Adela Popescu si Dan Bordeianu s-au despartit
Raspunsuri - Pagina 2
lunna27 spune:
NEM care tineri....ea da,dar el am inteles ca e cu cativa ani buni mai mare decat ea...cred ca are 30 daca nu 30 si...Oare gresesc?
Dana
ramona_jianu spune:
Eu una sunt curioasa care va fi noul cuplu al telenovelei romanesti, sincera sa fiu ma cam saturam de ei.
Victoria spune:
Eu habar nu am cine-s astia...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
lucialu spune:
Voi ati vazut publicul lor in timpul Marilor Caravane?...multimea de..copii?aici o bila neagra pentru parinti.
Sincer ma intrebam cand?Probabil audienta maxima la ultima telemandrela i-a facut sa coboare cu picioarele pe pamant si au constatat ca nu mai este nimic de stors din burete.Mint poporul cu televizorul!
nu mor caii cand vor cainii...
Cristina_C spune:
De fapt eu aici as fi vrut sa scriu, dar am gasit tarziu subiectul (stiam ca mai era unul): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83811&whichpage=1
anky spune:
quote:
Originally posted by lunna27
NEM care tineri....ea da,dar el am inteles ca e cu cativa ani buni mai mare decat ea...cred ca are 30 daca nu 30 si...Oare gresesc?
Dana
Adica la 30 de ani inseamna ca nu esti tinar ?.Deci io la 33 is batrina ma..
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
lunna27 spune:
Haide mey Anky ca nu te-am facut batrana ,dar el la 32 de ani nici prea tanar nu e,asa cum te-ai exprimat tu.....daca avea vreo 18-19 ani mai ziceam...
Dana