Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
carpatina spune:
Danielle, fruntea sus! Ma gandesc la tine, nu te lasa coplesita, o sa fie bine! 
11+
Vestea noastra!
Happiness_4_us spune:
Danielle
!
Sunt alaturi de tine si iti tin pumnii sa se opreasca sangerarea.
Parca nu se mai termina problemele astea din ultimul timp de la odiseea noastra.![]()
Curaj, Dani, o sa fie totul bine, o sa vezi!

Nana,
15+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Danielle, va fi bine si la tine. Multe femei au sangerari in primul trimestru de sarcina fara sa reprezinte nimic patologic. Stai cuminte pana maine la eco si apoi vei vedea de la ce se trage si care este calea de urmat. Stai in patut, nu face nici un efort si incearca sa-ti tii firea. Hai sa incercam fim optimiste toate, macar sa le facem bine copilasilor prin atitudinea pozitiva. Din pacate se pare ca in zilele noastre e din ce in ce mai greu sa ramai gravida si sa duci o sarcina la final. Nu stiu de ce am devenit atat de sensibile, probbil stresul, alimentatia. Dar noi vom ajunge toate la final de odisee, sunt sigura!
si bafta multa!!!
Roxana, stiu ca ai glumit. Dar chiar ca sunt curioasa la altii, mai putin la mine si asta nu-mi explic. Si de nume sunt curioasa sa aflu ce veti pune. Hi, hi, hi.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
cecilia L spune:
Ale, ma bucur ca te-ai linistit un pic, este un pas inainte.Stai cumintica, maine o sa fie totul ok. Ma rog la DD pentru tine si bebe-ul tau. Astept vesti foarte bune de la tine.
Danielle ai grija de tine, stai cuminte in pat cu o perna sub fund. Si eu am avut niste scurgeri maronii la inceputul sarcinii, e drept ca aveam 6 sapt, dr mea mi-a dat utrogestan 3/zi intravaginal, si am stat cuminte in pat o saptamana, chiar daca dupa 3 zile de la inceperea tratamentului s-a oprit.Eu stiam ca ininte de a ramane insarcinata aveam progesteronul mic.
Eu inainte de a ramane insarcinata faceam monitorizare, si injecti cu pregnyl.Pregnylul contine progesteron. Va intreb de ce ar influenta pregnylul TT????????????
AAAAAAAAA nu v-am zis, am fost la medicul de familie azi sa-mi prelungeasca concediul medical, ea mi-a spus sa merg, saptamana trecuta cand a fost tare draguta. Nu pot sa va explic ce scandal mi-a facut.........m-a enervat si nu i-am dat nimic.Sper sa se calmeze directoarea mea si sa nu mai am neoie de medical............
Bun venit noilor 
Sanatate si pupici pe burtici
cecilia
Roxana_G spune:
Cecilia, da-o incolo de directoare, nu te mai stresa cu ea.
Danielle, sper sa auzim numai de bine, stai linistita si tine-ne la curent. Noi suntem alaturi de tine si tinem pumnii sa fie totul bine.
Ma tot gandesc la TN aia, daca imi zicea si mie sa fac eco mai devreme, insa mie mi-a zis 12-14 sapt si ca e mai bine spre sfarsit ca sa o folosim la TT. Uite asa plecam si eu cu o valoare mai mica si nu imi mai faceam naibii nici o grija. Apropos, nu am mai apucat sa postez inainte sa plec de la birou ca intarziam la gradi sa iau fata, insa a iesit si ultimul TT, al2lea de la CMU tot prost. Sincer nici nu m-am mai necajit, deja mi se pare amuzant. Sa vad maine la medic ce si cum.
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Ma tot gandesc la TN aia, daca imi zicea si mie sa fac eco mai devreme, insa mie mi-a zis 12-14 sapt si ca e mai bine spre sfarsit ca sa o folosim la TT. Uite asa plecam si eu cu o valoare mai mica si nu imi mai faceam naibii nici o grija.
Pai mai Roxana.. valoare TN iti iesise bine... daca nu faceai TT-ul nici nu te-ai fi gandit acum la TN... Si doctorul tau a zis TT fara sa stie cat e TN-ul... asa ca, draguta mea, scoate-ti din cap gandul ca ceva e in neregula...

11+
Vestea noastra!
Alé spune:
buna, fetele.
am dormit putin si acum sint ceva mai linistita... sa zicem
intre timp am cercetat pe la prietene cum e cu cerclaju, cica doare dupaia fro doo zile si de durere, nu prea poti sa faci pp, dapai altceva...
m-am informat cum e cu eliasu, oe unde se intra, unde il gasesc pe doctor, etc, ca n-am fost niciodata si nu-s in stare de orbecait pe coridoare.
teodora,
... nu-s neparat modesta... asa m-am simtit io, ca ratusca cea urita. acu 2 sapt eram si io asa bibelou ca tine. cit despre tutu, ai idee ce spunea? ma gindesc ca ori vb cu iosup, ori isi anunta rezidentii ca vine o belea maine.
sabina,
si au dreptate fetele, nu-i mai zice baiatului anastasia. daca e sa fie fata, ii zici de joi incolo. orice ar fi, multumesc de imbratisare.
Rox, 
oricum, multumesc tututor fetelor ca v-ati gindit la mine si la bebic. e mare lucru si eu chiar cred in energia pozitiva a grupului (am io o teorie). daca ma opreste maine la spital, o s=o rog pe sora-mea sa scrie ea ce si cum.
danielle,bafta la eco si nu te uita la belele d'astea ca mine
Sper sa fii bine si sa vii cu vesti bune.
ma retrag. mi-a luat o ora sa scriu mesaju, ca stau intr-o rina, cu piciorele in sus si scriu cu o singura mina. 
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Happiness_4_us spune:
Alé, bafta maine si te asteptam cu vesti bune!
Nana,
15+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
va multumesc din suflet fetelor 

am sosit de la scan.totul pare bine,nu pot sa isi dea seama de unde sangerarile! in fine... bebe e bine si avea activitate cardiaca.asta ma bucurat cel mai tare ca am inceput sa plang,misca si totul parea bine cu el.in continuare mi-au dat sa iau paracetamol,dar am zis ca nu pun gura pe nimic.trebe sa imi ajunga pastilutele NO-SPA pe care mi le-a pus mama si o sa le iau.mi-au mai zis ca sangerarile pot aparea cand bebe isi formeaza oasele dar e prea devreme ptr. asta!
mi-am cancelat programarea ptr. SD si a zis ca asta e o pierdere de timp,daca vreau sa imi fac testul.in foarte putine cazuri iese analizele corect si iti da numai batai de cap si suparari.asta e ptr roxana sa nu mai stea amagita si suparata.
inca o data va pup si va multumesc ptr incurajari
danielle
14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Carpatina, ai mare dreptate, nici nu m-as fi gandit la pliul ala daca nu era vorba sa refac testul.
Danielle,
. Ma bucur ca nu e ceva grav la tine. Si multumesc de raspuns.
Pe mine ma bumbaceste BB la greu, e f activ. Nu cred ca i-a placut traficul pe drum ca a tot protestat si vad ca si acum mai bombane. Alexandra cica ma coafeaza si mi-a incurcat un pieptan in par de a fost nevoie sa rup parte din suvita. Uite asa cu copiii astia.
Rox
17+si Alexandra Maria
(10.02.2004)