Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

n-a fost sa fie...
Adica din ce mi-am dat seama, din ce mi-a citit sotul, valoarea e 11, si la valoarea fiziologica normala, sau cum se cheama aia, scrie 0-5... El, saracul, m-a sunat fericit, ca a rezut ca inseamna ca am maxim 5 saptamani...
Eu cred ca asta inseamna ca nu sunt , dar poate cineva sa imi explice mai pe larg??!?!?!
Nu-i nimic, o luam de la capat, daca n-a vrut Doamne-Doamne acum... Dar ce sa fi fost, totusi, cu alea doua II, pe doua teste??!!!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alexela, suna-l pe tutu si intreaba-l ce e cu valoarea asta, ca nu e nici buna, nici proasta. Hai, nu mai sta, suna-l!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Ia uite aici: http://www.bobrow.net/kimberly/birth/hcglevels.html. Valoarea ta corespunde unei sarcini de 12-14 zile de la conceptie
In ce zi esti DPO? sau in ce zi a CM esti? Scrie clar: nonpregnant levels (<5) Asa ca bucura-te!!!!

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zeno, l-am sunat, a raspuns Ramona (cah), zice ca el nu poate vorbi, pt ca e foarte ocupat cu consultatiile... O sa mai incerc mai tarziu!
As vrea sa ma bucur, dar mai bine stau asa... si astept!
Intru acum sa vad ce scrie pe link-ul pe care mi l-ai trimis.
Pup!

Alexela

Mergi la inceput

Daca raspunde tot Ramona zi-i despre ce e vorba, sa il intrebe, ca doar nu e un moft ce ii ceri tu.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Am citit. Ai si tu dreptate.
Nu stiu in a cata zi DPO sunt, pur si simplu pt ca la eco nu s-a vazut dc am ovulat, iar CM a fost neregulat luna trecuta. Astazi as fi in Z40, deci... In legatura cu ovulatia, eu nu speram ca s-ar putea intampla ceva, in sensul ca sa raman , dar am citit aici, pe forum, ca unora li s-a intamplat. Si de-aia mi-am facut sperante... Nu stiu ce sa cred, efectiv! Acum va dati seama, ca dintr-o data nu mai am nici un fel de presentiment, sau simptom, mi se pare ca mi-am facut iluzii degeaba. O sa merg dimineata, maine, la Elias. Aveti idee dc il gasesc pe Tutu acolo?

Alexela

Mergi la inceput

Tutu e maine dimineata la Elias, la colposcopie. Dar pana atunci suna-l din nou si zi-i femeii aleia despre ce e vorba!!! Ca doar nu o sa stai pana maine asa!

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Am sunat. Mi-a zis ca daca la teste a doua I a iesit stearsa de fiecare data si daca valoarea e asa mica la bhcg, sigur nu sunt. Mi-a zis sa merg la o ecografie, sa vada, totusi. O sa incerc sa merg maine!

Alexela

Mergi la inceput

Du-te neaparat! Ti-a zis ea sau asa i-a zis el sa iti zica?

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

De vb efectiv, a vb ea, dar eu il auzeam pe el, pe fundal. Dar de ce, chiar ASA e?!?!??! Ar fi in stare sa minta in situatii din astea?!?!?

Alexela

Mergi la inceput