Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Zeno nu e mult 3 luni la rand, de fapt asa se si recomanda mai ales ca tu ai endometru ' beton'. Dar poate ar fi mai bine sa-l intrebi chiar pe Tutu?
Alexelada da si io tot Tudor, al doilea nume nu stiu, il las pe sot sa-l aleaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetele....am 3 zile deja fara...yeeeessss!!!! Si trag tare ca sunt cam z 13...si cum nu mai fumez, imi fac alte ocupatii...sotul meu a zis ca i s-a intors nevasta, cum era la inceput...ca o cam pierduse pe drum...
Sincera sa fiu, nici nu ma mai stresez f. tare cu calcule si asteptari, ce-o fi, o fi...ca si daca numar si astept, iar cad in butoi. Deci, reteta: in loc de TUTUNaru, rabdare si .
Hai, ca va pupic pe toate, dragutele, noapte buna si week-end placut, ca maine nu stiu daca am timp sa intru.Sau....cine stie?

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Buna seara fetelor!
Citesc din urma si revin.
Alexia nu am reusit sa dau de Ramona, cred k ma voi duce fara programare. Mai incerc maine odata totusi,cred.
Iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bravo, Vali ! Super reteta! Sa vezi daca are efect, cum se lasa toate fetele de TUTUNaru! Si vor da faliment TUTUngeriile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mey fetelor, ce are site-ul lu' Tutu? Sper in fiecare zi ca se repara si tot nimic. Am zis au ca ma las de TUTUn dar nici in halu' asta

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Alexia si Alexela , mame de Alexandrii, dar daca aveti fete ce nume le puneti?

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Feli, Zeno...pe langa dr. TUTUNaru, mai am o verisoara pe care o cheama TUTUNea (ca pe mama mea, cand era fata!!!!),la parterul blocului am o multime de TUTUNgerii (chioscuri si alte magazinute pline oki cu tigari.
Si mai am si un sot fumacios, care nu vrea deloc sa se las (dar il tin ocupat, sa fumeze mai putin).
Hai, ca va zisesem noapte buna, si tot nu ma potolesc.
Pup toate TUTUNicile mele dragi!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Zeno, eu am spus deja: Petra Alessia!!!
Tu?

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns break_fast9 spune:

Alexela iti tin pumnii tare!!!
Merdan poate e sarcina daca creste temperatura!

Mergi la inceput

Maria Anastasia

Merdan, sper ca esti mai bine.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput