Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manead spune:

Citat:
citat din mesajul lui serban

Buna,

A propos de gradinite, fetita mea merge de luni la gradinita 309 Paradisul piticilor de pe Moinesti, dar nu sunt f multumita. De cate ori sun, educatoarea imi spune ca se uita la desene animate.Dimineata televizorul era deschis si toti copiii cu ochii in el.In plus, sala pentru cei de grupa mica e la etajul 2, program doar pana la 17,30, nu se spala pe dinti pentru ca "sunt prea multi si nu e posibil"- sunt doar 18. In schimb, la alte gradinite cu mai multi in grupa se practica.
Nu stiu daca ati avut timp sa aveti o parere despre aceasta gradinita, ideea e ca e totusi noua si ff frumos decorata.
Mai vedem....

Roxana

buna,
cum e la gradinita asta?
ca si noi vrem sa dam fetita tot acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna!
Si pe mine ma intereseaza gradinita 309, e destul de aproape de noi. Din ce s-a scris nu-mi convin deloc treaba cu tv-ul si cu nespalatul pe dinti...hmm
De Magic Land de la Gorjului stie cineva ceva?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria79 spune:

Buna mamicilor!

Felicitari pentru acest subiect! As avea si eu nevoie de ajutorul vostru - stie cineva niste detalii cu + sau cu - despre gradinitele din Voluntari / Pipera (Bel Sorriso, Tinkerbell / Aricel)? Ar mai fi Olga Gudynn (sper sa nu fie aceleasi probleme ca la celelalte sedii - desi, dupa cele citite, incep sa nu mai sper atat de mult ).

MUltumesc mult (si in avans )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catyn spune:

Buna
La gradinita 309 am si eu fetita, la grupa mica.E adevarat ca la inceput, pana m-am obisnuit cu modul de a fi al educatoarelor, cu faptul ca nu mai e la fel de dadacita ca acasa, a fost putin mai greu, dar acum sunt multumita. Mancarea mi se pare ok, ingrijitoarele mi se par dracute, comunicative cu copiii, si copiii cu ele, educatoarele sunt ok, la modul ca nu sunt studente sau suplinitoare, ci educatoare. Prin faptul ca gradinita este noua arata extraordinar, totul e nou, curat, atractiv pt copii.Au optionale la engleza, dansuri, karate, informatica. Activitatile zilnice sunt afisate mereu sa le poata vedea parintii, teatrul vine la gradinita aprox la doua saptamani, lucreaza din caiete speciale pt grupa mica, au destule activitati. Lucreaza cu acuarele, plastilina, cu lipici. Sunt multe de spus. Am comparat cu alte gradinite de stat din zona si nu se compara la nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catyn spune:

Referitor la igiena, dimineata, inainte de masa de dimineata, ii incoloneaza si merge educatoarea cu ei la baie unde se spala pe maini, la fel si la pranz. Referitor la televizor, sunt lasati la televizor, cel putin la grupa noastra, dimineata pana se aduna copiii, pana la masa de dimineata, dupa care incep activitatile, optionalele, si dupa ce se trezesc, pana ii iau parintii. Exceptie facand perioadele cu serbari, cand fac repetitii dupa ce se trezesc. Asta e ce am constatat eu si ce imi povesteste copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

O sa merg si eu sa vad gradi 309, e pe lista.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Dupa indelungi cautari si vizite, am decis sa-mi inscriu fetita la gradinita The Little Artist (1 Mai). Am vizitat-o si mi s-a parut super, mai ales ca e o cladire facuta special pentru gradinita. Educatoarele (cea de la grupa mica si cea de la grupa de germana) erau foarte dragute. Preturile nu-s mari, au engleza si calculator(asta nu ma intereseaza) incluse. Curtea nu e foarte mare, dar totusi este si tocmai o amenajeaza. Bucatarie proprie, bai pe masura lor la fiecare grupa si dormitoare separate.
Ce nu mi-a placut - era cam frig, adica rece pe jos. Dar poate fiindca era dimineata si inca nu se incalzise, nu stiu. Si nici n-am intrebat.
Binenteles ca nu pot sti cat de bine va fi mai departe, dar va voi scrie dupa ce va incepe activitatea... dupa Paste, vreau sa fie mai cald afara, sa evit perioada de viroze.
Daca are cineva copilul acolo, poate ne impartaseste si noua din experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Buna!Foarte bun subiectul asta.Ajutati-ma si pe mine cu niste date despre gradinita La bunica din Rosu.Am fost in vizita decurind.Era ff curat si ordine,directoarea ff dragutza,la fel si educatoarea de la gr.mijlocie,dar as vrea sa stiu si lucrurile"ascunse".Asa ca dc.puteti ajutati-ma si pe mine.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Ziua buna sa va fie, mamicilor!

In primul rand, felicitari pentru subiect. Am tot citit paginile acestui subiect insa nu am regasit DELOC o vorbulitza/un gand/ o certitudine, un zvon orice despre gradinita SPECTRUM de pe mihai bravu.

din cate am vazut eu pe site-ul lor este cea mai ieftina gradi parti , raportata la calitate. au 2200 euro/an...aprox 180 euro/ luna. sa fie oare doar o aparenta....sau poate este o problema din partea lor?

va rog fff mult daca ati auzit sau stiti ceva, sa-mi spuneti si mie ceva. va multumesc anticipat. sanatate multa la copii si o primavara minunata!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidsta spune:

Salut,

Ma ajuta si pe mine cineva cu impresii despre gradinita bell (clopotel)din zona obor/ lizeanu?
Sau recomandari pentru o alta gradinita aproximativ in aceeasi zona?
Nu tin neaparat sa fie particulara ci sa aiba grija de copii si sa vina mai desteapta acasa :)

Mai este una in spate la kaufland (primii pasi) dar nu stiu de ce mi se pare cam inghesuita si aglomerata.

Merci frumos de ajutor si promit sa va tin la curent cu ce descopar la "vizionare"

Mergi la inceput