FIV in Ungaria 12

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Pussi- mersi de raspuns
A facut verisoara mea punctia, sper sa fie bine-a avut 4 foliculi pe un ovar si 11 pe celalalt, i+a extras pe toti,

acum asteptam ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Daria multa bafta verisoarei tale. Sa se dezvolte frumos si sa se prinda. Tin pumnii.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daria : mult succes pt verisoara ta, sa fie cu bebici ,

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

MIREALA : sa stii ca mi-e rau de-a binelea dupa Bromcriptina, si cred ca am sa trec inapoi pe Dostinex in doza in care il luam si pina acuma ( 2 x 1/2 tb pe saptamina) pt ca dupa Dostinex nu am nici o reactie adversa. Sper sa fie ok. Daca poti te rog sa o intrebi pe D-na Dr.Kriszan. Multumesc anticipat

DM

Mergi la inceput

Gabitu-mersi si sa fie norocoasa verisoara mea!

Mergi la inceput

Pussi-tu acolo la a doua consultatie ai trecut pretul cons.+medicam. sau numai consultatie?asta vreau sa stiu, mersi
Magda-scuze , mersi si tie in numele verisoarei mele(am fost stresata la maxim azi, caci am avut control la servici si inca mai sunt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Magda, si mie mi-a fost rau in primele zile de la bromocriptina dar acum parca nu mai simt asa tare. Iau 1/2 pe zi, seara inainte de culcare. Si eu am vrut sa renunt dar urmand sfaturile unora dintre voi, am ales sa fac asa cum mi-a indicat doctorul.
Pussi, spune-ne ce carti dragute citesti? Cum te mai simti, te-ai obisnuit cu statul in pat? Cand am incepul primul FIV mi-a fost tare greu sa stau in pat, de fapt primele 3 zile am stat in pat si dupa aceea am inceput sa fac plimbari in oras, dar am stat acasa 2 sapt. Acum, cum sunt stresata si la servici, as sta bucuroasa vreo 2 sap la orizontala mai ales daca as avea si doi puiuti la purtator. .. Sper sa se intample asta cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

daria
pentru cele ce vor sa stie..sunteti multe
10.02 am inceput AC(1.800 ft) + hormonalele la Szeged(14.000 ft)
27.02 eco la Chivu + primele 4 zile de stimulare primit tratament (53.000 ft)04.03 opresc AC
08.03 vine CM
09.03 incep stimularea
13.03 eco la chivu + medicamente 51.000 ft
16.03 eco la chivu + medicamente 53.000 ft
20.03 punctia platit la clinica 210.000 ft + 10.000 ft medicamente
23.03 ET ..platit 115.300 ft + 12.000 medicam...

sunt doar medimentele la a 2-a intalnire..
steliana m-am obisnuit si acum cum ma si doare burtica..mi-e si frica sa nu mai stau...pe scaun ma doare cel mai tare. Nu sunt speriata..nu e chiar durere e o jena permanenta, dra macar o sa fiu impacata ca am facut tot ce s-a putut

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

Buna, fetelor!
Am ajuns si noi acasa (eu si Ioana) si am intrat putin sa va salutam si sa va zicem ca totul a fost OK, la munte a fost super si apoi si la Szeged. Ne-a placut mult acest oras si abia asteptam sa mergem acolo iar!
La clinica a fost bine, mai putin faptul ca am asteptat cam mult pana sa intram (la ora 9,30 dim. dosarele era gata si am intrat la consultatie dupa ora 16!!! - din intervalul asta, doar o ora am umblat prin oras, iar restul l-am stat la clinica)
Dr. ne-a dat amadorura OK-ul pt. FIV, ne-a dat schema de tratament, vom incepe AC imediat cum ne va veni ciclul, apoi stimulare si in data de 30 aprilie vom fi la Szeged. Intre noi doua va fi o diferenta de o saptamana dar vom pleca in aceleasi timp si vom sta impreuna ca ne-am simtit super toti patru.
Avem multe de povestit, dar va mai spunem noi pe parcurs.
Si avem si mult de cititdin urma, sa vedem ce-ati mai facut si voi!

Va pupam pe toate!

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Am sunat o pe verisoara mea si vineri o sa aiba puisorii in burtica!anestezia a durat o ora si jumatate si interventia cam la fel cred;
Pussi- iubito viitoare mamica, eu am inteles ca odata inceput tratamentul nu se mai plateste si eco dar nu stiu daca e valabil si pt. a doua oara;ai scris de pretul trat. am inteles dar nu si daca ai mai platit eco;bineinteles ca o sa am bani la mine, dar mai am destui forinti de data trecuta si voiam sa mi fac niste calcule sa vad daca mai schimb pt. marti cand am programare;
-confirma mi te rog daca poti veni marti si la ce ora vii!

Mergi la inceput