FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 24
sunshine4ever spune:
Dariaioanaxx : incerc sa ma impac cu bromcriptina, ca nu am ce face (am dormit tei ore si m-a si tezit cu starea de rau si de foame insuportabila, ceea ce nu am mai patit-o niciodata) dar incerc sa continui.Si tu l-ai luat?
DM
sunshine4ever spune:
Pussi : sper ca sunteti bine si simbureii tai la fel !!!!!!!!!!!Cumintica in pat asai?
Gabita, voi in ce stadiu ati ajuns? Tot cu analizele? Au iesit ok?
Crinuta : unde esti de nu ami intri?????????????
Va pup pe toate cele in curind aveti intilnire cu Chivu
DM
dariaioanaxx spune:
Magda-dra mea ginecolog mi a dat bromcriptin ca aveam prolact. cu o unitate peste normal,adica am avut o 7,.. si ea a zis ca e normal 6,..dar nu l am luat pt. ca dr.Z a zis ca sunt normale hormonalele;
Pussi, Andicu, Liana- vreau si eu adresa caminului unde am mai putea sa ne cazam la Szeged, daca o aveti, caci am inteles ca e mai ieftin;chiar Liana tu unde ai stat pe timpul tratamentului?
miki-miki spune:
Liana merci . D-zeu sa-L primeasca!
Magda vin si eu cu desaga de naturiste . Pt prolactina e buna tinctura de coada soricelului, Mastodinon si Vitex Fruit. (ultimele 2 contin ac planta Agnus Castus Vitex si nu tb sa le iei pe amandoua). Acum nu stiu dc e bine sa renunti la bromcriptina. Eu cred ca ai putea trece pe dostinex dc te simti mai bine de la ea si coada soricelului sau Mastodinon.
Mirelus cu par.... rosu tot obosita? Pregateste-te de o abordare pe mess.
Pussi iti tin pumnii. Cand tb sa faci testul?
Miki
gabitu spune:
Pussi uite aici , cei 3 pupici de la mine si multa, multaaaaaa bafta.
Magda la noi este ziua marii invazii, cu 5 zile mai devreme, dar nu-i bai. Am donat sange, m-am programat pentru 10 aprilie la consultatie. De maine incep AC si astept rezultatele la analize, cu sperante de mai bine fata de data trecuta.
Cam atatica.
Va pup pe toateeeeeee.....
miki-miki spune:
Revin
Magda spui ca tu si sotul tau aveti prolactina mare. La ce ora va culcati? Se spune ca hipofiza lucreaza intre ora 22 si 5 dimineata si dc nu va culcati devreme asta ar fi explicatia. Pt reglarae ciclului de somn se ia Melatonina seara inainte de culcare. Sotul tau cum sta cu gigeii?
Edit stiu ca sunt niste conditii anume at cand se rec sange pt analiza prolactinei. Nu mai stiu exacte care sunt dar parca sa fii trezit de o ora si sa nu depaseasca ora 9 . Oboseala si stresul ridica f mult prolactina .
Miki
ioana_p76 spune:
Fetelor, ar fi destule de povestit de la prima consultatie. In prima faza am fot cam dezamagiti de cum ne-au tratat asistentele. La inceput au fost dragute, ne-au facut repede dosarul si ne-au zis sa revenim la ora 12 (noi aveam progr. la 13,30)Ne-am bucurat, am crezut ca scapam mai repede, ca oricum eram in criza de timp. dar dela 12 am stat pana la 16 si nu ne-a bagat nimeni in seama, cand intrebam si noi cand ne vine randul, raspunsul era "please sit down" La un moment dat ne cam umpluseram de nervi ca tot venea lume si toti intrau inaintea noastra.
In sfarsit pleaca toata lumea si intram si noi la dr. Primul lucru pe care l-a facut a fost sa se scuze ca am asteptat asa de mult, dar asa sunt zilele de luni la clinica, se si gandea cum de ne-a programat pe noi luni, ca nu face de obicei programari in aceasta zi. oricum, toata impresia negativa pe care ne-au lasat-o asistentele s-a sters datorita dr., care a avut rabdare suficienta cu noi, ne-a explicat pe indelete ce avem de facut, ne-a raspuns la intrebari. Fiecare am stat cam o ora de vb cu dr., timp in care ne-a facut si cate un echo.
Ar mai fi de povestit, dar m-am cam lungit si o sa va mai spuna si Cornelia (si eu pe parcurs)
Acum am o problema, chiar i-am scris si dr. un mail azi, ca mi-a venit CM mai devreme cu 2-3 zile si imi cam incurca socotelile, nu mai stiu cum sa iau AC, ca el mi-a zis sa incep intre z2-4, de preferat pe 2 apr.Sper sa imi raspunda repede la mail, sa stiu si eu ce fac.
Gabitu se pare ca suntem amandoua z1, o sa fim in aceeasi perioada cu monitorizari, ET.
Pussi sa stea puiutii tai bine lipiti in burtik!
Andicu ma bucur ca totul a fost in regula la morfo-fetala!
Liana, Daniela gravidutele noastre
Daria tu in ce perioada vei fi la Szeged?
Cred ca vom fi o gasca destul de mare in mai, sper sa fie cu noroc pentru toata lumea!
Va pup pe toate!
Ioana
Vreau si eu un
sunshine4ever spune:
Daria : ferice de tine ca nu induri niste stari destul de rele(pt mine care nu am aavut in viata mea stare de rau niciodata),oricum iti multumesc de sfat si iti doresc si tei numai succes la Fiv
Miki-Miki : tratament cu dostinex am facut de trei ori si cum intrerupeam cum imi crestea, de aceea as incerca si bromcriptinamai ales de face parte din protocolul de fiv de la Szeged. Din pacate orele noastre de som is cam bulversate, eu lucrez in trei schimburi si eventual as putea sa fortez nota sa ma culc al timp cind is de dimineata, dar ceredema ca rar reusim. Asta ar fi doar o saptamina pe luna, deci iti dai seama. Din pacate asta e meseria mea.
As incerca si cu naturale dar eu stiu c anu merg cele naturale cu cele sintetice in acelas timp.
Oricum iti multumesc de informatii.
Gabitu , cam se apropie cu pasi repezi data de intilnire, sa aveti succes si sa fie cu bebici, cum tiam zis tu iei exemplul lui Pussi si eu pe al tau
DM
sunshine4ever spune:
FEtelor in mai nu are nimnei programare? Am sa fiu eu singura? Dar minten in iunie iulie, m agindesc ca va fi fiv tot singura? "Saraca mama"!
DM
gabitu spune:
Ioana da se pare ca v-a fi cam in acelasi timp. Mie mi-a venit invazia mai repede cu 5 zile... Mie mi-a zis sa fac hormonalele in ziua 2-3 si din Z3 sa incep sa iau AC. Oricum mergem pe 10 din nou si atunci se va decide ce si cum.
Oricum suntem multe in aceasta perioada.
Magda sigur nu vei fi singura, noi suntem cu tine .
Pupici