Starbucks Coffee in Romania

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

Mie imi place foarte mult cafeaua, expreso, capucino etc.
Dar nu cred ca as vrea sa beau un capucino american Starbucks, care este 1 parte expreso si rstul pina la 8 parti lapte, spuma.
Prefer reteta italina sau franceza si neaparat cu frisca.

Si cum spunea cineva mai sus prajitrile american sint gretoase, poate ca nu frisca sau unt in ele dar au zahar care se absoarbe imediat in singe ca imi vine sa lesin si dupa ce am mincat o prajitura din aia dau fuga in bacatarie si maninc sanatos mincare.

Cred ca e o chestie de cultura gastronomica aici.

Si ce nu imi place e ca Starbucks se serveste in carton chiar si in civilizata Elvetie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Super daca s-ar deschide si la noi fiindca eu beau de vreo cativa ani numai cafea cumparata de la Starbucks,de fapt mi-o trimite sora-mea care e in USA. E super adevarata.

Mergi la inceput

ah, da, una sa iti faci cafeaua acasa si una e sa o bei la ie dupa reteta lor.
dar asa merge
dar parca tot cea italiana imi place.

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Pe mine in primul rand la fursecurile si parjiturile fara crema din America m-a socat faptul ca erau foarte sarate. Adica dulci si sarate in acelsi timp. Noi punem sare in dulciuri, dar foarte putina in comparatie cu ei.
A si ca portiile erau exagerat de mari. Cafeaua la Starbucks este tot asa de mare?

alice

Mergi la inceput

simali

e la trei marimi: mica. medie si mare, la alegere

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am fost azi la Plazza si am vazut ca fac reclama la Sturbucks. Cafeneaua va fi exact la intrarea principala, in stanga.
Abia astept sa se deschida desi nu cred ca o sa-mi mai permit sa beau zilnic cate o cafelutza de la ei!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Florentina G

Sa inteleg ca va fi la Plazza?

Nu sunt un mare fun al acestui mall, dar pentru o cafea voi merge acolo...
pe de alta parte poate se va face si in Mall Vitan, care este si mai aproape de mine, si mai ales ca se mareste si poate...poate va fi si Starbucks

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by AlinaCan

quote:
Originally posted by maru

Pentru mine e prea scump. Asa ca ma bucur ca dr mi-a interzis consumul de cafea, ca eram addicted de Star* de la Chapters. O revista buna si o cafea si ceva dulce si....waw! Tim Horton, here I come!

Doamne'ajuta!

Well si eu addicted la Iced Cappucionoul lui Tim Hortons, dar nu neaparat ca e mai ieftin ci ca e cel mai bun -- am incercat acest sortiment si la Starbucks si la SecondCup si la Timothy si degeaba, nu se compara, am zis in gluma ca Tim Hortons poate pune ceva drog in Cappucinoul asta ca asa un feeling iti da (n=am incercat drog pana acum dar vorbesc la level de cum imi imaginez ca ar fi senzatia :) )

Suuper! Ice cappucino de la Tim si gogosile alea... imi placea una honey cruger sau asa ceva, era mortala dar si moartea siluetei.
Hai ca daca mai plang eu mult si toata ziua dupa Canada, incet incet vine Canada la noi. Mai intai IKEA, acum si Starbuks....poate imi trece dorul si ma multumesc si cu Romania pana la urma.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:

AlinaCan, ai mare dreptate!
Abia astept sa vina timpul frumos, pentru noi Ice Capucinoul de la Tim Horton e asociat cu plimbarile la Niagara, la Nagara-on-the-lake, o Doamne, nu mai vine vremea calda odata!

Doamne'ajuta!

O Doamne! Dar esti acolo si te poti duce oricand, ce-ti pasa? Cat va invidiez!!!!
Uitati-va la pozele mele sectiunea "Canada"

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by dana d

quote:

AlinaCan, ai mare dreptate!
Abia astept sa vina timpul frumos, pentru noi Ice Capucinoul de la Tim Horton e asociat cu plimbarile la Niagara, la Nagara-on-the-lake, o Doamne, nu mai vine vremea calda odata!

Doamne'ajuta!

O Doamne! Dar esti acolo si te poti duce oricand, ce-ti pasa? Cat va invidiez!!!!
Uitati-va la pozele mele sectiunea "Canada"
Fetele mele

Dana, cred ca te-am mai intrebat odata, dar n=am vazut raspunsul tau: de ce nu emigrezi in Canada???
Am vazut pozele tale din Canada, f frumoase sunt!

Mergi la inceput