Mamici de iulie-august 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

estecri eu am hepatita cronica b pe care am monitorizat-o ff bine zic eu.din cauza analizelor mele am fost la szeged si la hepatolog si am primit raspunsuri mai mult decat acceptabile(plus ca dr la sunat si pe decanul facultatii de medicina din szeged ca sa avem cat mai multe pareri).din pacate la noi se renunta fff usor la laptat si zbang cezariana.nu e chiar asa.se fac niste analize de urmarire a replicarii virusului,dar sunt niste lucruri pe care ar trebui sa le sti.
-virusul nu se transmite prin placenta' deci in timpul sarcinii la bb.
-singura sansa sa ajunga la bb e in timpul nasterii propriu zise,dar sunt si atunci scazute,prin cezariana se reduc aproape la zero.
-daca bb primeste in primele 24 de ore imunoglobulinele specifice si vaccinul este protejat total impotriva virusului si deci ablactarea nu se impune.
morala poti alapta linistita!si eu am auzit aceeasi placa de la ginecologii din ro,tot citeam si mi se parea o aberatie sa nu alaptezi...

alina 22+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ALINA - EXACT !!!!!!!! Sunt de parere cu tine, si mai ales ca se renunta foarte usor la alaptat si nu e bine......
Pentru tine !

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Diana, la multi ani pentru miine! Sa fii sanatoasa si sa ai un bb sanatos si frumos!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Anto si Diana La multi ani!!!

Poza 22 sapt

Mioara 25+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

jadi, ma simt flatata. multumesc pentru sustinere.

andutzy, multumesc pentru gandurile bune. am fost aseara la stomatolog...am scapat partial, ca trebuie sa mai merg sa-mi mai puna pansamente la masea. dar a fost ok.

alina, i-am transmis lui valen salutarile tale.

mada, asta cu concediul e altceva. te poti mulge sa-i lasi lui bb lapte pt cand nu esti acasa, alta solutie nu ai. este adevarat ca laptele de mama muls nu are aceeasi calitate cu cel supt direct de bb, pentru ca se depun anticorpii pe peretii biberonului. dar oricum e mai bun comparativ cu laptele praf. daca poti s-o faci, de ce nu?

apropo de senzatia in timpul alaptatului, si eu mi-am pus deseori intrebarea asta inainte sa am copil. nu va mai ganditi de pe acum, ca veti vedea. nu doare (poate doar in primele zile cand se pot face rani, dar trece repede), iat pielea de la nivelul mamelonului se transforma, in sensul ca scade gradul de sensibilitate si durere.
karligutza, nu gadila.

andicu, multumesc

otim, da, ai dreptate, cazuri sociale sunt o gramada...ti se rupe sufletul...

samurico, ia adu-l pe kenutz pe la noi, ca as vrea sa faca si anya varicela, sa scapam de ea. eu am facut, ea are imunitate f buna acum, asa ca ar fi momentul ideal.

lorina, multumesc.
stai linistita cu dimensiunea burticii, ca nu se coreleaza cu greutatea lui bb, cred ca am mai zis eu pe aici. eu aveam burta mica la prima sarcina si toata lumea ma scotea din minti. vaaai, ce burta mica aveti!!! eu sunt genul "fara burta, dar cu aripioare" si chiar si dupa ce am nascut mi s-a retras burta f bine. insa au ramas muschii hipotoni si din acest motiv acum burta e mai mare decat la prima sarcina. si e firesc sa fie asa.

o sa vezi ca va exploda dintr-o data si la sfarsitul sarcinii toata lumea o sa-ti spuna: vaaai, ce burta mare. eu asa am patit (poti sa te uiti pe adresa comuna in albumul cu burtica cu anya si vei vedea cum eram la inceput si cum ajunsesem la 40 sapt) si anya a fost mare si grasuta.

of, simo, ca-n comunism, vorba ta.

sorina, iti multumesc. dar asta e meseria mea, sa stiu cat mai multe despre copii . daca ai intrebari, te astept. in "direct" sau pe pm.

anto, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa va bucurati de un bebelus cel putin la fel de minunat ca si Victor!

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari.
Va doresc la toate sa aveti sarcini usoare si niste bebei sanatosi si frumosi.

Diana si bebe 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Ne-am intors si noi la apel ca prea am lipsit o zi intreaga ieri! Dupa atata stat in pat si dormit, azi ma simt mai bine. Se pare ca aveam iar dureri de stomac pe care le confundam cu altceva. Asa e cu mamicile incepatoare!
Azi bb a inceput show-ul de pe la 7 de cand s-a trezit tati! Maaamaa dar ce picioare da! Si eu care imi faceam griji ca ieri nu a miscat mai deloc!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anya daca ai vedea cum isi cresc copii ti-ai schimba meseria.

Cum am zis, stau toaaata vara in fata scarii cu bautura, tigari si seminte. Copii se joaca printre ei cu fumul ala de tigara si pe cojile scuipate de ei. Parcul cu leagane e la 50m de camin.

Intr-o seara pe la 12 plangea o fetita de ti se rupea inima, imi venea sa cobor sa o iau la mine sa o culc. Si taica-su: "Daca nu taci din gura te duc in casa la culcare"....ASTA VREA MAI OMULE!

Si asta e doar un exemplu...as scrie pana maine cate am vauzt in 2 ani in caminul asta...

5 zile...

Simona 20+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Irinusha

La multi ani Anto!

Luna, tot am uitat ceva. Tu ce scoica ai? Noi avem de la Cris un Maxi Cosi, care mi s-a parut ok. Nu-i bun? Exista altele mai "drepte"? Noi am vrea sa mergem cu bb-le mic in ro. si ar trebui o scoica buna, de mergem atata cale. Multam de raspus!

PUpici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Fetelor avalansa de munca azi la serviciu!

Am citit doar ultimile doua pagini, mai citesc mai tarziu daca am timp.

Irinusha aceeasi iubita, Maxi Cosi, mi s-a parut cea mai buna datorita pernitei de la spate si pozitiei bebelului aproape pe spate.

Fetelor sper sa mai intru mai tarziu, va pup.

Luna 19 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna burtici, o zi nu va citeste omu' si... gata...pana acum am recuperat.
Va multumesc ptr. urari, incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa am 2 motate.
Am fost si eu la BE si ca si Ioana75 tot ptr copilul mare am luat hainute si sandale si metru de masurat copii de la Disney 50ron dar mertiat e tare frumos si e autocolant, (se cheama investitie la 2 copii). Lui d-soara mica i-am luat doar un bady si o salopetica cu totul dar cu maneci si craci scurti...nu am rezistat.Acum sunt rupta si vreau acasa sa dorm...si cred ca asta o sa si fac imi iau juma' zi concediu de odihna ca nu mai tie, ca ieri m-am invartit 4 ore la BE.
Va pup pe toate.
P.S: Ascultati-o pe mamica de A-uri ca tot ce zice, zice bine de tot, mare noroc ca e cu noi la odisee(O pup dulce).

Vio 23+ si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput