Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Alexelanu te mai stresa degeaba,in moment ce se vede si a doua liniuta,esti clar gravida,a doua liniuta e mai slaba pt ca si sarcina e micuta.....dar tu esti gravida....da-i micutului papica(utrogestan,magneb6,acid folic)si liniste.....felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/picasso_alex_8/album?.dir=/ed59scd

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alexela esti o ticaloasa!
Pai omul vine sa te pupe si tu-i razi in...gura?Face declaratii cu buchetul de rigoare si tu te faci ca.. ploua?
Foarte frumosi!Ehee sa vedem peste 9 luni ce-o fi iesit din 2 ca voi, o smecherita ca mama sau un romantic ca tata?
Eu ma bag la pat ca-i frig.Noapte buna!Fiti cuminti, adica fara nelinisti interioare.E valabil pentru toate!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Nu sunt o ticaloasa... Asa era regia... Adica asa ne-a pus fotograful sa stam!!!
Somn usor!
Hai ca daca am chef, poate va pun cateva si din luna de miere!
Pup!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Alexela, daca a iesit a doua liniuta, sigur e de bine. Este mai slaba pentru ca, asa cum zicea si lilianaFi, sarcina este foarte mica si poate si pentru ca nu ai facut testul cu urina de dimineata. Stai linistita si nu te stresa! Felicitari, mamico! Super pozele de la nunta.

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/picasso_alex_8/album?.dir=/1f80scd

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Alexela, fata frumoasa, nu te mai stresa atat ca nu face bine la BB. Testul de sarcina eu stiu ca se pozitiveaza la o zi intarziere a CM. Tu in ce zi esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata buna fetelor!
Alexela e graviduta!!!!Wow ce frumos!!!Eu TE FELICIT de pe acum,cel mai bine fa-ti bchg si astfel misterul va fi elucidat!Si tot de pe acum iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!
Frumoase pozele!

Nicoletu ai poza cu Lady DI....ce frumos...odihneasca-se in pace...!

Dumineca frumoasa TUTUror TUTUNicilor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexela cu siguranta esti -duta.Stai linistita in patut si maine dimineata fuguta la IDS.Frumoase poze,unde ati facut luna de miere? Din poze mi-am dat seama k te-am vazut intr-o dimineata de duminica(4 martie) la T la cab, tu cu sotul ati fost primii, erati la usa, dr nu venise.Cand am intrat noi in curte, numai era nimeni in afara de voi.

Tutunici va doresc o duminica frumoasa si insorita si cate o pt fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Alexia ti-ai facut programare pt 30 martie? Ieri m-am luat cu treaba si cand mi-am adus aminte era deja ora 20?

Mergi la inceput