FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 22
dariaioanaxx spune:
Pussi- mersi de raspuns
A facut verisoara mea punctia, sper sa fie bine-a avut 4 foliculi pe un ovar si 11 pe celalalt, i+a extras pe toti,
acum asteptam ET
gabitu spune:
Daria multa bafta verisoarei tale. Sa se dezvolte frumos si sa se prinda. Tin pumnii.
Pupici
sunshine4ever spune:
MIREALA : sa stii ca mi-e rau de-a binelea dupa Bromcriptina, si cred ca am sa trec inapoi pe Dostinex in doza in care il luam si pina acuma ( 2 x 1/2 tb pe saptamina) pt ca dupa Dostinex nu am nici o reactie adversa. Sper sa fie ok. Daca poti te rog sa o intrebi pe D-na Dr.Kriszan. Multumesc anticipat
DM
dariaioanaxx spune:
Pussi-tu acolo la a doua consultatie ai trecut pretul cons.+medicam. sau numai consultatie?asta vreau sa stiu, mersi
Magda-scuze , mersi si tie in numele verisoarei mele(am fost stresata la maxim azi, caci am avut control la servici si inca mai sunt)
steliana04 spune:
Magda, si mie mi-a fost rau in primele zile de la bromocriptina dar acum parca nu mai simt asa tare. Iau 1/2 pe zi, seara inainte de culcare. Si eu am vrut sa renunt dar urmand sfaturile unora dintre voi, am ales sa fac asa cum mi-a indicat doctorul.
Pussi, spune-ne ce carti dragute citesti? Cum te mai simti, te-ai obisnuit cu statul in pat? Cand am incepul primul FIV mi-a fost tare greu sa stau in pat, de fapt primele 3 zile am stat in pat si dupa aceea am inceput sa fac plimbari in oras, dar am stat acasa 2 sapt. Acum, cum sunt stresata si la servici, as sta bucuroasa vreo 2 sap la orizontala mai ales daca as avea si doi puiuti la purtator. .. Sper sa se intample asta cat mai repede
pussi spune:
daria
pentru cele ce vor sa stie..sunteti multe
10.02 am inceput AC(1.800 ft) + hormonalele la Szeged(14.000 ft)
27.02 eco la Chivu + primele 4 zile de stimulare primit tratament (53.000 ft)04.03 opresc AC
08.03 vine CM
09.03 incep stimularea
13.03 eco la chivu + medicamente 51.000 ft
16.03 eco la chivu + medicamente 53.000 ft
20.03 punctia platit la clinica 210.000 ft + 10.000 ft medicamente
23.03 ET ..platit 115.300 ft + 12.000 medicam...
sunt doar medimentele la a 2-a intalnire..
steliana m-am obisnuit si acum cum ma si doare burtica..mi-e si frica sa nu mai stau...pe scaun ma doare cel mai tare. Nu sunt speriata..nu e chiar durere e o jena permanenta, dra macar o sa fiu impacata ca am facut tot ce s-a putut
PUSSI
cornelianeli spune:
Buna, fetelor!
Am ajuns si noi acasa (eu si Ioana) si am intrat putin sa va salutam si sa va zicem ca totul a fost OK, la munte a fost super si apoi si la Szeged. Ne-a placut mult acest oras si abia asteptam sa mergem acolo iar!
La clinica a fost bine, mai putin faptul ca am asteptat cam mult pana sa intram (la ora 9,30 dim. dosarele era gata si am intrat la consultatie dupa ora 16!!! - din intervalul asta, doar o ora am umblat prin oras, iar restul l-am stat la clinica)
Dr. ne-a dat amadorura OK-ul pt. FIV, ne-a dat schema de tratament, vom incepe AC imediat cum ne va veni ciclul, apoi stimulare si in data de 30 aprilie vom fi la Szeged. Intre noi doua va fi o diferenta de o saptamana dar vom pleca in aceleasi timp si vom sta impreuna ca ne-am simtit super toti patru.
Avem multe de povestit, dar va mai spunem noi pe parcurs.
Si avem si mult de cititdin urma, sa vedem ce-ati mai facut si voi!
Va pupam pe toate!
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
dariaioanaxx spune:
Am sunat o pe verisoara mea si vineri o sa aiba puisorii in burtica!anestezia a durat o ora si jumatate si interventia cam la fel cred;
Pussi- iubito viitoare mamica, eu am inteles ca odata inceput tratamentul nu se mai plateste si eco dar nu stiu daca e valabil si pt. a doua oara;ai scris de pretul trat. am inteles dar nu si daca ai mai platit eco;bineinteles ca o sa am bani la mine, dar mai am destui forinti de data trecuta si voiam sa mi fac niste calcule sa vad daca mai schimb pt. marti cand am programare;
-confirma mi te rog daca poti veni marti si la ce ora vii!