Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiDeDavid spune:

Gradinita 248 (Titulescu)- de stat
din ianuarie sunem in grupa mica, trecem in cea mijlocie (nu ne-au primit din septembirie ca nu aveam 3 ani impliniti)

Gradinita e ok din toate punctele de vedere (curatenie, mancare, personal, etc)

Doar ca in grupa sunt mai multi copii decat la una particulara si nu au timp sa se ocupe de fiecare. De asemenea din cauza mai multor copii in grupa se raceste mai des.

Depinde de asteptarile fiecarui parinte si de veniturile de care dispune.

Noi am ales o gradinita aprope de casa. Cealalta varianta era "Little London"

Pana acum suntem multumiti. Deci bila alba. Daca imi modific parerea voi revemi cu actualizari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iordan spune:

Pentru "badjoke"

Draga mea, eu asi fi facut circ! Nu de alta, dar si eu sunt patita....am patit-o cu Diandra din sectorul 3! Pentru ca nu erau capabile sa-mi supravegheze copilu' de (ghici?!) 3 ani...in fiece zi ma vanau si imi turnau vrute si nevrute! M-au terorizat o luna incheiata in felul acesta, dupa care am luat copilul de acolo! Sa stii ca le-am facut peste tot reclamatii: la min educatiei, la garda financiara, la ministerul sanatatii...la protectia consumatorului...peste tot!
Nu e normal sa iti toaca cineva nervii numai pentru ca nu gaseste scuze ca este incapabil (ceea ce s-a intamplat in cazul nostru!)

Acu duc copilul la o gradi in sectorul 3: noua, minunata, cu personal foarte amabil si pregatit...si cu 3 pici in toata cladirea! daca stiam de la inceput...nu mai chinuiam nici copilul si nu ma maii chinuiam nici eu!

PS: Stiu ce inseamna sa mergi la dr. pentru ca "asa ti-a recomandat doamna"...de aceea te inteleg atat de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mima_bulina spune:

pentru anca_iordan

Si eu am fetita la Diandra, insa nu am avut nicio problema cu educatoarele. Chiar sunt foarte rabdatoare cu fii-mea care se smiorcaie in fiecare dimineata din diverse motive, ca sa atraga atentia asupra ei. Eu am cedat nervos deja de cateva ori si am certat-o. Educatoarele insa sunt mai rabdatoare decat mine. Chiar n-am ce sa le reprosez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mima_bulina

pentru anca_iordan

Si eu am fetita la Diandra, insa nu am avut nicio problema cu educatoarele. Chiar sunt foarte rabdatoare cu fii-mea care se smiorcaie in fiecare dimineata din diverse motive, ca sa atraga atentia asupra ei. Eu am cedat nervos deja de cateva ori si am certat-o. Educatoarele insa sunt mai rabdatoare decat mine. Chiar n-am ce sa le reprosez.

Noi am fost la grupa mica si dupa prima luna de cosmar - l-am luat si l-am dus la alta gradi! Aaa, plus ca m-a frapat faptul ca femeia de serviciu era foarte importanta acolo! Ma trimetea directoarea sa o intreb pe "doamna emilia" ce-a mai facut fi-miu!
Doua bunici mi-au explicat ca trebuie sa fiu atenta cu "doamnele" - in nici un caz cu bani, dar cu o punga de cafea, se rezolva!

Mergi la inceput

Ma pui pe ganduri. Spune-mi, te rog, ce probleme ai avut. Adica ce s-a intamplat de ai decis sa pleci de acolo. Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mima_bulina

Ma pui pe ganduri. Spune-mi, te rog, ce probleme ai avut. Adica ce s-a intamplat de ai decis sa pleci de acolo. Multumesc

Te rog, activeaza-ti pm-ul ca nu asi vrea sa incarc formulul cu pataniile mele...Sigur ca iti spun ce s-a intamplat, cum nu! Macar sa fi exagerat eu si sa fie totul atat de minunat cum pare,
Cu drag!

Mergi la inceput

Am activat PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Buna!Spuneti-mi,din experientele, voastre daca la gradinita particulara,mai dati si cadouri la educatoare,bucatareasa asistenta?Pana acum,eu nu am dat dar parca asteapta.Chiar nu stiu cum sa procedez,ca oricum platesc si taxa 900ron,program scurt,si optionalele separat,deci se aduna ceva!va rog dati-mi un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lookingforkg spune:

wow 900 lei la program scurt mi se pare destul de mult! La gradi unde epuiu meu e 700 lei la scurt si engleza inclusa in pret, dar banuiesc ca difera mult de la gradi la gradi.Eu nu am dat niciodata antentii si nici nu imi lasa impresia ca asteapta. Educatoarele sunt foarte dragute cred ca au nervii de otel pentru ca se poarta super.Firesc ca le voi face eu o "punguta" de craciun dar asta pentru ca eu chiar consider ca merita nu pt ca ar cere sau ar fi norma. Eu vad progrese la puiulmeu plus ca merge cu placere la gradi iar asta este tot ce conteaza pt mine. O seara frumoasa tuturor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

...la taxa asta mare sa mai dai si cadouri? Cat timp am fost si noi la particulara nu am dat decat taxa si am platit separat: teatru, tabara, curs de inot. Nici vorba de cadouri. Acum suntem la stat, dar si aici platim masa de pranz si separat teatru sau altele de genul asta. Nici aici nu am dat cadouri si educatoarea chiar a precizat la sedinta ca se simte jignita daca primeste cadouri.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput