Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)
Raspunsuri - Pagina 10

Nicole31 spune:
Alexela, simptomele tale sunt de graviduta clar! Fugi si fa un BetaHCG, asculta-le pe fete, ca stiu ele mai bine! Te si iti tin pumnii !
Zeno, stiu ca Tutu nu recomanda stimulare mai mult de 2 luni consecutiv pentru ca se subtiaza endometrul.
vali delide, bravo tie, fata hotarata si puternica!

Zenobia spune:
Nicole, la ultima stimulare am avut un endometru beton si am auzit ca Tutu recomanda doua luni de stimulare doar celor care au probleme cu endometrul. Cred ca cel mai bine ar fi sa il intreb pe el. Tu ce mai faci?
Liliana,
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

break_fast9 spune:
Multumesc Liliana....oricum cred ca nu ar iesi nimic...e vorba de acum fiindca sunt tare racita!

Nicole31 spune:
Zeno, bantui pe site-urile in engleza dupa info despre endo, diphe si cetrorelix. Si nu prea imi place ce citesc...

Zenobia spune:
Pai da.... e fff nasol. Eu nu fac nici sa ma tai! Mai bine m-as mai opera o data in caz ca ar reaparea, Doamne fereste!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Alexela spune:
Fetele , cred ca o sa innebunesc... Am mai facut un test, de data asta am gasit clear blue si la asta cea de-a doua I e si mai slaba, adica aproape imperceptibila... Nu stiu ce sa mai cred!!!!!!!!!
Mai bine ma chinuiam dimineata sa ma dau jos din pat si mergeam la IDS, ca oricum sotul a fost la analizele acelea placute ... si scapam de stres... Sunt obosita in continuare, am coborat pana la un magazin aici, jos la mine, am vazut portocale si am simtit ca mor daca nu beau in momentul ala un fresh... Dar testul nu prea confirma... Chiar asa sa fie, e normal sa iasa asa estompata a doua I?!?!!?
Ooofff, va pe toate!
Luni la prima ora sunt la IDS.
Si dup-aia il sun pe Tutu, sa vad cum pot ajunge si la el, ca eu luni lucrez pana la ora 23...
Hai, astept sfaturi din nou, va tuc pe toate!
Alexela

lucialu spune:
Alexela in a cata zi spuneai ca esti?a doua liniuta iese f. slaba, daca este mult prea devreme, chiar si la 4 saptamani se mai intampla.Nu te mai fierbe, testul l-ai mai facut si seara si poate mult prea devreme.Mai fa unul maine dimineata cu prima urina.si incearca sa nu ramai singura.Am inteles ca iti vajaia capul, sa nu lesini cumva.Unul din simptome poate fi starea de ameteli, apoi supermirosul de care pomeneai.In nici un caz sa nu circuli singura pe strada.Stai calma!!!Nu rezolvi nimic asa, din contra.ai grija de tine.Daca ti-ar fi iesit doar o linie aveai un semn de intrebare, dar asa!Hai ca mai sunt pe aici.e meci si n-am concurenta.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...

ralu_t spune:
Alexela ca sa-ti zic, eu in locul tau cred ca ma taram pe burta ca sa ajung la analize, glumesc, in fine, nici nu stiu cat de rau ti-o fi fost draga de tine, si nici nu e musai sa fii o nebuna exaltata si foooarte impulsiva ca mine
sfatul meu, pt ca tot ai cerut sfaturi, e sa lasi testele, sa petreci un we (ce a mai ramas din el) placut cu sotzul, iesiti la o plimbare, un film, o cina romantica, lucruri care sa-ti ia gandul de la bebe, cel putin pana luni cand poti face ceva.
ralu
http://community.webshots.com/user/ralu_tempea

Alexela spune:
Lucialu, daca as calcula CM la durata normala de 28-30 de zile, as fi cam in a 10-12-a zi... Dar m-am hotarat! Teste nu mai fac cat oi trai, adica nu d'astea pt acasa... Ca oricum uite acum chiar nu rezolv nimic! Nu stau singura, e sotul cu mine... Asa ca sunt bine pazita...
Asa am vrut si eu, cand l-am cumparat, am vrut sa il tin pana maine, dar nu am mai avut rabdare... Acum ce-o fi, o fi... Cu Dumnezeu inainte!
Voi ce program aveti pe we, dragi tutunici?
Alexela

lucialu spune:
Fooooarte bine faci!Calm, ca daca e sa fie oricum ar trebui sa fie deja cu tine.
Program?:talk,talk,talk sau cioc cioc tastele, cu fetele.
Daca nu sunteti vorbaretze ma bag la niste desne animate ca n-am mai vazut de mult si chiar am pofta sa ma relaxez si sa rad.
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...