzecit!
pe 10 mai am nascut prin cezariana un bb de 3kg 400, 50 cm, scor Apgar 9. E mancacios, cuminte si are grija ca mami sa mai si doarma din cand in cand. Lapte am suficient, asa ca inca nu avem probleme ( speram sa nici nu apara vreuna).
Noi parintii ne rugam sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata lunga.
Va doresc sa va intalniti si voi bebelusii cat mai curand si sa treceti toate la scutecele.
Iuliabraila, felicitari, ai langa tine un invingator, sa-i dea Dumnezeu sanatate si tott ce-i trebuie sa creasca mare si voinic.
Va pup pe toate
nusy, bafta multa la ET, am vazut ca ai cel putin 5 puisori care vor sa te intalneasca, te pup
ioanatugs
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
felicia_ spune:
IuliaBraila, Gabiu, FELICITARI!
IoanaTugs, LA MULTI ANI! Iti doresc ca visele sa ti se indeplineasca!
Ioanatugs spune:
Felicia multumesc frumos de urari, esti o draguta! Daca ai timp vino la o felie de tort mai pe seara, cand pleci de la servici!
Dealtfel toate fetele sunt invitate virtual sau live, cum doriti la o si un pahar de , ca sa mai utitam de probleme!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
miki-miki spune:
Ioana La multi ani!
Un buchet de flori pt tine
Ti-am votatat pisicul. Are si nepotelul meu un pisic pe care il cheama tot Tomi care de fapt e Tomitza.
Nusyc are pana acum 4 embrionasi . Sa-i tinem pumnii in continuare sa se faca babani pana vineri.
Gabiu se vede ca esti ultra fericita . Sa ai parte numai de bucurii din partea lui Albert-Mihai.
Iulia frumos baiatul tau. Seamana cu tine. Sa-ti traiasca , bucurii multe-multe si spor la scutece
Carmen94 ce repede trece timpul. Parca ieri ai luat tu sarcina de a deschide noul cap de aspirante. Nu-mi vine sa cred ca ai si nascut. Sa-ti traiasca baietelul si tot asa iti urez sa ai parte numai de bucurii din partea lui. Acum ramane ca tati sa nasca ca din cate imi aduc eu aminte burtica aia din poza cu marar pe ea era cat a ta nu. Sa-i faca o surioara lui bb cu picioare frumoase ca ale tale. Vezi ce tinere de minte am?
Doris71 imi pare rau ca s-a incheiat prost FIV-ul tau dar mai bine asa decat sa ajungi la ET si sa astepti un esec. Mai consumai si din materialul sotului tau care e atat de pretios. Spune-mi si mie dc l-a durut operatia pe sotul tau.
Andrabirni pe unde esti? Ai disparut de tot.
Miki
Ioanatugs spune:
Miki-miki multumesc frumos pentru urari, floricele si vot!
Nusy tin pumnii iubita!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
gabiu spune:
felicia, miki-miki, madlen, va pupam si va multumim. Am pus cateva poze cu bb, sper sa le puteti vedea
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
nusy spune:
Ioana,inca o data : La Multi ani! si multa,multa fericire!
Iulia: ce bebel frumos aveti! Sa fie sanatos si cuminte!
Gabiutzu: gata ...sunteti acasa!
Pozicile nu merg...cred ca nu le-ai facut publice.Hai,ca abia astept sa-l vad pe Albert...Ma bucur ca e cuminte si te lasa si sa te odihnesti!
Carmen: distractie placuta la botez,sa iasa frumos si sa ne pui si noua poze!
Mikishor, Andra:
Nusy