Fara credinta???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by denizel
Aveti grija, am venit! :-)))
Vezi ca izopropilbenzenu' e tot hidrocarbura [/size=1]

Da' ce Paine si Vinul nu sint tot una cu Domnul
Uite pe Titan exista munti de hidrocarburi inghetate care plutesc pe oceane de hidrocarburi lichide .
Asta in caz ca mai vrea cineva sa demonstreze ca e anatomo-fiziologic fezabil sa pliezi o oaie in 0.33mc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Hai mai ca p-aia cu 0,33mc o lamuriram. Are loc oaia, nu-i plinge de mila, poa' sa dea si din picioare.

Altceva.
Xeno, ca te vaz om destept, pliz pliz pliz, arunca-ti un ochi pe aici si zi-ne si noua o parere, o impresie, ceva...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by denizel

Cum adica mai Ramonella?
Zici de fata asta ca "are ceva probleme psihice" fiindca nu crede in ce crezi tu???? Pai daca intampinati cu o asemenea atitudine declaratiile ei, nu ma mir ca face urat.
Si, in afara de asta, un adolescent scapat de sub control, nu este un adolescent ateu. Of, of!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Nuu,Doamne fereste,cum sa cred asa ceva??S-au intamplat mai multe chestii,si din comportamentul ei reiese asta.
Prima chestie care m-a pus pe ganduri,a fost cand si-a bagat lantul care i l-a dat bunica ei pe patul de moarte in amanet,dupa 2 saptamani de la moartea ei.Si a tinut foarte mult la bunica ei.Si tot felul de chestii.
Scuze,poate sunt eu mai ciudata..AA,si niciodata n-am mai vorbit cu ea despre religie..

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Denizelu', de ce sa te socheze articolul???? ...eu cind intilnesc pe undeva mentionarea lu' "col. dr. Emil Strainu, membru al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate" devin brusc extrem de suspicioasa . La fel cind dau peste filmul autopsiei ET-ului de la Roswell. In articolul din Ziua apar ambele, so...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Da' ce Paine si Vinul nu sint tot una cu Domnul

Comentarii:
1. usurel! Din exces de zel, scrii cu majuscule peste tot . A, fiindca in momentu' asta cred ca esti in framantari...ma refeream la paine si vin.
2. ...si de-atatea ori te-am rugat...

quote:
Uite pe Titan exista munti de hidrocarburi inghetate care plutesc pe oceane de hidrocarburi lichide .

Io te cred, da' trebuia sa precizezi dom'le: hidrocarbura solida si izopropilbenzen, ca stii ca-s ingusta la minte :-))

quote:
Asta in caz ca mai vrea cineva sa demonstreze ca e anatomo-fiziologic fezabil sa pliezi o oaie in 0.33mc.

Aici nu ma mai bag. Vorbeste cu Zana!! .

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Ileana, socul il ai atunci cand nu te astepti la ceva :-) Activism, activism, dar dau unii in fandacsie de-a dreptul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ileana, baietii de la Vatican Observatory sint profesionisti remarcabili. Nu doar pentru faptul ca opiniile lor coincid cu cele ale majoritatii oamenilor de stiinta, ci si deoarece sint cel mai devastator argument care poate fi adus impotriva www.answersingenesis.org/" target="_blank">astora

Alin

Mergi la inceput

Ramonella, imi pare rau! Cred ca trebuie sa aveti multa rabdare cu ea. La 14 ani, cred ca nici ea saraca nu stie de ce face majoritatea chestiilor care pe voi va revolta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Ileana, baietii de la Vatican Observatory sint profesionisti remarcabili. Nu doar pentru faptul ca opiniile lor coincid cu cele ale majoritatii oamenilor de stiinta, ci si deoarece sint cel mai devastator argument care poate fi adus impotriva www.answersingenesis.org/" target="_blank">astora

Alin

Ileanaaaaa, sa nu-l creeeezi!!!!!!

Mergi la inceput

...pai tocmai ma pregateam sa scriu ca:
Xeno, si .

...acuma, ce sa zic, Anca, stii si tu...

Mergi la inceput