gradinite Crangasi

gradinite Crangasi | Autor: strumfita73

Link direct la acest mesaj

Imi pute ti spune ceva de gardinitele din crangasi.Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

eu stiu de gradi 37, acolo a fost fetita mea cea mare, Maria, insa acum s-a mutat de la P-ta Crangasi undeva pe langa Cehlau si gradi 40, pe Tabla Butii, tot pe langa Ceahlau..am auzit lucruri bune, arata bine, este spatioasa si renovata de curand...altceva...mai intreaba-ma..depinde si ce te intereseaza exact..ptr ce varsta, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Roxana, care din cele 2 e mai buna? Pentru 3 ani si jumatate in septembrie la care sa ma duc? inscrierea e cu pile?multumescDianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gradi 37 e aia din spatele pietei Crangasi? Atunci e renovata anul trecut (daca or fi terminat tot pana acum) A fost si scoala acolo dar a ramas toata cladirea pt gradi. Nu stiu cum sunt educatoarele, eu am avut o experienta neplacuta cu directoarea si nu mi-a mai trebuit am dat copilul in alta parte si sunt extrem de multumita.
Oricum anul trecut pot sa iti spun ca s-a deschis f tarziu, prin noiembrie, pentru ca nu terminasera cu renovatul, nu stiu in ce umezeala si in ce miros au stat copilasii in toamna/iarna.
Gradi de pe Tabla Butii arata f bine, mie mi-a placut cand am fost in vizita, am inteles ca este f aglomerata si ingrijitoarele spuneau atunci ca ar primi doar copiii din zona din jurul gradinitei.
Evident, la noi poti intra la ce gradi vrei in final daca vb cu cine trebuie

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cloreta

Gradi 37 e aia din spatele pietei Crangasi? Atunci e renovata anul trecut (daca or fi terminat tot pana acum) A fost si scoala acolo dar a ramas toata cladirea pt gradi. Nu stiu cum sunt educatoarele, eu am avut o experienta neplacuta cu directoarea si nu mi-a mai trebuit am dat copilul in alta parte si sunt extrem de multumita.
Oricum anul trecut pot sa iti spun ca s-a deschis f tarziu, prin noiembrie, pentru ca nu terminasera cu renovatul, nu stiu in ce umezeala si in ce miros au stat copilasii in toamna/iarna.
Gradi de pe Tabla Butii arata f bine, mie mi-a placut cand am fost in vizita, am inteles ca este f aglomerata si ingrijitoarele spuneau
atunci ca ar primi doar copiii din zona din jurul gradinitei.
Evident, la noi poti intra la ce gradi vrei in final daca vb cu cine trebuie

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Si unde ai dat copilul pana la urma, ma intereseaza si pe mine? Ai spus ca esti ft multumita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Eu il am pe cel mic la gradinita 40. Si cel mare tot acolo a fost.
Foarte multumita sunt. Mancarea e foarte buna, gustoasa si sanatoasa (chiar se pune accent pe asta). Educatoarele sunt de nota 10, cel putin unde am nimerit noi. Gradinita este foarte curata, ii duce la teatru, la circ, se fac o groaza de activitati cu ei, din grupa mijlocie se face engleza, calculator, dans.
Daca sunteti pentru grupa mica v-o recomand pe dna. Alina. Are clasa jos, anul acesta termina seria. La ea a fost baiatul meu cel mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Germina, saru-mana pentru informatii . \Grupa mica suntem.Cum a fost la inscrierea celui mare?Cloreta, asemenea si tie. Ce s-a intamplat cu directoarea si unde ai dat copilul pana la urma?Prin parcurile bucurestene multi spun ca locurile sunt deja ocupate. E cineva care stie sigur acum ca la toamna are copilul inscris la grupa mica?DianaD & Alexandruedit: Germina, tocmai ti-am descoperit blogul si sunt incantata de ce am gasit acolo .

Mergi la inceput