Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Loreena spune:
Are cineva copilul la Gradinita de stat nr. 51 str. Sagetii - Armeneasca???
Poze cu toata Familia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vrabiuta spune:
ioana - multumim mult pentru modificarile aduse listutei. si sper sa mai avem punctaje si de la alte gradinite. lista de bile albe si negre este un ajutor de nadejde pentru mamici!
Teo2rina spune:
fetelor, gradinitele Olga Gudynn primesc de la mine cel mai mic punctaj. 0.isi bat joc de parinti, copiii, nimic de zis, sunt ingrijiti, dar la banii dati e cam putin.
lidiadanaila spune:
Pentru ca inca mai astept propuneri pentru o gradi buna in sectorul 5 "care este " , am decis ieri sa vizitez gradinita Doris Kindergarden de pe Mitropolit Filaret fiind in sectorul 4 dar foarte aproape de mine. Mi-a placut gradinita , insa era cam frig. Va rog mamici care aveti sau a-ti avut copii acolo sa-mi spuneti si mie cum este....eu citisem pe aici ca o lauda cineva.
eunice78 spune:
Despre gradinitza Melba am scris si eu, la pagina 14, prima parte.
Punctajul meu este urmatorul, in completare la cele scrise anterior:
Personal : 0 pct, desi dk s-ar putea nu i-as da nici un punct. Iar, din punctul meu de vedere, 80% din gradinitza inseamna personalul, daca personalul nu e de calitate, restul e inutil.
Dotari: 2 puncte, exista si jucarii in gradinitza insa atata timp cat copilul nu e lasat sa se joace cu ele, degeaba exista.
Curatenie: 2 puncte, atmosfera din gradinitza rezulta si din mirosul hainelor cu care vine acasa copilul, mai ales hainele din rucsac.1-5 puncte
Mese: 1 pct, copilul meu venea acasa cu guritza mirosind din cauza faptului ca nu manca nimic acolo, si daca va uitati pe meniul afisat pe usa de la intrare o sa vedeti ca e ff slab.
Activitati in gradinita: 2 puncte, copii sunt obligati sa stea pe scaune. Educatoarea lui fi-miu, de ex, se plangea ca nu sta copilul toata ora pe scaunel si nu e atent la activitate. Desteapta de ea nu stia ca la grupa mica o activitate poate dura max 15 min ( eu sunt absolventa de lic pedagogic, asa ca nu vb din auzite).
Activitati extracuriculare: 0 puncte, nu am vazut asa ceva cat am fost acolo. Bine ca nu am stat mult.
* Punctaj total: 7 puncte pentru o gradinitza de cosmar.
Ioana75 spune:
eunice, multumim pentru punctaj, apare imediat pe lista!
Teo2rina, daca poti, detaliaza pe fiecare aspect in parte.
Vrabiuta, multumesc.
Adina, poate cind o sa ai timp ne detaliezi pe puncte, asa cum apare specificat deasupra listei cu punctaje.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ankalaura spune:
Ma gandesc ca pana se completeaza din urma de catre unii (daca s-o mai completa), in loc de semn de intrebare alaturi de numele gradinitelor, sa apara o moaca vesela sau trista, sau o moaca de asa-si-asa... Ce ziceti?
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
vrabiuta spune:
anca - din cate stiu s-a incercat o lista cat mai "aerisita", fara floricele sau alte emoticon-uri, pentru usurinta in citire. dar ar putea fi o idee buna.
eunice - si eu am avut aceeasi problema cu o gradinita cotata printre cele mai bune din bucuresti; prima intrebare a educatoarei a fost daca sta cuminte copilul pe scaun, ca ea are activitati de facut din pacate sunt multe gradinite care, in incercarea de a impresiona parintii, incearca sa invete copiii cat mai multe lucruri, fara sa tina cont macar de un minimum de cerinte psihopedagogice. tu stiai cat trebuie sa dureze o activitate... dar cati parinti au astfel de cunostinte? foarte putini. eu cred ca nici nu trebuie sa le aiba, e datoria gradinitei sa educe copiii prin activitati potrivite varstei atat dpdv al complexitatii cat si dpdv al duratei in timp. dar atat de putine dintre ele o fac...
Ioana75 spune:
Anca, multumesc de sugestie. Am inlocuit semnele de intrebare cu "OK", "neutru" si "nu e OK". Daca aveti alte propuneri, le astept.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Loreena spune:
Am fost si am vizitat gradinita Zori de Zi (Ghica Tei); mi-a placut mult ca are curte; spatiu verde; tobogan; 2 educatoare la grupa; probabil ca o voi da aici (sper sa o accepte?!) Voi stiti ceva de gradinita asta? nu am vazut-o pe lista
Pupici de la Laura si Carla
Poze cu toata Familia