*** Aspirante optimiste peste 35 ani - (10) ***
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Miki-Miki multumesc mult de urari!
Bubulina1 ce bucurie!! Te-ai intors iubita??? Ma bucur ca esti din nou pe baricade si daca tot ne spui asta, prin ce zi esti, ca sa stim cum stai?Ti-am trimis un PM, abia astept sa ne conversam la
Nucutza merci iubita!
...cu drag Ioana
nusy spune:
Bubulina, inca o data iti spun: bine ai revenit! Si spor la " treaba"!
Copilutzu: sa stii ca exact la tine m-am gandit cand am scris chestia despre toxo,caci stiam de Perlutza. Analizele,daca te tii de ele,cred ca in maxim o luna le faci.Eu le-am facut treptat(din cauza de money),unele n-au iesit bine si a trebuit sa iau tratament si sa le repet,asa ca la mine au durat cam 2 luni intregi.
Andra: am primit mesajul tau.Te rog,fii optimista,lupta!Eu iti tin pumnii sa reusesti.
Mikishor: multi.
Ioana: pai atunci sper sa-mi poarte noroc ziua ta.
Si a-propos de zile de nastere: La Multi Ani!!!!! si multa sanatate si bucurii pentru Gabiu!!!!!!( care a implinit ieri o frumoasa varsta). Sa fii o mamica fericita!
Nusy
lilianaFi spune:
Avalonce faci,ai facut laparo?unde esti nu te gasesc pe nicaieri....
IOANAtugs Mirela1.
NUMAI BINE TUTUROR...!!!!
Liana30 spune:
bubulinooooo bun venit..si la luptaaaaa ..tot inainteee..sper ca vazusi ca le purtai noroc fetelor carora le pusai ceva la pachetasa ca baga tareee si cand e cazu anunta'ma ca trimit sticla sa bei dupa mine
"La multi ani gabiu!!"
Ioanaaaa sa fii cumintee sa nu te prin in bucatarie langa foc ca te bat,,,ii purtai noroc si lui pussiasa ca tu urmeziii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
Ioanatugs spune:
GABIU LA MULTI ANI IUBITA!!
Lianooo sa dea Domnul sa fie cum spui tu iubita! Sunt cuminte stau doar la calculator(e bine??) si nici teste nu fac pina dupa Paste!(sper sa pot)
LilianaFi felicitari iubita pentru ovocite!
...cu drag Ioana
Mirela_1 spune:
Fetelor va multumesc la toate pentru sustinere. In septembrie o iau de la capat.
Liliana, sa de Domnul sa se prinda embrionasii.
aurel_cris spune:
Buna dragele mele am mai aparut si eu dupa o pauza de citeva zile in care nu am putut sa citesc pe forum.Sa va mai spun cite ceva si despre mine,dupa ce imi vine CM luna asta incep si eu FIV-ul protocolul lung.Acum vreau sa va intreb cum pot sa imi procur si eu acest progesteron injectabil???Ma luminati si pe mine va rog mult???
Acum ma pun sa citesc si eu din urma ca nu mai stiu nimic din ce sa intimplat pe aici.
la toate pustoicele
gabiu spune:
nusy, ioanatugs, multumesc de urari si va doresc sa reusiti cat mai curand sa ramaneti gravidute.
nusy ma bucur ca toate analizele sunt ok, acum ai unda verde. Bafta multa
Fetelor, nu va pierdeti speranta, zile fertile va doresc
gabi
33+
miki-miki spune:
Gabiu Cu intraziere un buchet de flori si un calduros "La multi ani!"
ai deja 33 saptamani? Parca ieri te-am felicitat . Nu-mi vine sa cred.
Miki
miki-miki spune:
Ce fac fetele mele? Cred ca bucataritzi de zor sau mai dat pt ultima data cu aspiratorul .
Eu va pup pe toate si va urez "PASTE FERICIT !" de acum pt ca o sa plec din localitate.
Miki