FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 21
Liana30 spune:
lucia stai mama calma ca rezolvam noi misterul
ia spune tu lu baba cand iti vine tie CM???NORMAL LA CATE ZILE"?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
sunshine4ever spune:
Gabitu, Pussi : in sfirsit m-am apucat si eu de Bromcriptina, jumatate de tb, dar deja mi se invirte capul, oare as ao sa fei pin ala sfrisit? Cale lunga ii pin in mai.Dar mergem inainte. Va pup Gabita succes si Pussi grija de voi
DM
lucia munteanu spune:
Buna intrebare! Nu stiu niciodata, ba la 23, ba la 24, 25, 27, mai rar la 28. Dar in ultimele 6-8 luni, pe la 24-25. Este relevant? Scuza-mi ignoranta, dar nu am intrebat de ce trebuie sa fac asa, recunosc, din jena, era f multa lume, Zadori era agitat si m-am gindit ca e indeajuns ce imi spune el. Dar uite ca nu e chiar asa.
gabitu spune:
Magda iti tin pumnii sa fie bine. Trebuie sa ai incredere ca nu o sa iti fie rau de la tratament.
Te pup
pussi spune:
luciae destul de clar: z 19 de CM+5 zile de suprefact inseamna exact 24 de zile..cand ar trebui sa iti apara sangerarea..si in z2 de sangerare mergi la Zadori! dar daca esti in dubiu ceva trimite-i mail...decat sa faci vreo prostie
PUSSI
gabitu spune:
Pussi am o intrebare. Zadori mi-a spus ca in Z1 sa sun pentru programare. Tu cum ai procedat? Ai sunat la receptie sa te programezi, i-ai trimis e-mail sau.....
Merci si stati la caldurica, da?
sunshine4ever spune:
Gabita: merci mult si tie bfat al programare si al intilnire cu nea Chivu sa fie intr-un ceas bun. Trebuie sa fi optimistas ca va fi bine.
DM
pussi spune:
gabituleeu am sunat si l-am cerut pe el..vezi Z1 ..de sangerare....nu de pete maroni, si sa suni pe la 11:30- 12-13.. ca sa fie mai liber
PUSSI
lucia munteanu spune:
Multumesc, Pussi, asa o sa fac. O sa imi iau inima in dinti si o sa-l sun, trebuie sa imi fie clar ce am de facut. Pina una-alta, sucees la toate fetele care au "demarat" deja procedura si capul sus pentru fiecare. Va multumesc pentru raspuns, lucia
gabitu spune:
Pussi multumesc frumos de rapsuns. Faza cu petele o stiam pentru ca l-am intrebat special. La mine 2-3 zile vin acele pete si abia dupa aia CM. Mi-a spus sa sun in Z1 de CM.
Lucia Munteanu si tie multa bafta si sa auzim vesti bune.
Pupici