Lista Gradinite - bila alba / bila negra(2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilenus spune:

Buna mamici/tatici,

La toamna e musai sa o dau si eu pe Ana la gradinita. Pana acum am stat in cumpana daca sa fie de stat sau particulara. Dupa o scurta introspectie in lumea gradinitelor de stat m-am scarbit de atitudinea directoarelor de acolo. Am fost la gradinita de langa sectia de politie 18, sector 5 si directoarea nu m-a lasat sa vad gradinita nici atunci, pe loc, sub pretextul ca e o epidemie de "ceva" si nici alta data pentru ca "n-are rost". De altfel o gradinita f mare cu o curte imensa, curata si modernizata, repet, e o parere facuta dupa 20 de minute de asteptat directoarea la intrare.

La Pisicile aristocrate nu se mai face mancarea acolo, nu mai e loc de joaca din cauza extinderii si bineinteles e nevoie de pile adevarate pt a intra acolo.

La 178 directoarea se eschiveaza sa dea raspunsuri in legatura cu data inscrierilor. Va rog, daca stie cineva ceva de aceasta gradinita as vrea sa aflu mai multe informatii.

De asemenea am citit multe despre gradinita Prichindel din sectorul 4, dar despre Prikindel de la rond Cosbuc nu am citit nimic clar. Va rog, stiti ceva?

http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=11670

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna,
va tot citesc din scoarta in scoarta. le multumesc multora din postari. am mai taiat de pe lista niste gradinite. noi stam in sect.2
din primavara vreau sa-l dau la gradinita, in mai face 3 ani.
am incercat initial gradinitele de stat, atita greata in a da informatii....am renuntat!
am vizitat si 2 gradinite particulare dintr-o lista de 6.
nu am gasit aici nimic despre Clara Kindergarden si Kids First.sunt parinti cu copii la aceste gradinite? puteti sa-mi spuneti si mie ceva pareri?
Ioana75 am vazut ca o ai pe cea mica la Monte esti multumita? din ce am vazut eu pe site este cred, cea scumpa gradinita.isi merita banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

lucas, sint opinii pe site despre Clara K., dar nu sint aici la 'Bile albe/bile negre'. Ii rog si eu pe cei care au copiii acolo sa dea punctaje; multumim.
Despre Montessori - copilul meu e doar de 3 saptamini acolo. Sint foarte multumita, dar o sa fac review mai tirziu. Noi chiar facem un efort financiar sa asiguram copilului educatie M.; din punctul meu de vedere isi merita banii.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

buna!
ma intereseaza si pe mine f mult Montessori; si eu astept impresii despre aceasta gradinita;
de asemenea, as vrea informatii despre gradi Pink Lemon, sect 2;
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici.
Ma ajuta cineva sa-mi dea detalii detalii, despre gradinita 225?

Intrebasem in urma cu ceva vreme de 207, dar suntem mai aproape de 225.

Multumesc

Pupici

Ionela siDora-Ioana
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Ioana multumesc pentru raspuns. daca cu Clara nu am avut succes, are cineva copilul la Bambi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lucas, te referi la bambi step by step?
daca la asta te referi pot sa iti spun ca am vrut sa o dam acolo dar am renuntat. la momentul respectiv am scris la noi la subiect.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raduclaudia spune:

ce parere aveti de urmatoarele gradinite :

232
240
241

sunt din sector 3 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

Buna la toata lumea, acum am descoperit acest topic pe forum si am o mare rugaminte: Imi poate da cineva detalii despre gradinita 261 " Micul Print" din sectorul 4? As vrea s-o dau din toamna si pe fetita mea acolo.

Va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Buna
m am mutat anul trecut in Bucuresti ,locuind in sectorul 6 nu am gasit loc la o gradi de stat asa ca am cautat una particulara .Am gasit " Magic Land " si sunt foarte multumita.Baiatul meu era prima oara cand era fara parinti sau bunici dar s a acomodat foarte repede la programul de 8 ore.Sunt educatoare dragute iar directoarea este super.( parerea mea).

Mergi la inceput