D.na Dr. Zapucioiu Carmen ce stiti de ea?

Am inteles ca e sefa de sectie la pneumologie - Grigore Alexandrescu. Vreau sa merg cu picii la ea, dar as vrea si de la voi o parere, poate vreuna din voi a mai ajuns la ea.
Si daca stiti ceva de vreun cabinet particular, ca ma omoara gandul ca merg cu ei in spital pt un control, si intra acolo in contact cu tot felul...
Va multumesc!
Lumi
Raspunsuri

roserb spune:
Cand al meu pitic mic a facut la 5 saptamani o viroza rea (luata de la surioara lui care mergea la gradinita), am fost nevoita sa ma internez cu el la Grigore Alexandrescu 1 saptamana. Ei bine, dna Zapucioiu venea la vizita zilnica (ca asa trebuia), dar comportamentul mi s-a parut execrabil. Nu stiu cum este ca medic, nu ea s-a ocupat atunci de baietelul meu dar ca om nu mi-a placut deloc. Una din fazele care m-a scos din sarite (pe langa multe altele) a fost ca m-a pus sa-mi tai unghiile aproape in carne vorbindu-mi pe un ton de parca eram tzatza Floarea - (iti dai seama ca oricum le aveam scurte cu copil asa mic)pe motiv ca nu asigur copilului un mediu steril - asta in conditiile in care oricum aveam in salon o fetita de 3 ani cu pneumonie, si in conditiile in care mecanicul spitalului, venit sa repare nu stiu ce, s-a cocotat pe patul vecin desi era mizerabil de murdar. Pana la urma i-am spus ce am avut de spus.
So, mie nu mi-a placut, dar nu pot contesta ca ar fi buna profesional, asta sincer habar n-am.Sper ca in cazul tau sa fie OK
Roxana
POZE CU PITICII

Germina spune:
Multumesc de raspuns. Mi-era teama de asa ceva, pt ca am cautat pe google despre ea si n-am dat de nici o parere a vreunui parinte despre ea, desi e ditamai dr.
Lumi

roserb spune:
quote:
Originally posted by Germina
Multumesc de raspuns. Mi-era teama de asa ceva, pt ca am cautat pe google despre ea si n-am dat de nici o parere a vreunui parinte despre ea, desi e ditamai dr.
Lumi
Cu placere. Acum, nu stiu cum o fi la cabinetul particular, banuiesc ca totusi nu-si permite sa se poarte asa...
Roxana
POZE CU PITICII

dianamizzi spune:
buna seara!
raspund si eu subietului pentru ca mi-a sarit in ochi numele acesta si mi-am adus aminte de cand aveam 13 ani si am fost internata la spitalul grigore alexandrescu la aceasta doctora. am fost impresionata de ea pentru ca e o femeie calma care vorbea frumos si pe un ton cald. asa o tin minte. i-am retinut numele pentru ca o cheama la fel ca pe matusa mea.
numai bine!

clarrice spune:
Abia acum mi-a sarit in ochi numele Dr Zapucioiu. Mi-a fost profa in facultate. Este o foarte buna profesionista. Foarte meticuloasa si atenta la orice detaliu. . Asta e impresia pe care mi-a lasat-o mie la vremea studentiei. Ce-i drept, e are o fire cam distanta si uneori e cam severa. Totusi, cred ca mi-as duce copilul cu incredere la ea.

diana spune:
Nu o cunosc personal pe aceasta doctora...dar sotul meu a dus baietelul meu de 2 ani de urgenta la Spital. Eu eram plecata din Bucuresti. Baiatul era bolnav de 8 luni de zile cu intermitente...o sapt era bine, o sapt nu era...L-am dus la 3 medici si raceala revenea imediat dupa incetarea tratamentului. Cert este ca s-a dus la Camera de garda si a dat peste aceasta doamna doctor. Dupa consult, analize sange si radiografie...rezultatul a fost PNEUMONIE. I-a dat tratament injectabil si alte madicamente si copilul a fost pus pe picioare. Asa ca eu o recomand din tot sufletul chiar daca nu am vazut-o niciodata...
Va pup
Diana

Germina spune:
Va multumesc la toate pt raspuns.
Merg maine cu copiii, ca nu stiu unde in alta parte.
Va anunt cum a decurs.
Lumi

Germina spune:
Buna fetelor. Am fost la control. Am facut f multe analize, de la radiografie, IDR, caca-pipi, multe din sange, alergii...
Mi-a facut o impresie buna dr. Nu-si da cu parerea decat dupa analize, ceea ce mi se pare f. bine. I-a consultat cu atentie. Ramane sa merg marti sa vorbim cu toate rezultatele gata.
Pana una alta, azi la citirea radiogradiilor a avazut ca cel mic de 2 ani si 7 luni are inima cam mare si luni mergem cu el la o eco pt inima...
Daca n-ar fi locatia asa cum e: camera de garda la spital unde vin copii cu probleme de tot felul, majoritatea urmand a fi internati...
Doamne ajuta!
Lumi

Germina spune:
Analizele au fost toate bune, atat ca la radiografii se vede ca au avut pneumonie... lucru pe care eu nu-l stiam, pt ca dr. lor pediatra mai mult de bronsite 'urate' nu mi-a zis niciodata... A zis ca la ei mai trebuie lucrat doar la imunitate si pt ca tusesc la orice viroza (cel mare cu 2-3 zile de tuse uscata inecacioasa, iar piciul ajunge destul de des la Ventolin), le-a dat Singulair, Bronhovaxon, Ketof (2 luni), vitamine si Oscilococcucinum(sigur nu se srie asa, dar stiti voi care e - 3 luni o doza pe saptamana).
Cu cel mare trebuie sa mai merg peste o luna sa-i repetam radiografia pt ca nu a stat el cum trebuie si nu-i f clara.
Intradevar este foarte meticuloasa, o consultatie dureaza care o jumatate de ora, e de acord si cu tratamentele homeopate (mi-a zis ca rezultatele o sa le vad dupa un an, nu imediat- la tratamentul homeopat), mi-a zis pe cat posibil sa evit aglomerarile, pupaturile, sa-i invat sa nu stea sa vorbeasca gura-n gura cu ceilalti copii... de-astea. Sistemul lor imunitar o sa fie tot mai bun cu trecerea anilor, colectivitatea bat-o vina...
Deja le-am inceput tratamentul.
De 2 zile.
De aseara cel mic mi-a facut febra... O iau iar de coada. Dar parca-s mai linistita acum.
Sanatate multa va doresc si Sarbatori Fericite!
Lumi