Paris (intrebare pt.parizience si nu numai)

Paris (intrebare pt.parizience si nu numai) | Autor: Mini

Link direct la acest mesaj

Plec si eu la Paris in curand (pentru prima oara) si am citit pe forum cam tot ce se putea despre preturi, mijloace de transport, obiective de vizitat (stam doar 3 zile, de altfel), etc.

Intrebarea mea ar fi cam ce si de unde se pot cumpara cateva suveniruri pentru cei dragi, la intoacerea acasa?

Pun aceasta intrebare deoarece nu dispunem de prea multi bani si nici de timp de alergat pentru asa ceva.

Va multumesc mult daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

de la orice punct de atractie, din gara, e imposibil sa nu dai de ele. La Turn, la Muzee, etc.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

gasesti suveniruri absolut peste tot, inclusiv la chioscurile cu ziare in zonele foarte turistice, asta daca te intereseaza brelocurile cu turnul Eiffel, globurile cu zapada si magnetii pt frigider. Sunt cam la cativa euro fiecare si e cam aceeasi marfa peste tot.
Daca vrei insa sa aduci ceva mai original, o sa trebuiasca sa cauti un pic mai mult.

calatorie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bani sa ai!
poti negocia cu cei ce sunt cu tunulete in maine pe strada... nu lua de la primul ca te pacalesti.. (ca mine)

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu as evita punctele de atractie turistica mare (acolo preturile sunt aproape duble) si as intra intr-un magazin normal (gen supermarket, dar mai mititel), au si acolo suveniruri si costa mai convenabil.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Daca nu cauti neaparat asa multe si pretentioase, gasesti cam peste tot, cum ziceau si fetele.
Daca vizitezi Sacré-Cœur, e o straduta mica chiar la poalele dealului unde e plin de magazinase cu tot felul de suveniruri.
Daca faci o plimbare pe jos de la Notre Dame la Louvre, pe malul Senei, o sa poti cumpara si de-acolo tot felul de suveniruri.

Vacanta placuta!

- - - - - -
www.datendienst.at" target="_blank">my work
my travel photo blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mini spune:

Sincer, nu ma asteptam la atatea raspunsuri. M-ati ajutat sa-mi formez o parere.
Va multumesc din suflet, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ce mi s-a parut mie frumos cand am fost acolo au fost schitele pe care le gasesti in fata la Sacre Coeur. De fapt sunt peste tot, dar acolo erau preturile cele mai mici.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput