Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
vrabiuta spune:
am intrat sa scriu desi nu am nimic concret de spus despre vreo gradinita (de data asta). dar citind despre dna Bahmuteanu m-am gandit, inca o data, cat de importanta este o directoare de gradinita.
o sa scriu despre directoarea gradinitei Micul Print. cand piticuta mea mergea la Gradinita MEA, ea era educatoare acolo, din pacate la o grupa mai mare. am vazut-o la treaba cu grupa ei si m-a impresionat energia ei pozitiva, optimismul contagios, felul in care comunica cu cei mici, bucuria cu care ei se implicau in activitatile zilnice. fetita mea isi petrecea cu ea fiecare seara in autobuzul gradinitei si a indragit-o de la inceput. atunci cand au fost cu toata gradinita la circ si puiul meu s-a speriat de gongul puternic, ada a fost cea care a consolat-o si care i-a dat si ceva important de facut (sa imparta biscuiti colegilor de gradi ).
sper sa nu fie luat mesajul meu ca unul publicitar, cu ada nu am mai vorbit de peste o jumatate de an. dar am scris pentru ca eu personal consider ca este o persoana deosebita, un bun psiholog si pedagog, are experienta in lucrul cu copiii si un maare lipici la pitici... cred ca directorul/directoarea unei gradinite este a doua persoana (dupa educatoare) de care depinde educatia copiilor nostri si ca abilitatile si calitatile acestor oameni se reflecta direct in gradinitele pe care le conduc.
daca vizitati gradi sa imi ziceti si mie cum vi s-a parut
impresii de calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andrruzza/andrruzza.jpg)
andrruzza spune:
Fetele, despre gardinita 209 Dr. Taberei stiti ceva??
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si
Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mika1 spune:
dar de gradinita 43 din str ion inculet stie cineva ceva?
e pe langa calea grivitei, sector 1.
starchi spune:
Salutare,
am gasit si eu o gradi pentru puiul meu (2,7 ani) care imi place fooaarte mult, mai mult mie decat lui...din pacate. Mentionez ca lui nu i-ar placea nicio gradinita in acest moment sau poate una in care educatoarea sa stea numai cu el, sa-l pupe, alinte si sa se joace cu tot felul de excavatoare si basculante, adica o gradinita - bona - de santier .
Deci, e vorba de gradinita particulara Waldorf de pe Putul cu plopi, arata foarte bine, are activitati interesante, educatoarele arata si se comporta ca niste zane bune...e minunata. In fiecare zi din saptamana au cate o activitate principala pentru a se orienta oarecum in timp: lunea au pictura, martea fac painici, miercurea modeleaza cu ceara naturala...si tot asa.
Imi place ca e un mediu foarte linistit, foarte curat, au paznic, bucataria si dormitorul sunt separate, nu sunt foarte multi copii in grupa, educatoarele sunt foarte calde, au doctorita care ii controleaza in fiecare dimineata, inclusiv bucatareasa e foarte dragutaza...acum sunt si subiectiva pentru ca matei e indragostit de ea . Mi-a zis ca arata ca o "Dacia logan visinie" si e frumoasa ca un "excavator nou". Ce as putea sa cer mai mult...daca n-ar fi atat de frumoasa, am avea mari batai de cap in fiecare dimineata cu venitul la gradi.
Dupa o luna jumate aproape, matei stie tot felul de cantecele, mananca sg cu lingura, bea apa din cana normala,povesteste ce au facut prietenii lui de la gradi...ceea ce ma incanta foarte tare.
drag,
nona_denis spune:
Buna,
Despre gradi 137 stie cineva ceva?
Vreau sa il inscriu acolo ( daca reusesc) pe Denis si asi vrea sa stiu si parerile altora inainte. Celelalte gradi din zona ( 11 si 273 ) nu mi-au lasat o impresie buna. Gradinita 11 nu are curte , e la parterul unui bloc si desi de acolo vor intra 100 de copii la scoala in toamna, directoarea spune ca vor avea numai 20 de locuri.
La gradi 273, sau Suveica, nu stiu daca este corect numarul, este o acritura de directoare care spune ca la ea nu vor mai fii locuri pentru anul 2008/2009. Acelasi lucru a spus si anul trecut.Locul de joaca consta din doua leagane vechi si un balansuar. Tota astea erau si acum 8 ani cand imi duceam nepotica la gradi, numai ca atunci aratau mai bine
La gradi 11 chiar daca nu au loc de joaca, cel putin sunt langa parc, daca nu ii duc ei, il pot duce eu cand il iau.
Astept sfaturile voastre.
noni
Ioana75 spune:
Starchi, ma bucur sa aud ca iti place la gradinita Waldorf Christophori. Daca ai timp, scrie te rog un 'raport' pe puncte si cu punctaj, asa cum e specificat pe prima pagina - in acest fel putem trece gradinita pe lista si alti parinti pot citi despre ea mai usor.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tia/Tia.jpg)
Tia spune:
Ce parere aveti de gradinita Alba ca Zapada, din sectorul 6?
E destul de noua, dar pare sa aiba succes...
Multumesc
micac spune:
Stie cineva de gradinitele din sect 1: Genesis, Olga Gudyn, Mary Poppins?
De asemenea, in Crangasi ce gradinita ati recomanda?
Multumesc frumos.
p.s
Unde altundeva decat www.gradinitebucuresti.ro as putea gasi lista de gradinite particulare?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
quote:
Initial creeata de aniafernanda
Buna tuturor mamicilor. Am si eu o intrebare: stie cineva ceva despre gradinita Crionera de pe sos. Pantelimon? Sau are cineva copilasul acolo? As vrea sa imi inscriu copilasul acolo datorita faptului ca este aproape de casa noastra, dar din pacate nu stim nimic despre ea. Speram totusi sa gasim pe aici o mamica de copilas inscris la gradinita Crionera. O zi buna tuturor
Mami de nebunic
Laura
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
![](foto.gif)
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene