*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Liana, nu pot sa cred... nu pot sa accept ... De ce se intampla astfel de drame?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

felcia nu vom gasi raspuns niciodata..poate ca asa a vrut DD..poate ca...poate ca...nu o sa stim niciodata pt ca asta e viata!!important este sa mergem inainteee!!!te puppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Liana:

Ioana: da, se apropie...dau de baut,cum sa nu????Stai sa vina ziua!!!

Copilutzu:

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Ioana, multumesc ca nu m-ai uitat. Si eu te pup.
Liana, imi pare nespus de rau. Chiar nu mai am cuvinte. Dar, pana la urma vezi cum e, suntem neputincioase. Facem ce depinde de noi, ne luptam, alergam pe la doctori, dar copilasii nostri se vor naste numai daca si cand va vrea Dumnezeu. Este motivul pentru care eu am si incetat sa mai fiu asa indarjita.M-am straduit din rasputeri sa imi gasesc si altfel rostul in viata, sa gasesc o mie de alte motive pentru care m-as putea bucura. Sper sa ai multa putere si sa treci peste asta. Stiu ca trebuie sa iti fie tare greu.
Fetelor,va pup. Plec pentru cateva zile in Spania. Ne"revedem" la intoarcere.
PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

piticut drum bun..te pupp..io am putere destula..doar sunt o luptatoarenu renunt..
nusy vreau sa te vaz asa ca de nu scot

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Piticul cum sa te uit iubita! Distractie placuta in Spania!
Liana30 dulci pentru o fata dulce!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Liana: E bine acum???? Nu mai scoti , da?

Piticul: drum bun, distractie placuta!

Mikishor: multumesc pentru mesaj, mi l-a citit hotomanu'. Eu eram la injectat,apoi am facut baie si n-am mai intrat pe mess.

Ma pregatesc acum sa plec la Bucuresti. La ora 13.30 am eco.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy sa vii cu vesti bune
Liana ma bucur ca te vad optimista. Imi cer scuze pt ca nu am putut sta prea mult cu tine la spital dar am fost sunata ca-mi veneau cei cu mob de buc . Am fost cam mutulica la spital pt ca ma depasise situatia. Mi-a placut f mult de Zuza , parca era o papusica. Te pup si te imbratisez.
Ioana succes la urmatoarea IA.
Piticu plimbare frumoasa si sa vii cu vesti bune. Poate uiti ibricul pe acolo.
Andra pupici pt optimista.
Zisa Cami felicitari pt telul atins.
Carmen 94 2 pupici pt voi. Sa-ti traiasca baietelul care e o dulceata. Acum sa-i faci o surioara.
Avaloane pe unde umbli? Inca mai esti exhibitionista? Am vb cu Pisix si vrea sa demareze si ea proiectul FIV. Poate vb intr-o seara.
Aurica deja te inhibi? Care e echipa ta? BM-Cocei?
Mirela1 mai pufai? Ce planuri mai ai?
Pup toate fetele optimiste . Eu mi-am atins telul , am ajuns la 58 kg (1,70m). M-am facut gagica misto pt vacanta de peste hotare. Mai imi tb banutii si tzop peste granita. Cred ca la sf lui mai fac asta. Dupa aceea demarez proiectul bb .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Ha ha Mikishor, da, inca mai pufai. Da' sper sa le las pana la toamna. Proiecte... ce sa zic, astept si eu sa-mi vina un CM normal, sa fac niste analize de z 2, sa ma monitorizez ca la ultima eco n-a acut ce sa monitorizeze si in septembrie FIV-ul 2.
Tu sa ai o vacanta placuta si sa vii cu forte proaspete.
Nusy sper ca vii cu vesti bune azi.
Liana
Cami, tu ce tel ai atins?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

liana30

gabi

37+

Mergi la inceput