am nevoie de "pila" in ps2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Initial creeata de Bobita

Va rog mult am nevoie de o relatie la sectorul 2, va rog mult ma puteti ajuta?

Bobita, mamica a 2 albastrele

Bobita, scrie si tu mai elevat sa nu superi niscaiva tanti.De exp. pe continentul asta se spune "networking" cand ai nevoie de relatii intr-un anume loc, si pe bune ca nimeni nu se supara si chiar e indicat sa-ti pastrezi un anumit networking in caz ca vrei sa-ti mearga bine.

Sukcese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

eu am crezut ca are nevoie de pile la PlayStation2!!!!!
Sunt dusa complet.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by J G
eu am crezut ca are nevoie de pile la PlayStation2!!!!!
Sunt dusa complet.

Alea nu-s pile. Is acumulatori.
Si eu is dus complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

De ce sariti, mai, asa? ce inseamna de fapt o pila? Un prieten bun, o ruda, un vecin...Care, la un momet dat, te ajuta cu ceva, te prezinta cuiva, etc. Depinde ce-i ceri, despre asta ar trebui sa fie vorba! Dar am impresia ca nu e nevoie decat sa rosteasca cineva cuvantul si sar toti ca arsi si-l judeca. De fapt, nu cred ca cineva ar refuza vreodata un favor, sau hai sa zic altfel, o usa deschisa. Uneori o pila inseamna 10 minute mai devreme in ceva extrem de important, cum ar fi o operatie, alteori inseamna o simpla recomadare. O pila poate insemna si o informatie. Toti avem, la un moment dat in viata, astfel de pile.
As vrea sa stiu ce ati face in urmatoarea situatie: esti cu copilul la dr., e bolnav, cu febra mare, acolo o multime de copii, unii cu varicela. Copilul tau e intr-o stare ingrozitoare si nici n-a mancat nimic, a sarit si peste somn...Asistenta, din intamplare, e vecina ta, iese, te vede, si dupa cinci minute te striga sa intri in cabinet. Ce faci? Sincer! Ca eu am intrat si gata. Cand am iesit mi-am cerut scuze, am infruntat privirile acuzatoare si am plecat. Asta este, mi-a parut rau de toti cei de-acolo, dar nu mai puteam sa stau doua ore. Oi fi eu sufletista, dar cand copilul meu e bolnav, nu mai vad, nu mai aud!

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
http://iancadariana.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu am o singura intrebare... oricare ar fi problema ta, ai incercat fara "pila" si nu s-a rezolvat?!

Nu de altceva, da' stiu foarte multe persoane care, cum au nevoie de o amarata de adeverinza, pun imediat nspe rotitze in miscare, intreaba toti vecinii, toate neamurile, toti prietenii tuturor cunoscutilor - ca sa se duca la un ghiseu si sa ia o hartoaga pe care ar fi luat-o oricum.
Insa majoritatea nici macar nu incearca procesul firesc.
Ca asa le-a transmis "folclorul", ca oriunde iti trebe pile.
Si zau daca agitatia asta a lor nu e demna de o cauza mai buna.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by Elise

eu am o singura intrebare... oricare ar fi problema ta, ai incercat fara "pila" si nu s-a rezolvat?!

Nu de altceva, da' stiu foarte multe persoane care, cum au nevoie de o amarata de adeverinza, pun imediat nspe rotitze in miscare, intreaba toti vecinii, toate neamurile, toti prietenii tuturor cunoscutilor - ca sa se duca la un ghiseu si sa ia o hartoaga pe care ar fi luat-o oricum.
Insa majoritatea nici macar nu incearca procesul firesc.
Ca asa le-a transmis "folclorul", ca oriunde iti trebe pile.
Si zau daca agitatia asta a lor nu e demna de o cauza mai buna.

Elise & BBLisa

Normal ca am incercat mai intii fara si rezultatul.... Concluzia mea este ca daca nu te recomanda cineva in Primaria Sect. 2 nimic nu poti rezolva, decat cu multeeeeee

Mergi la inceput