Dar are voie sa foloseasca imaginea aceasta?In mod normal,cred ca Franklin este o marca inregistrata.A reusit sa obtina licenta?
Draga Gargoyle,
La pitiriki am vrea si noi sa mergem.
Eu chiar m-am hotarat ca e aproape de mine.
Garfield mi s-a parut departe si cam ascunsa . Tu te-ai hotarat?
Oscilez intre Hansel und Gretel si Pitiricky. O sa le vizitez impreuna cu sotul si ne hotaram, curand. Poate vor fi prichindeii colegi. Cum il cheama pe al tau? Cati ani are?
Dragelor,
Stiti ceva despre Gradinita 95, de pe Monetariei, sect 1?
Mi-am inscris puiul acolo, datorita proximitatii, dar am inceput sa am emotii.
Alina
Gradi nr 73 de pe Splai este OK dar mai trebuie ajutata sa se renoveze pe ici pe colo. Oricum se depun eforturi dar ar fi de dorit sa se implice mai mult autoritatile.
Buna Gargoyle,
Eu l-am dus pe baietelul meu de azi la Pitiriki.Il cheama Toma si are 1an si 10 luni. Imi place gradinita si sper sa se adapteze.
Lepadatut, imi poti spune si mie cum e la Pitiriki? Eu am vrut sa-mi inscriu pustiul acolo, dar sotul meu a zis ca nu i se pare grozava... Doar ca e la 2 minute de mine si tare as vrea sa o alehgem pe asta. ne poti da un feedback?
lepadatut, imi spui si mie cum e la Pitiricky dupa o saptamana de gradi? Noi avem 1 an si 8 luni. Au si supraveghere video?
Buna
Gradinita Pitiriki este OK numai ca puiul meu nu prea se adapteaza are doar 1 an si 10 luni. Mai incerc saptamana viitoare