Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana eu m-am gandit cand i-am scris mesajul Valentinei exact asa si chiar am vrut sa pun cu rosu asa: tutun,dar am fugit la bucatarie ca mi se adrea mancarea

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Iyoana iaca raspund la intrebare: multumesc, nasol!
Petele de marti si miercuri au disparut ieri si nici azi nik',dureri de burta muuult mai usoare ieri si azi, si surprise azi dimineata temp, crescuse la 36.9, ieri n-am mai luat-o ca am zis ca-mi vin rusii si acum sunt si mai in ceata decat eram: adica mie trebuie sa-mi vina si-mi creste temp.?
Nu mai inteleg nimic,eram eu dereglata si inainte dar parca nici chiar asa,imi vine sa ma duc la T sa-mi puna la loc aderente,chisturi si ce-a mai gasit pe-acolo ca parca functionam mai bine cu ele(glumesc desigur).
Oricum mi-am mai revenit cu pisicu' cat de cat(ooof ca numai cu asta nu stateam prost).

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor,
am facut testul... o singura I... foarte nasol!!!
Acum chiar ca nu mai inteleg ce se intampla!
La analize nu m-am mai dus dimineata, pt ca nu mi-a mai curs deloc... Daca cumva incepe azi, o sa merg maine, ca oricum ma duc cu sotul la spermograma si spermocultura...
Ce se intampla, oare!?!??!
I s-a mai intamplat vreuneia asa ceva?!?!!
Va rog mult, dati-mi un sfat... Si multumesc pt incurajari!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Alexelanu te stresa,daca nu iti vine mai faci un test peste 2 zile...
Ylincapt histeroscopie chiar dr.T.m-a indrumat(din lipsa de histeroscop la Elias)sa fac cu dr.IonIonut de la sp.Giulesti

Mergi la inceput

Incerc sa nu ma stresez. Acum ma apuc sa fac curat prin casa, asa, ca sa imi tin mintea ocupata... si dup-aia o sa mai vad. Trebuie sa merg sa ii cumpar sotului pasta de dinti homeopata, dup-aia sa mai iau una alta pentru acasa... Asa ca am la ce sa ma gandesc!
Oricum vreau sa fiu optimista, ceva, ceva, tot o sa se intample pana la urma. Si chiar daca imi vin uratzii, oricum e bine, ca pot sa imi fac analizele, ca o sa ajung din nou la monitorizari... Asa ca tot raul e spre bine! Sigur ca as prefera sa nu vina, dar... Ce-o vrea Dumnezeu!
Voi ce planuri aveti pt week-end?
Maine vine cineva la IDS?
Va pupik!

Alexela

Mergi la inceput

Fetele,
sa va mai spun ceva. Acum m-am apucat de curatenie si am vrut sa arunc cutia de la test si evident m-am mai uitat o data la el... Si a doua I era si ea acolo, dar mai stearsa... Eu cred ca nu are cum sa fie , pt ca a trecut destul de cand am facut testul... Voi ce ziceti?
Hai ca v-am stresat de tot si pe voi!
Iertati-ma, va rog, dar ma linistesc cand vb cu voi si stiu ca aici gasesc mereu pe cineva care ma intelege si ma sprijina.

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Alexela, ar trebui sa astepti pana maine si sa-ti faci betaHCG, e cel mai sigur...cate zile de intarziere ai?Petele pot sa fie si de la implantare. Doamne-ajuta sa fie cu ochisori! Incearca sa nu te fortezi cu curatenie si alte lucruri grele, mai bine fa ceva mai usor, pana esti sigura.
Pupici si-ti tin pumnii!

Editez: cred ca am incurcat petele lui Merdan cu liniutele Alexelei...oricum, faza cu testul de sange e valabila pt. ambele...si pumnii stransi la fel!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marusea spune:

Alexela, eu sunt alaturi de tine. Stiu prin ce treci pentru ca si eu sunt intr-o dilema asemanatoare.Cred ca totul va fi OK. Mai fa un test maine dimineata caci eu asa voi face.Poate vom fi amandoua mamici de martisor.
Va pup.

Mergi la inceput

Sigur nu pot spune cate zile de intarziere am, pt ca am avut niste dereglari din decembrie incoace, adica lipsa CM de 2 luni... Deci si asta ma incurca...
Ooofff, ce grea e asteptarea asta!
Acum, cu , iti dai seama ca nu mai am nici un spor. Am sters biroul de praf de vreo 10 ori pana acum

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Alexelapana faci beta hCG(maine dimineata)pune-ti in seara asta ovule cu utrogestan si incepe sa iei acum magne b6:4/zi.....totusi pare sarcina,,,,chiar daca a doua liniuta a aparut mai tirziu....se vede.....

Mergi la inceput