Mamici de septembrie - octombrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
Pinacolada spune:
AleAbia asteptam vesti de la tine...
Poate ar fi cel mai bine sa stai intr-un spital pana cand situatia revine sub control? Ma gandesc, ca acolo e altceva, decat acasa...
Trebuie sa se rezolve, o sa vezi!!
Roxana G -imi pare bine ca te-ai mai linistit, masina ..:) se repara ! Am ajuns si eu la BE, dar abia duminica, era o aglomeratieeeeeeeeeee.Sotul meu era incarcat de tot felul de pungi si pungulita, iar eu mergeam ca o printesa doar cu geanta in mana:)))
I-am luat lui Luca niste tricouri dragute pt la vara, jucarii, etc, iar mie mi-am luat o camasa de noapte pt alaptat tare draguta, roz bineinteles!
In rest, cum v-ati aobisnuit cu noua ora; nu stiu cum a fost pt voi azi-dimineata, dar pt mine a fost horrorrrrrrrrr.........
Plecati undeva de 1 MAI?
pupici la mamici si burtici!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
Mada28 spune:
Fetelor cum se face echo la Iosup endovaginal sau normal?Ma refer la echo 4D urmata de triplu test? Si mai am o intrebare ma pot duce la Iosup cu un CD sau un stick sa-mi intregistreze echografia?
Mentionez ca merg la Fortis la Iosup
O graviduta de 14 sapt
Alé spune:
Hello.
Ma duc la 11 la cabinet. L-am sunat pe Tutunaru de dimineata si asa mi-a zis sa vin. Io speram sa ma cheme atunci (era fro 8), ca daca e ceva, sa ramin la spital...
Am avut o noapte cumplita, am ajuns sa nu mai pot sa dorm aproape deloc... Doamne, nu ma recunosc. Ce-oi avea de-s asa pierduta cu firea?
Acu, dupa bocetu' matinal, parca sint ceva mai bine... Curge singe, dar intr-un fel ma bucur, ca daca nu curge, zice bietu om ca-s nebuna si ca n-am nimic.
Mi-e o frica de nu va spun... nu mi-e groaza decit de faptul ca o sa-mi spuna ca bb a murit si ca voi fi nevoita sa trec prin ce-am trecut anul trecut. Asta ma dispera.
Hai ca ma pregatesc sa plec. Va pup si sper sa vin cu vesti bune. 
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
tomasa spune:
Ale, sa auzim de bine!!!
Iti tin pumnii stransi si te asteptam cu vesti BUNE!
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
12+
andrruzza spune:
Ale, te asteptam cu vesti bune! Doamne ajuta sa fie totul in regula!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Pinacolada spune:
Ale tinem pumnii..................sa dea DD sa fiti bine amandoi!
mada28- la iossup -ecografie normala
emotii mari.nu? va fi bine, iar el e un tip super ok si sufletist!
pupici la fete
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si bb 2 in burtica
myral spune:
Ale trebuie sa fie bine! Incearca sa nu te mai gandesti la ce s-a intamplat data trecuta desi banuiesc ca e greu.Danielle stai si tu linistita ca se mai poate intampla sa sangerezi fara sa fie probleme dar dute neaparat la eco ca acolo se vede cel mai bine.Fetele sa veniti amandoua optimiste si cu vesti bune!Ale daca iti recomanda internarea nu sta pe ganduri pt ca probabil asa e cel mai bine pt bebe.Myral
16+
Sabina spune:
'neata.
Ale, iti tin pumnii si ma gandesc la tine!!

eu m-am dus pana la urma sa fac triplu test, dar, paradoxal, am un sentiment de liniste, deocamdata nu ma streseaza deloc .
Sper sa fie bine si gata. Oricum, am mai discutat si cu sotul meu si pana la urma am ajuns la concluzia ca TT e o mare tampenie, pt ca noi masuri invazive contra bebelusului din burtica nu vom lua niciodata )(amnio, nastere provocata in caz de boli etc)
sincer, l-am facut pt ca n-am curaj sa enervez doctorul, atata.![]()
Sotul meu era cat pe-aci sa nici nu ma mai lase sa ma duc.Bani aruncati, efectiv, imi pare rau ca n-am "curajul opiniunii"
mada28, se face eco normala, nu stiu cu cd/dvd stick, ca eu abia joi ma duc.
Tomasa, cum mai esti?
Danielle? Roxana?
va urez o saptamana foarte buna, gravidutele mele.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.